/ спинкате!

Не искам да се оправдавам, още повече да вкарвам смут в ноемврийските редици, но съм сигурна, че не само теб съм пропуснала...ама то не е нарочно...честно да ти призная не е много лесно да четеш постинги, отделно във word-ски файл да копираш всяка една номинация, да търсиш снимки за грамотите (добре че bedstvieto се занимава с тях
, а и karil, и pebble се включиха, за което
) и т.н....и всичко това в малкото време, когато сина ми се занимава сам ...Четейки твоето възмущение, аз осъзнавам, че съм си сложила "таралеж в гащите" с това предложение за анкетките и започвам да съжалявам....може би тук е момента да си призная, че ми идва в повече и че не мога да се справя...
Отивам да полегна на дивана и евентуално да поспя, докато Теди се събуди...
Гледам че страстите отново са се разгорещили, даже си учудвам, че това не се случва и по-често
Сигурна съм, че на всяка мама й се е случвало да не срещне отглас във форума, ама няма начин просто - нормално е. Това никога не е било умишлено с цел някоя мама да остане игнорирана 
..
Наистина се чувствам много свежа 
И сега ако съм сресана на път по средата - нямам кичури, ако я врътна малко на една страна и ставам с кичури... 2 в 1
ще ме довърши тоя мой син...
А... ти си ме изпредварила
)) Няма ли някоя комшийка която да можеш да ползваш за мааалко???? Ий, значи!

Аз не съм от най редовните пишещи точно поради тази причина- колкото и да съм споделяла и да съм имала някакви въпроси към вас, толкова пъти никой не ми е отвоварял. За това спрях да пиша, а само от време на време да ви чета. Вчера за първи път публикувах снимки на мойта дъщеря.....

. Сега съм направо убита...и аз мисля, че това е от колики, а да си призная и капките не ни помагат. Чудя се колко още ще издържа...
и аз с нетърпение го чакам това събитие.
.
.Лелеее добре, че реагирах бързо иначе да се е захранила сама
.
.

.
обичам ви всички- моля не се сърдете
- кажи речи 2 пъти колкото своята астрална близначка
Нали ще оцениш "жертвата" и ще приемеш приятелски това, което искам да ти кажа?!
Ти си събрала смелост да поставиш въпроса и аз ще ти отговоря със смелостта да съм честна в отговора си.Първо- надявам се да не си имала предвид моменти , в които си търсила помощ и съвет и да не си ги получавала !
- кажи речи 2 пъти колкото своята астрална близначка
баткото е 108 см и е 22 кг , повечето деца са с такива размери на 5-6 години.
.
Препоръчани теми