Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 439

• 35 457
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

https://i.postimg.cc/FHm8PMMX/ezgif-20b8a7bf42fea0.gif

🔔 ОБЯВА
Тази вечер в 21:00 ч. турско време ще имаме събитие, за да отпразнуваме завръщането на Енгин Акюрек с нов минисериал и да му изразим най-добрите си пожелания.

Очакваме всички фенове на Енгин.🎈
Хаштаговете са:
#EnginAkyürek #İstanbulMyLove #GoTürkiye

Който има възможност и желание - да участва.

# 646
  • София
Всичко за взаимодействието на партньори в сериал е относително.Енгин е перфекционист и ако играещите с него не решат ,че знаят всичко ,той е в състояние да им поднесе ускорен курс по себеотдаване към дадена роля и да се получи добра работа.Така или иначе без значение с кой ще си партнира публиката е налице.Успешна работа и разбирателство при заснемането  на сериала.

# 647
Дениз Байсал е чудесна турска актриса, красиви, известна, има доста успешни роли. Позната е на международната публика, има над 6 млн. последователи в Инстаграм. Мисля, че ще бъде чудесна партньорка за Енгин. Hug

Щастливо омъжена от 2019 година за вокалиста на музикална група Kolpa.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 14:29 от Nina_Richi

# 648
Симпатяга е тази актриса, и аз я харесвам 👌

# 649
С която и актриса да си партнира, все ще съм доволна. Важното е те двамата да се стиковат екипно. Бонус ще е феновете й да са възпитани  и да приемат екранния й партньор професионално.

# 650
Много новини сте донесли, благодаря ви!
Мариана, специални благодарности - и за отговора ти към мен, скорострелните преводи и новини:rose:

Изгледах мини сериала още с английските субтитри. Някак забързано ми беше всичко, особено началото с договорката. Като цяло аз се надявах да не е баш такава историята (щото е банално накрая в нея), но разбирам, че са заложили на нещо сигурно. Мисля, че Енгин доста добре пресъздава образа си/ролята си.

Денис Байсал не съм я гледала, но визуално ми харесва и ми се струва, че добре ще стоят един до друг!

Още веднъж благодарности!

Спокойна и прохладна вечер на всички!

# 651
С която и актриса да си партнира, все ще съм доволна. Важното е те двамата да се стиковат екипно. Бонус ще е феновете й да са възпитани  и да приемат екранния й партньор професионално.

За мен и последното също е особено важно. Удоволствие беше и е да се комуникира с феновете на Демет и мисля, че и ние, феновете на Енгин, бяхме и сме изключително коректни, добронамерени и възпитани в оценките си за Демет. Като гледам обаче сега какви глупости се пишат за нея по повод последния сериал, в който играе и партньорството й там, на мен ми става обидно заради несправедливите обиди и обвинения.  Сценарият е боза на този сериал, но Демет изобщо не им е виновна за това.... Та, ако и за Енгиновия нов сериал се случат някои, които почнат да бълват лошо по негов адрес, трудно ще ми е да не се ядосвам...

# 652
  • Варна
Готина е Дениз Байсал, дано да е и талантлива !
Прилича малко на Ан Хатауей ..

# 653
Ще чакаме Бирсен официално да го спомене. Иначе ще остане само слух.

# 654
Боже, чак сега виждам, че третата дама от рекламата е Ясемин Ален, харесва ми, доста 👌 ,забелязала съм я без да съм гледала неин сериал. Харесва ми повече от Афра, не е толкова сладникава и има чар .

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 21:41 от araselia

# 655
Участваше в Милост с Ибо и Йозгу.

# 656
Участваше в Милост с Ибо и Йозгу.
  Да, даваха го по наша тв ,там съм я виждала

# 657
Moмичета, нормално ли ви се отваря минисериалът - 10-те серии и общото, събрано в едно (28 минути) в унгарския сайт?
На мен винаги ми се отварят без проблеми, но във Фейса много се оплакват, че им излизало съобщение "Сайтът не е достъпен". Да не би да има някакъв проблем от България? Аз го отварям от чужбина, без проблем...
Може и да е пренатоварен, което обаче преди не се е случвало в този сайт (унгарския).
Марияна, ако не спиш още, виж при теб каква е ситуацията Simple Smile

# 658
  • Пловдив

Отваря се безпроблемно: https://videa.hu/videok/film-animacio/6PG9VyTS0ykHBm6u
Към момента има 2 478 гледания.

# 659
Сега ще го гледам отново.Heart..
В една съм сигурна без да изразявам своето мнение за сериала, Буркина. Всеки има право да изкаже своето мнение, но може да бъде изразено без квалификации,.обиди  и епитети ..

Общи условия

Активация на акаунт