Отговори
# 135
Поздравления на комшийката-адашка за добре гледаното бебе! Heart Eyes
А  притеснената адашка да се опитам да успокоя - Ники също е много спокойно бебе, но понякога заплаква неистово и отказва да засуче гърдата. Тогава го гушвам и почти го приспивам, чак тогава засуква безпроблемно! Peace
И ние днес се разходихме с бебко до кафето пред хотел "Рила"...да се порадваме на цивилизацията още малко  hahaha
Иве, съгласна съм, че д-р Дженд заслужава специална награда, че ни изтърпява, пък и чете ДОБРОВОЛНО! Примерно - масаж от малайзийки  да му спретнем Joy
Ейнджъл айс, не го приемай лично, убедена съм, че никой не подминава постовете ти умишлено - вероятно на почти всяка от нас се е случвало да спомене, попита или сподели нещо, което я вълнува в момента, а остава като "глас в пустиня", понеже останалите са на друга вълна. Няма смисъл да се натъжаваш - заедно сме, за да се зареждаме с позитивизъм, да си вдъхваме кураж, да преборваме скуката и съмненията! Горе главата и не се давай на пролетната умора или униние!  Hug
Сега да не решите, че се опитвам да се добера до номинации за късно лягаща мама - нямам нет в къщи от няколко дни...и ползвам лаптопа на таткото...колко сте ми мили само - да си жертвам съня, за да съм с вас...нищо, че вие блажено /дано  Praynig/ спинкате!

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 01:33 от Vesseto s

# 136
  • София
Най-късно лягаща, най-късно ставаща, ако ме пропуснете, ще се разсърдя, ей! Cry Mr. Green

Angeleyes, не се сърди, и аз не съм в "ядрото", защото не ходя на срещите, ама не се сърдя! В края на краищата всеки сам решава как да приеме форума. Аз се забавлявам и научавам по нещо интересно, но не влагам много емоции, защото това за мен НЕ Е реалният живот. Не ме разбирайте погрешно - радвам се и ми е мъчно заедно с вас, казвам, не влагам емоции, в смисъл, че не бих се разсърдила или обидила. Ако пък  случайно се случи - просто ще изчезна без обяснения Peace

Айде, лека и мека! И добро утро на най-ранобудната Wink

# 137
Добро утро! lovekiss
Днес май аз съм най-раннобудната, ама така е...рано - рано се изнесох от спалнята, че взех да кашлям, а младежът тъкмо заспа след като се напапка...
vesi1, браво да детенце! Добре наддава! smile3501
karil, защо така, бе мила?!? Я, отпусни душата! Ако имаш нужда от "кошче за душевни отпадъци" - насреща съм...само не унивай...не е характерно за теб Hug

AngelEyes, нищо лично! Naughty Не искам да се оправдавам, още повече да вкарвам смут в ноемврийските редици, но съм сигурна, че не само теб съм пропуснала...ама то не е нарочно...честно да ти призная не е много лесно да четеш постинги, отделно във word-ски файл да копираш всяка една номинация, да търсиш снимки за грамотите (добре че bedstvieto се занимава с тях Hug, а и karil, и pebble се включиха, за което  Hug) и т.н....и всичко това в малкото време, когато сина ми се занимава сам ...Четейки твоето възмущение, аз осъзнавам, че съм си сложила "таралеж в гащите" с това предложение за анкетките и започвам да съжалявам....може би тук е момента да си призная, че ми идва в повече и че не мога да се справя...
Така че ако има и други недоволни, пропуснати в номинация мами -  МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ!Praynig
Между другото, аз също не познавам лично никой, не съм ходила на срещи, а също така и мои въпроси са пропускани и никой не ми е отговарял, дори такива конкретно зададени към някоя мама, но аз не се сърдя...

Рано сутринта се разпалих, ама ще ме извинявате Sad Отивам да полегна на дивана и евентуално да поспя, докато Теди се събуди...

Топъл, слънчев и усмихнат ден от мен! Flowers Bouquet

# 138
 Добро утро, ноемврийски майчета!
 Днес денят е слънчев, но още е много студено. Като се поотпусне времето, стягаме количката и на разходка!
Гадамер, много ще се радвам, ако се видим. Ще ти оставя телефона си на Лични.
 Слънчев и усмихнат ден от мен! Много да слушкат бебоците! Grinning

# 139
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро мами   bouquet Гледам че страстите отново са се разгорещили, даже си учудвам, че това не се случва и по-често  Mr. Green - такъв отбор всезнайки сми се събрали, че.... hahaha  Сигурна съм, че на всяка мама й се е случвало да не срещне отглас във форума, ама няма начин просто - нормално е. Това никога не е било умишлено с цел някоя мама да остане игнорирана  Naughty

Сега да кажа голямата новина - токущо Ема за пръв път се обърна от гръб по корем с изваждане на ръчичката и то го направи бързо без затруднение. Замалко да изпусна момента - бях я оставила в креватчето й, за да чета форума, обръщам се случайно да я видя, и какво да видя - девойката със замах се превъртя, веднага измъкна ръката и ....воала  Mr. Green Ей, много съм горда - и Ема вече е в отбора на обръщащите се  Heart Eyes

# 140
ДобрЮтро! девойки на момчовци и французойки!!!
АЗ пак да измрънкам..Днес имам час при фризьор, а не мога да отида, защото мъжо е  на работа, каките още са в чужбина и ...няма кой де ми запази бебо там, в салона, или навън в количката, докато ме подстригват..Май ще презаписвам часа, а така ми се ще да ме  фъкнат днес Sick Sick Sick..
     Цицорани да не се бият за приза - НАЙ-ГОЛЯМА ГРЪДНА обиколка, защото всички знаем, че всички номинирани са надарени...Просто майтап....
ДЕНИЧКА, аз ще намеря награди и ще ти ги пусна...ама ако Мрънчо спре да мрънка...

# 141
Добро утро  Hug
Много благодаря за комплиментите момичета  Heart Eyes Наистина се чувствам много свежа  Peace
Клю, много ти е добре цвета и сега като направиш кичури ще видиш колко хубаво ще стане!
Момичето вчера с ЕДНО боядисване ми направи и кичурите и боята  Thinking И сега ако съм сресана на път по средата - нямам кичури, ако я врътна малко на една страна и ставам с кичури... 2 в 1
Аз гледам ВИП брадър. По това време приспивам малкия и го гледа.
Днес сутринта Вики се събуди и се ЗАИГРА с мрежата на кошарката в... 04.00 ч  Tired ще ме довърши тоя мой син...
Понеже от две седмици нашето не е сън нощем се обадих на педи вчера, казах й как се буди през 20 мин и плаче на сън. Тя каза - колики са! А аз мислех че сме се сбогували с тях... И вечерта му дадох капки за колики, та спа сравнително ПО спокойно от предишните нощи. Но игрите в 4 са... убийствени  Crazy
Гадамер, честито ви обръщане. Сега мнооого да се пазите щом се и връткате.
Ейнджълс, недей така де! Как може да си мислиш че те игнорираме. Напоследък всички пишем по-набързо и няма как да смогнем да се сетим да напишем всичко което сме си мислили... На всяка се е случвало да е глас в постиня, но какво пък... ако е важно - повтаряш въпроса! Не мисля, че трябва да има обидени сред нас - заедно сме от толкова време... ясно е че нито една не е останала незабелязана...
Уф, нещо се оплетох в словоизлиянията си  Mr. Green
бубалинка, писах ти на лични
карил, марш на някоя разкрасителна процедура да се поусмихнеш малко  Party А... ти си ме изпредварила Simple Smile)) Няма ли някоя комшийка която да можеш да ползваш за мааалко???? Ий, значи!
Хубав ден  Hug

# 142
Здравейте, мами, аз след малко съм на лекар за биопсия и ми е едно такова под лъжичката...

AngelEyes, права си, понякога тук наистина игнорираме една или друга мама, аз съм се чувствала също игнорирана, но също съм се усещала, че съм и игнорирала в определена ситуация. Ама то не е нарочно - просто така се случва да можеш да отговориш и да подкрепиш някой, а за другия да нямаш точно какво да кажеш. Все пак тук повечето се познават лично и това е доста определящо за общуването във форума.
Днес останах повече от изумена. Все съм чела за разни изтрещели майки, които хранят децата си с какви ли не боклуци, ама чак пък толкова. Shocked Как ви се вижда глътка кафе и парче Република с кокос всяка сутрин на 7 месечно бебе?  #Crazy
Немам думи!

[Жени, абе номинациите са за забавление... Ако дори и една се сърди - по-добре да не ги правим! На мен пък ме напушва на смях, как Мина и Роня ме номинират през категория... най-накрая мога да участвам в конкурса "най-номинирана мама"  Heart Eyes
Това е защото си те обичкаме   bouquet

Др. Дженд, много сладка тази Аля, одрала ти е кожата! А ти наистина трябва да получиш специална номинация.

Лек и спокоен ден, ще се включвам пак!

# 143
Angeleyes, наистина се учудих на твоя пост- може би защото съм от трудно обидчивите хора- голямо магаре съм!! но както и да е- аз лично някои постове ги пропускам защото няма какво да кажа- то верно, че майки многознайки, ама все пак... София, това за "ядрото" хич не е вярно- разковничето е не срещите, а редовното писане тук- аз откакто съм родила НЯМАМ никаква възможност да ходя на срещи. Друг пример за това е че чувствам толкова близки, сякаш ги познавам на яве Деничка, Софи и варненския отбор (който е сплотен и виртуално и реално-  БРАВО!!!!)

# 144
За игнорирането има нещо вярно. Sad Crossing Arms Аз не съм от най редовните пишещи точно поради тази причина- колкото и да съм споделяла и да съм имала някакви въпроси към вас, толкова пъти никой не ми е отвоварял. За това спрях да пиша, а само от време на време да ви чета. Вчера за първи път публикувах снимки на мойта дъщеря..... Party

# 145
Здравейте мадамки  Wink

Тали, и аз тази вечер се будих с Ани през 20 минути  ooooh!. Сега съм направо убита...и аз мисля, че това е от колики, а да си призная и капките не ни помагат. Чудя се колко още ще издържа...
Веси, браво на вас. Май твоето бебче е най-бързорастящо.
Ейнджълс, и аз понякога съм се чувствала като теб. От всички момичета тук познавам единствено Радинка- нали ми е градска, но всички / особено най-често пишещите  Mr. Green/ ги чувствам много близки. Все пак едно важно "нещо" ни събира тук .
Гадамер, браво на Ема  newsm18 и аз с нетърпение го чакам това събитие.
Тали и Клюки, изглеждате много фреш  newsm10.

Аз да ви разкажа за вчера. Понеже Ани е често със запек, съм и купила чайче на Хип за разхлабване. Но вчера така се наака, че докато сваля памперса и ръката и беше в мазалото, а от там се насочи към устата  ooooh!.Лелеее добре, че реагирах бързо иначе да се е захранила сама  Crazy.

Днес изглежда слънчево и без вятър. Нямам търпение за разходка  newsm68.

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet
Карилче, горе главата  newsm53
Щях да забравя - Дени, справяш се страхотно  smile3525.

# 146
Леле мале, ама мацки, що се връзвате?  Аз пиша тук,ако никой не ми отговаря а съм на зор питам Birdie или д-р Нивеа или пускам нова тема в съответния подфорум Simple Smile Аз и не очаквам някой да ми отговаря, просто си плямпам  Simple Smile  Peace

# 147
Блая, още преди поста ти бях разгледала снимките на малката ти пухкава Иоанна и е страшно сладко бебе- не сметнах за нужно да го споделя, защото е ОЧЕВАДНО- но тук греша, защото всяка ама обича да го чуе (прочете) Пък в сините очи на андреа така потънах, е мислите си забравих.. Съжалявам ако някой се е почувствал пренебрегнат или игнориран- аз вече си взимам бележка- дори да не знам отгора на въпроса ще си казвам, че не знам  Hug обичам ви всички- моля не се сърдете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ран днес не е на градина, така че лудницата в къщи започнаааааааааааа- днес ще ходим на консултация дружно в купом

Веси, гоблям мъж твоя- голямо нещо   Crazy - кажи речи 2 пъти колкото своята астрална близначка

# 148
  • София
AngelEyes, поста ти ме разтрои и ядоса едновременно и за това  сядам да пиша,вместо да решавам листовки.... JoyНали ще оцениш "жертвата" и ще приемеш приятелски това, което искам да ти кажа?!  bouquet  Ти си събрала смелост да поставиш въпроса и аз ще ти отговоря със смелостта да съм честна в отговора си.Първо- надявам се да не си имала предвид моменти , в които си търсила помощ и съвет и да не си ги получавала !
Извън това, просто приеми че "живота" във форума не е много различен от реалния и тук също има интересни и не съвсем такива хора. Имаме и формални "лидери" и всички знаем имената им, но тези хора са заслужили "титлата" си с много време и усилия, които отделят за това място и вниманието на което се радват е съвсем заслужено ! Има и такива, дето са редовни, но ако постовете им касаят само собствените им изживявания и стандартните неща, през които минава всяко от децата ни- нали си съгласна че няма как да намерят отглас?!Не визирам теб-разбери ме правилно, просто конкретизирам типажи... Лично аз не очаквам внимание, когато споделя след консултация че бебето ми е здраво и дебелее в норма Wink
Колкото до това че не си от "сприятелените" мами, защото не може да идваш по срещи- не си права ! Има и други като теб, които са "самички" в градовете си - Благоевград, Търново, Стара Загора, Драгоман и т.н....Има мами, които дори не са в БГ , но не се чувстват изолирани, защото не са виждали останалите очи в очи. Не са изключение и софийски мами, кото имат ярко присъсвие тук, без да имат възможност да са редовни на сбирките.
Не можем нито ти , нито аз да се сърдим на онези, които и в живота и тук притежават магнетизъм, който ги прави предпочитана компания !
Има и друг тип мами, чието присъствие пак не остава незабелязано , но по други причини- "викат" на висок глас, спорят,налагат мнение, което е много лично и много събективно и дразнят с "компетентност", която е неуместна тук. Обикновенно форума ги "изхвърля" рано или късно и ако си спомняш- преди време имахме подобен случай.
Форума е "жив организъм" и не търпи нетолерантността и липсата на усет и такт. Нали не би се радвала да си "известна" по този начин ?!
За това приеми приятелски съвет и не се оплаквай от липса на внимание , а се опитай да бъдеш интересна и наи- вече полезна за останалите. Така се печели обич и пуполярност не само в И-нет пространството, но и в живота....
И имай предвид че никой тук не е забравил, че си с нас от самото начало, че те ценим, обичаме и подобни забележки от твоя страна ни натъжават и обиждат !/ или поне мен/
Целувки и не се сърди , защото от сърце се надявам така да съм ти по- полезна, отколкото просто да те успокоя !  bouquet

# 149
  • sofia
Веси, гоблям мъж твоя- голямо нещо   Crazy - кажи речи 2 пъти колкото своята астрална близначка
Аз направо се плаша, но за последния месец сме наддали "само" 500 гр ( което вече е по-нормално). Но аз съм свикнала с едрогабаритни мъже  Joy баткото е 108 см и е 22 кг , повечето деца са с такива размери на 5-6 години.
Биха ни ДТК,а полиото следващия месец, защото нямаха нито жива, нито мъртва ваксина.

Мами, не се чувствайте пренебрегнати. Аз чета, но рядко успявам да пиша, защото баткото само като види синия фон на форума и почва да ме тормози за внимание  Joy.
Иначе ние в 7 сме будни вече. И двамата едновременно. Вчера, заради смяната на времето станаха в 7.30.
Вече хапваме тиква и картоф, ама не всеки ден, защото не се сещам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт