Отговори
# 285
Рени, направо ме уби с отговора си към Григ!  Joy

Григ, мила, ями трябва една фотосесия да си направя по цицорник само, ама хич не се харесвам. Сега малката като се буди пак сякаш е новородено на 3 часа и през нощта, отново напомпих бомбите Simple Smile

Абе момичета, и аз си водя записки когато мога, че да отговарям поред, ама не винаги успявам. Затова и не се сърдя като и на мен не ми отговарят. Важното е да ни е приятно и полезно. Да спорим, да се поздравяваме, да обменяме емоции...защото това е живота. Лека от мен!

# 286
  • София
Карилчок, аз съм човек на изкуството! За какви ръкавици говориш? Всичко трябва да се пипне, усети, докосне, преживее..... Mr. Green

# 287
Момичета,имам предложение за новата тема  Flushed не ми се смейте много smile3521
Ноемврийче във количка спинка под върбичка
Peace  Peace
 Айде лека нощ от мен и моят добричък син!
Сетих се две неща тези дни
1. Тялото помни - тези дни свалих 1-2 кг от нищо - явно тялото си спомня ужаса на годишното приключване (всяка година за последните 10).. и си отслабва самичко.
2. Когато оставя детето да върша някоя работа в офиса или НАП - детето не спи, или направо си плаче за мен - как усеща че ме няма, а кажете...  ПО-умни са от нас, да знаете.. от сега !!!

# 288
Момичета, вижте на какво попаднах в Клюкарника... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177247.0   Shocked Twisted Evil

# 289
# 290
Абе, мацкииии ... вие сте изписали света бе  #Crazy Сега наваксах с четенето, а коментарите след като изкъпя Теа  Naughty
Ами, не си водих записки  Confused Ша мъ прощавати, амъ ... т'ва е положението  Mr. Green.Колкото се сетя толкова  Crossing Arms

До после...и да не се оливате с писането, ейййй  Naughty  Wink  Mr. Green Mr. Green

# 291
  • София
Но аз съм свикнала с едрогабаритни мъже  Joy баткото е 108 см и е 22 кг , повечето деца са с такива размери на 5-6 години.

vesi1, нашият батко е другата крайност той е на 8 години и е 22кг

mina , Bimba,всичко ще е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт