И понеже тук не се чува глас и интонация, а още по-малко се вижда физиономия - да поясня, че всичко това го казвам с добронамереност, симпатия и хумор!
Стига сме се дърлили - не искам никой с никого да се кара. На всяка мама бебето е най-великото, тя също, светът се върти около нас...И всъщност, то си е така, и се отнася до всички - това нашето е МИСИЯ, и трябва да я изпълним с талант и отговорност! Целувам ви всички, че днес целия ден си изкарах пред компа. Пишете, не ме жалете. Довечера пак ще ви чета - около полунощ ...

/ и аз я пробвах - гадно е 

за кухнята
Обикновенната трева прави страхотни шарки
щеш ми вярвай ама след поста с хлебарките в кетчупа ходих да повръщам. те тия двете гадини - мишки и хлебарки са най-гадното нещо, МРАЗЯ ГИИИИИ.

Ние сме сигурно 6,600 и поне 64 см и изглеждаме доста дундести, пък вие... 
Много ми се иска и Теди да ми се усмихва през зъби, щото сега е така
, ама днес нещо не мога да насмогна!
Мисля тази вечер с мъжо да пийнем по една крушова водка
пък после може и 
Но която мама е решила да дава мляко - да дава, не всички деца хранени с него са с алергия...много често и кърмените имат такива проблеми.
/ както вече споменах
/
, а то зъбета вадело
Мислете хубави неща, за да ви се случват !!! 

Забранявам
Мисля тази вечер с мъжо да пийнем по една крушова водка
пък после може и 
а пък това:
.
Момичета, забелязвате ли, че напоследък на много ноемврийки им се налагат разни мед. интервенции - Дребен78, Мина, Бимба... Хайде този неприятен период скоро да мине!
.
та тази нямам намерение да боядисвам много...Вие по колко броя боядисвате? имам предложение..
чукнем среща някъде и да се
чукнем
шЪ маамЕ яЙца у нЕкой парк!?!?
Препоръчани теми