Отговори
# 255
# 256
  • на странно място ......
bubalina  това мама Дил го препоръча аз още не съм го купила http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2278398, а и още нещо не си купувай на д-р бекман, не става, т.е. не чисти петната!
chapelita и при нас това средство действа винаги ако има проблем със заспиването!
lavizata1000 не се сърди и не влагай чувства в този форум, чак толкова  Hug, дано това те успокои!

Който се чувства обиден да дойде да ми поплаче на рамото и без това нямам друга работа днес  Heart Eyes Flowers Bouquet

masha ама това много гадно, повече на тез Убавци няма да си купя кетчуп, представяте ли си тръгваш да си ядеш ти сладко сладко спагетките и  #Crazy ооо хлебарчица  feeding много вкусничкоооооо!
mina77 разкрита си  newsm10 кухнята ти е върхаа!

Хайде мацки със здраве!

# 257
Лъвицата, нека да отблъснем назад негативното. Вероятно не само ти и Ейнджи се чувствате така.   bouquet Логично е момичетата, които се познават отдавна, още като бременни, пък и после, да са по-задружни и да си комуникират, игнорирайки другите. Ами нали се познават - естествено е да предпочиташ общуване с реален човек, отколкото само с представата за някого.  SickИ аз познавам само няколко мами, и то бегло. По-добре познавам само две-три. Сигурна съм обаче, че ако поискаш съвет, и тези, които не те познават, ще се отзоват. А пък най-тъпото сега ще е да се разделим на софиянки и провинциалистки. Като се има предвид колко са кореняк столичанките, ще е смешно.  bowuu Интересно, че тези признания и обиди избухват точно сега, насред въвеждането на анкетите. Да ги махнем тогава, ако има момичета, които се дразнят, че отговарят на номинации, но не са номинирали, просто защото не са ги виждали.... newsm78 А за киселото мляко - аз не се подигравам. Не съм давала на моя син, но може би на нас са ни давали като бебета. А като се има предвид колко полезно е и уникално - другите народи как да го включат в схемата си, като го нямат.   Peace
Бебонина, и Михаил суче рамо и всичко по мене, което докопа, когато е гладен до несвяст.А днес ме изуми - яде към 12 и спа до 17 часа непробудно. Ни за глад се сети, ни за нищо. baby_neutral
Мина, браво за разминаването на твоя здравен проблем. И аз искам да видя кухнята. #Crazy
Бимба, стискаме палци. Peace

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 17:52 от masha

# 258
Не мога да го разбера аз това нещо - или съм куха лейка пробита, или...и аз да си кажа тогава - И АЗ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛА ПРЕНЕБРЕГНАТА, И НА МЕН МИ Е СТАВАЛО КОФТИ, КОГАТО НЕ МИ Е ОБРЪЩАНО ВНИМАНИЕ И НА МЕН МИ Е СТАВАЛО КРИВО, КОГАТО НИКОЙ НЕ Е ОТГОВАРЯЛ НА ВЪПРОСИТЕ МИ #Cussing out

Но също така съм намирала разбиране и съм получавала подкрепата на повечето майчета...нищо че съм от провинцията...
Знам че не мога да очаквам на 100% внимание от всички (аз и не го търся), както и знам че срещата тет-а-тет, очи в очи заздрява едно приятелство започнало във виртуалното пространстово...защото аз ви считам за мои ПРИЯТЕЛКИ...

И не се обиждам на софийските мами, когато си говорят и нас, майките от провинцията не ни забелявзват)...НО ТОВА Е НОРМАЛНО...

...ОХ, ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ПИША ПОВЕЧЕ, ЧЕ ЩЕ НАПИША НЕЩО, ЗА КОЕТО МОГА ПОСЛЕ ДА СЪЖАЛЯВАМ!

lavizata1000, аз лично не веднъж съм отговаряла на твои постинги...трябва ли сега да се чувствам обидена като казваш, че си игнорирана?!? И с това "бъдете здрави,вие и вашите семейства" все едно ни теглиш една майна на всички тук...

СЪЖАЛЯВАМ!...но не се сдържах...

Пожелавам на всички ви спокойна вечер със любимите ви хора! Simple Smile

Това е за всички, които днес не са видяли синьото небе - гледка от нашата спалня!

# 259
  • София
Ей ама много се сърдите бе недейте така. В края на краищата всеки си гледа детето както намери за добре!

Бимба анй-накрая се пояив тъкмо днес си питахме с Ивиче къде си. Стискам палци за утре (междудругото малката сладурка от кой е взела тия сини очи от таткото ли?)

За днес спирам да пиша, че сигурно станах досадна и ще гледам мача, т.е. ще правя компания на мъжа ми. Няма начин Mr. Green

# 260
Е нашето неядене се оказа хрема и зачервено гърло,сега яде в най-невероятни пози, но нали яде все пак.Благодаря за съветите и споделеното на всички мами, който снощи ме успокоиха в пристъп на истерия.
А относно пренебрегването - аз лично съм от майките, които повече четат и се включвам само ако имам въпрос, който досега не е бил обсъждан, а и в пристъпи на паника /снощи/. Мисля си, че форума е едно"измислено" място, което ни е уютно със своята анонимност /е не за всички/ и е една възможност да бъдеш сред хора със сходните на твоите проблеми.
Всички ви чувствам близки тук, но в "реалния" живот едва ли всички ще бъдем такива приятели. Е изказах се и аз!    bouquet

# 261
  • София
Сбруни, благодаря за напомнянето!!!
Бимба, здрасти отново. Много сте сладки с Алесия. Стискам палци Peace
А Габито с тези маратонки - те са по-големи от нея Mr. Green

# 262
Пфуууу, ама това с кетчупа отврат бре!!!! Не знам, може да прозвуча префърцунено и не патриотично на някои, но аз лично съм много скептично настроена към българските стоки. Обожавам кетчуп, слагам го на почти всичко, ама освен Хайнц друг не признавам. И така е с много други неща. За огромно съжаление качествения контрол на стоките в България все още доста куца, лично от производители на такива неща съм се наслушала, че просто акъла не ми го побира!!!! Така че за сега пазаруваме предимно чуждо, с малки изключения разбира се.

За сърденето във форума няма да коментирам, защото според мене е несериозно. Това е форум, забавление без всякакви ангажименти. Много полезно забавление между другото!  Hug А и при все, че доста мами правят толкова интересни неща за да разнообразят ежедневието ни мисля, че трябва малко повече уважение към тях ( визирам най-вече Карил, Деничка, Цвети и др., само да не се сърдят   Heart Eyes )

Ние сме на кръчма тази вечер, така че отивам да приготвя малката за да я водя при баба и и дядо и. Имам чувството, че разбира къде отива и сега е в една еуфория! Айде, лека вечер, умната и без скандали!

# 263
Само да  кажа , че моето чаве, от няколко седмици , лапаше всичко, смучеше си долната устна, викаше ъъъъъъъъ с издадена напред долна устна и какво- два зъба  Joy/ както вече споменах Wink/
а аз , като ме нападаше с отворена уста и виках- цункай мама  Joy, а то зъбета вадело  Laughing

И мамета, не си тровете нервите с глупости PeaceМислете хубави неща, за да ви се случват !!! Hug

# 264
Сбруни и Гуги, само не разбрах - хлебарките живи ли са били или удавени, тоест дали са изпълзели от бутилката  Joy Joy Joy Майко мила, иска ми се да  #2gunfire всички видове хлебарки по света. От тях ми е по-гадно, отколкото от мишките, а като си помисля, че като нямам буркан с домати, готвя и с кетчуп, ама родно производство, и косата ми настръхва. А едно време една съученичка беше намерила мишле в бозата си.... Та то, това е приликата между социализма и демокрацията - и тогава, и сега си оставаме българи по отношение мърлячеството в производството на храни и най-вече на санитарния контрол, и отсъствието на държава, която трябва да защити здравето на гражданите си! Mr. Green
Дени, благодаря за небето... Аз днес не съм излизала. Честно казано, това "бъдете здрави" и на Лъвицата и на мене ми прозвуча като "майната ви", но бях искрена в това, което написах.
За обидите - не са несериозно нещо, дори във форума, дори да има един човек обиден - обидата си е обида навсякъде... Peace

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 18:17 от masha

# 265
  • София
1.Снощи Дана  не спа...
2.Предната нощ също...
3.Изморена съм от безсъние и не знам какво стана с тоя нос пак...
4.Времето е ветровито и не си позволих дълга разходка...
5.На консултацията пак ни се скараха че сме "дебели" и пак не разбрах как е "дебело" кърмено дете...
6.Педиатърката ни ми предписа антибиотик за носа, но не ми е хрумнало да го дам...
7.Мъжа ми продаде поредната ни кола, без идея каква би искал да бъде следващата...Писна ми да губи пари от препродажбите и само да сменяме коли, щото не знае какво иска...
8.Майка ми се изсипа в къщи пак като данъчна проверка...Писна ми да не се обажда предварително...
9.Още не знам как да постъпя със захранването...
10........
Ако не ми отговорите точка по точка, ще се присъединя към недоволните и ще напусна форума ! Отдавна го мисля ! И стига сте хвалили тая и оная - и аз засужавам ! И бебето ми е красиво- да го отбележите задължително?!
Маша, пак бях груба ....даже направо прекалих....ама  ми писна.....

# 266
  И к'во, аз като съм в Софето и се срещам с другите мами тука, да не мислите, че и на мен винаги ми се е обръщало внимание /сигурно ша да е щото са ме надушили, че не съм се пръкнала на жълтите павета и не пазарувам от Витошка  Joy - шегичка/?! Ставало ми е гадно като питам нещо пък не ми отговори никой, но си намирам инфо или след 2-3 страници видя, че някой се е включил с отговор  Mr. Green! На никой не съм се сърдила или обидила, щото се случва - причините вече са изяснени в постингите преди мен  Peace!  
  Лъвицата, аз киселото мляко не го одобрявам да се дава на бебе особено ако е купешко, а не правено в къщи: 1. щото купеното е набъцано с консерванти и 2. късмет е че детето ти няма алергия /за което искрено ти завиждам/!
   По този повод да ви се оплача: Боил пак е с кръв в акото! Снощи сготвих Тас кебап / който се прави с телешко/ и в резултат на погълнатите кравешки белтъчини, днес Бу пак се мъчи  Tired!  Е, трябваше все пак да пробвам! Сега и месото спирам  ooooh!!
  Жени / от Бургас /, аз имам грях на душата, че вече не си пишем по кю-то, ама в последно време хич не го включвам  Embarassed! То не че имам много време за компа, де /2 дни не ви бях чела и сте изписали темата  ooooh!/!
   Весеееееее, к'во е т'ва дете  #Crazy? Знам аз, ти тайно с пръжки го угояваш  hahaha! Хихихи, да са ти живи и здрави мъжленцата  Hug!
  Бимба, страхотни очи има Алесия  Heart Eyes! Дано остане с тъмна коса като мама и с очите на тати  Peace!
   За цокането - и Боил го прави това! Рамото ми редовно е стабилно наквасено, за анцуга и бедъра вече споделих, остава само да добавя и бузите  Mr. Green!
   Дескааа, тая мацка на снимката сестра ти ли е  Wink? А що се е хванала с тоя чичо, а не с някое младо гадже  Laughing?
  Мина и аз искам снимки, а пък аз ще ви пусна снимки на моята кухня, ако искате  Grinning! Малко съм нахална  Embarassed, ама много си я харесвам! Е има още за довършване, но и това ще стане скоро, надявам се!
  Хайде, цунки на всички и Мина - според мен няма за какво да се притесняваш  Peace!

П.С. Съжалявам ако съм пропуснала някого, ама четох 2 часа от предния си постинг насам и не си водих записки  Rolling Eyes!

П.П.С. Ееееееее, не! 6 нови отговора докато си напиша поста - нямате равни  ooooh!!

П.П.П.С. Григ, отговарям, нищо че чавето се дере от леглото с натъпкан до сливиците гащеризон  Joy!
  1. ми кък ша спи дитеу мъ, кат ви слуша да са карати за пуреднатъ прудажбъ, ъ?
   2. сигур е усетилъ на де утивът рабутите
   3. ми наспи съ, де! Сползвай бабатъ  Peace, тъй и тъй съй натресла
   4. купи си балон с хелии или платноходка  Mr. Green
   5. имлантирай на беба млекомерител в стомаха  Joy
   6. сериозно - консултирай се с друго педи, ако Дана кашля, защото при бебетата разстоянието от носа до дробовете е 5 см. и бързо развиват по-сложни болести  Peace! Иначе и ние сме с хрема, но за сега не кашля и само чистя носа!
   7. тегли му идин бой, да знай кой кумандва у къщи  #Cussing out
   8. и на нея от същото лекарство като в предишната точка
   9. захранвай така - сутрин: цица, преди обедна закуска: мита цица, обяд: цица по избор, следобедна закуска: немита цица и вечеря: затоплена цица  Joy
   10...

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 18:31 от benighted

# 267
Алоууу, искам и аз да я видя тая кухня на Мина  Laughing !!!!!

lavizata1000, само едно ще кажа - не си права. Порови в задните теми и ще видиш. Не слагай всички под един знаменател. Peace

Bimba, добре че се появи да кажеш какво става стеб, че те мислихме...Стискам палци.

sheherazada, честито озъбване ! Mr. Green

masha
, не, честно ще спра да ти чета постингите, ако не престанеш с тези хлебарки, мишки....бляк  Sick !!!

# 268
Айде, ще я пусна кухнята - не че е нещо особено, аз не си падам по разни завъртулки. Аз сама съм си я измисляла детайл по детайл и това за професионалното око определено и личи. Сега съм си наумила на стената зад меката мебел да залепим някакъв ефектен червен тапет или да сложим подобна картина: http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1562937 /картината е на Малена, мамите които пишат в Дом и семейство, сигурно я знаят/.

Ето я и самата кухня: http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=116577

А сега вие сте на ход!

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 18:31 от Анонимен

# 269
Благодаря за бързите отговори!
За всеки случай вече сърбам лактогонно чайче. Да не забравя, в Била продават комплекти за правене на писани яйца, сещате ли се как изглеждат? Аз много ги харесвам и отдавна искам да си направя такива но не знаех как. А вие как боядисвате яйца? Хайде всеки да напише как го прави. Аз много харесвам с лучени обелки и с памук, то до Великден не остана много  newsm44
Че и козунаци меся, ....мммммммммммммммм...  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт