, дано това те успокои!

ооо хлебарчица
много вкусничкоооооо!
кухнята ти е върхаа!
Логично е момичетата, които се познават отдавна, още като бременни, пък и после, да са по-задружни и да си комуникират, игнорирайки другите. Ами нали се познават - естествено е да предпочиташ общуване с реален човек, отколкото само с представата за някого.
И аз познавам само няколко мами, и то бегло. По-добре познавам само две-три. Сигурна съм обаче, че ако поискаш съвет, и тези, които не те познават, ще се отзоват. А пък най-тъпото сега ще е да се разделим на софиянки и провинциалистки. Като се има предвид колко са кореняк столичанките, ще е смешно.
Интересно, че тези признания и обиди избухват точно сега, насред въвеждането на анкетите. Да ги махнем тогава, ако има момичета, които се дразнят, че отговарят на номинации, но не са номинирали, просто защото не са ги виждали....
А за киселото мляко - аз не се подигравам. Не съм давала на моя син, но може би на нас са ни давали като бебета. А като се има предвид колко полезно е и уникално - другите народи как да го включат в схемата си, като го нямат. 

А и при все, че доста мами правят толкова интересни неща за да разнообразят ежедневието ни мисля, че трябва малко повече уважение към тях ( визирам най-вече Карил, Деничка, Цвети и др., само да не се сърдят
)
/ както вече споменах
/
, а то зъбета вадело
Мислете хубави неща, за да ви се случват !!!
Майко мила, иска ми се да
всички видове хлебарки по света. От тях ми е по-гадно, отколкото от мишките, а като си помисля, че като нямам буркан с домати, готвя и с кетчуп, ама родно производство, и косата ми настръхва. А едно време една съученичка беше намерила мишле в бозата си.... Та то, това е приликата между социализма и демокрацията - и тогава, и сега си оставаме българи по отношение мърлячеството в производството на храни и най-вече на санитарния контрол, и отсъствието на държава, която трябва да защити здравето на гражданите си!
- шегичка/?! Ставало ми е гадно като питам нещо пък не ми отговори никой, но си намирам инфо или след 2-3 страници видя, че някой се е включил с отговор
!
! Е, трябваше все пак да пробвам! Сега и месото спирам
!
/!
? Знам аз, ти тайно с пръжки го угояваш
! Хихихи, да са ти живи и здрави мъжленцата
!
! Дано остане с тъмна коса като мама и с очите на тати
!
? А що се е хванала с тоя чичо, а не с някое младо гадже
! Малко съм нахална
!
!
!
, тъй и тъй съй натресла
! Иначе и ние сме с хрема, но за сега не кашля и само чистя носа!

!!! 
Препоръчани теми