Отговори
# 270
Ивиче, ти, вместо "благодаря" да кажеш, че ви предупреждавам какво да не купувате, ми се гнусиш тука, я по-смело и бой по хлебарките! За мишки пост още не съм пускала.... Ще помисля - да е нещо по-пикантно...    chef
Григи, не мисля, че нещо пречи да си разказваш подобни неща, ако ти тежат и искаш да ги споделиш с някого. И естествено е, че за мене лично невинаги е жизненоважно да получа отговор в такава ситуация. Просто съм си го разказала и толкова. Виж, с въпросите ми е друго нещо - там очевидно ми трябва отговор. А ти явно още не си видяла моя линк за кетчупа, те тогава вече щеше да дръпнеш една попържня!  Joy Joy Joy И понеже тук не се чува глас и интонация, а още по-малко се вижда физиономия - да поясня, че всичко това го казвам с добронамереност, симпатия и хумор!  Hug Стига сме се дърлили - не искам никой с никого да се кара. На всяка мама бебето е най-великото, тя също, светът се върти около нас...И всъщност, то си е така, и се отнася до всички - това нашето е МИСИЯ, и трябва да я изпълним с талант и отговорност! Целувам ви всички, че днес целия ден си изкарах пред компа. Пишете, не ме жалете. Довечера пак ще ви чета - около полунощ ... Peace Peace Peace
Бимба, Алисия е много сладка.

# 271
grig - за запушен нос - сребърна вода на Arcol  Peace/ и аз я пробвах - гадно е Mr. Green/
при нас действаше- сложа й - и след това веднага се изкихваше и вадеше сополите  Hug
по другите точки Heart Eyes

Мина - браво Peace за кухнята

П.С. Яйцата боядисвам с тревички , листенца и квото зелено намеря. Слагам върху яйцето, завивам с чорапогащник и в боята Peace Обикновенната трева прави страхотни шарки  Wink

# 272
уф маша имай милост спести това пикантното с мишките.   Praynigщеш ми вярвай ама след поста с хлебарките в кетчупа ходих да повръщам. те тия двете гадини - мишки и хлебарки са най-гадното нещо, МРАЗЯ ГИИИИИ.
Григ мила  утри сутрин отзарана като сънувам ще измислим панацея за твоите проблемчета. ама ако искаш сега веднага ми ко да се прави можем да си се разсърдим взаимно Crazy Mr. Green и аз като теб мисля, че всяка мама може да почне само да се оплаква и да изисква внимание, ама форума не е мястото за това. иииииии все пак -Дана наистина е страшен бонбон с това розовото кожухче
айде лека вечер, да гушкате бебоците, да глезите мъжете си и престанете да мислите кой с какво и как и защо и т.н. ви е обидил

# 273
Олееее,от вчера нямам нет а вие сте изписали света
Ще се връщам сега да ви чета ама първо да се отчета и аз - вчера бяхме на консулт порасна ли сме с 2 см.  и 400гр. т.е. 57см. и 6850гр. Видя ми се малко ама доки каза че е съвсем добре за 5 месец пък и Мими изглежда добре, хич не е слабичка даже и казвам дундичка...ваксината в средата на април и после мисля да захранвам.
Хайде сега да почета Hug

# 274
т.е. 57см. и 6850гр. Видя ми се малко ама доки каза че е съвсем добре за 5 месец пък и Мими изглежда добре, хич не е слабичка даже и казвам дундичка...ваксината в средата на април и после мисля да захранвам.
Хайде сега да почета Hug
То с тези мерки няма как да не е дундичка Simple Smile Ние сме сигурно 6,600 и поне 64 см и изглеждаме доста дундести, пък вие...

# 275
Masha след поста за кетчупа,ходих да проверя и нашия,че го купихме от Пикадили ама е на Олинеза. Отдъхнах си. Аз затова за спагетите  предпочитам да си направя соса с на баба доматите. Joy
Мина страхотна кухня.
Лека вечер и от нас!

# 276
Мина, аз твоята кухня или поне частта, която се вижда от нея, я харесах на една снимка с другите варненски мами...Много смело решение с белия цвят! newsm10
sheherezada, ами да са ви честити зъбаците! tooth Много ми се иска и Теди да ми се усмихва през зъби, щото сега е така
Роси74, и аз си водя записки smile3523, ама днес нещо не мога да насмогна! Mr. Green

Много неща исках да напиша, но нещо мислите ми много бързо бягат  Animal Snail Мисля тази вечер с мъжо да пийнем по една крушова водка Drunk пък после може и  luvbed

Чоглаво ми стана от негативизма в някои постинги, но се надявам той да е в резултат на нечие лошо настроение... Praynig

# 277
Бебонина, Дани също всичко иска да цока-.и то нон-стоп!! Даже сега и лаптопа..
Царицо на животните,\лъвицата\аз като "котка" по гледачката, дето я беше пуснала Бубалина,най-отговорно ти заявявам, че каките също съм ги хранила с кисело мляко от три месечни...Е, амат хранителна алергия и до ден днешен, ама не знам от какво е, че бяха и рано захранени, и обременени фамилно... newsm78Но която мама е решила да дава мляко - да дава, не всички деца хранени с него са с алергия...много често и кърмените имат такива проблеми.
Чапелита, мацката още малко и на крос ще го удари с татините патъци Joy
григ, за да не ми се обидиш ти отговарям:
1. тази нощ Дана ще спи!заклинание
2.утре пак Дана ще спи! заклинание
3.удри едно хапче Белергамин, за да спиш...ох, ама ти кърмиш...еми спи тогава без хапче! заклинание
4.утре ще си позволиш разходка
5.на консултацията след месец, отиди без Дана и обясни, че е тооооооолкова дебела, че не можеш да я доведеш без кран
6.не давай АБ
7.нека мъжО ти си купи мотор, така ще отпадне тенденцията за покупко продажба на коли..
8.купи за Великден на майка ти "обратен" билет
9. почни захранването с круша на ХИПП- Уилямс Peace

# 278
Мамета, темата е към края си...ето последните две предложения за име на новата:

НОЕМВРИйското цвете омайно ще радва мама и тате безкрайно - на gadamer
Люлка на върбичка люшка мама НОЕМВРИйка  - на masha

Приемат се разбира се и други предложения!!! Simple Smile

# 279
Малеееее! Туй с животните е голяма простотия, бе! Мислят си, че ще ни излъжат с тая програма. Ама е забавна..  Laughing И тъй, експеримента, който си направихме с Ицо преди малко - с една фамилия излязох първо лъвица, после с друга фамилия - петел. Мъжът ми пък излезе плъх първия път, втория път - котка, а накрая , като пробва с едно нецензурно словосъчетание се падна, че е тигър! #Crazy #Crazy #Crazy
Та туй, последното, ми напомни да честитя приятната умора на двете "колежки", дето са правили секс снощи - на килима и в леглото...явно и затова отсъстват днес от форума - наваксват си съня! Joy Joy Joy

# 280
  • София
Само да  кажа , че моето чаве, от няколко седмици , лапаше всичко, смучеше си долната устна, викаше ъъъъъъъъ с издадена напред долна устна и какво- два зъба  Joy/ както вече споменах Wink/
а аз , като ме нападаше с отворена уста и виках- цункай мама  Joy, а то зъбета вадело  Laughing

И мамета, не си тровете нервите с глупости PeaceМислете хубави неща, за да ви се случват !!! Hug
И аз така се радвам на Алекс и му викам: Айде дай целувчица на мама Mr. Green
Айде, Рени пускай снимки на кухни, да се поразсеем малко Peace
Аз пък не обичам да боядисвам яйца. Де да знам защо Shocked Много ми е скучно нещо и се клепам и после съм като циганка в ръцете Mr. Green
И стига сърдити и обидени мами Naughty Забранявам Twisted EvilСтига негативизъм. На всички ни е достатъчно тежко и уморено, а това е мястото, където се разтоварваме. Hug
Много е успорвана тази номинация!

# 281
..
Много неща исках да напиша, но нещо мислите ми много бързо бягат  Animal Snail Мисля тази вечер с мъжо да пийнем по една крушова водка Drunk пък после може и  luvbed
...

Яааа, за първи път чувам за крушова водка? Домашна ли е? Разбуди ми направо любопитството.

Григ - Рени и Карил ти отговориха точка по точка, аз не мога да измисля по-добри отговори...  Wink а пък това:
...
5.на консултацията след месец, отиди без Дана и обясни, че е тооооооолкова дебела, че не можеш да я доведеш без кран
...
ме накара да се хиля сама пред компютъра...  Laughing

Мина - много стилна е кухнята, а и останалата част от апартамента, която се виждаше!  Flutter

бебонина - аз си ги правя яйцата по един и същ начин - едноцветни; с памук и с тоал. хартия  Peace.

Бимба - стискам палци и за теб!  Hug Момичета, забелязвате ли, че напоследък на много ноемврийки им се налагат разни мед. интервенции - Дребен78, Мина, Бимба... Хайде този неприятен период скоро да мине!

Шехеразада - душо, отдавна не съм се обръщала и към теб - честити ви зъбета! След бедствието май сте вторите озъбили се  Mr. Green. М/у другото и аз редовно бъркам в устата на Гери, че с тези слюнки... ама засега поне няма.

И, наистина, мамчета - не се сърдете! На всеки му се случва да не се обърне внимание на постинга - нали има даже такава реплика от Библията - "Който е безгрешен пръв да хвърли камъка!"

На мен ми харесва повече Люлка на върбичка люшка мама НОЕМВРИйка    - някак си по- предЦветнично ми звучи  Peace .

# 282
харесва ми първото заглавие, за новата тема...
Аз обичам да боядисвам яйца, но не ми се меси козунак, защото по магазините има такива с доста добро качество и макар, че съм романтичка, не улавям романтизъм в месенето му, особено на по-.голямо количество....
Бубалинец, с ръкавици, няма как да се изцапаш...
Аз миналата година се чудех къде да си дяна яйцата Joyта тази нямам намерение да боядисвам много...Вие по колко броя боядисвате? имам предложение..
Аре, покрай Великден да си hahaha чукнем среща някъде и да се hahaha чукнем JoyшЪ маамЕ яЙца у нЕкой парк!?!? Joy

# 283

Приятните , добри мъже са грозни .

Красивите мъже не са приятни и добри .

Красивите и приятни мъже са гейове .

Красивите , приятни и хетеросексуални мъже са женени .

Мъжете , които не са чак толкова красиви , но са приятни , нямат пари .

Мъжете , които не са чак толкова красиви , но са приятни и при това с пари , смятат , че ги преследваме заради парите .

Красивите мъже без пари преследват нашите пари .

Красивите мъже , които не са чак толкова приятни и са донякъде хетеросексуални , не смятат , че сме достатъчно красиви .

Мъжете , които ни смятат за красиви , които са хетеросексуални , донякъде приятни и имат пари , са прасета

Мъжете , които са донякъде красиви , донякъде приятни , имат достатъчно пари и - слава богу ! - са хетеросексуални , са стеснителни и НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ПЪРВАТА КРАЧКА !

Мъжете , които никога не правят първата крачка , автоматично загубват интерес , когато ние поемем инициативата .

ИМА ЛИ НЯКОЙ НА СВЕТА , КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ МЪЖЕТЕ ?

Мъжете са като хубавото вино . В началото са гроздови зърна , и е наша работа да ги смачкаме , и да ги държим на тъмно , докато узреят и се превърнат в нещо , с което ще ти е приятно да вечеряш .

ИЗПРАТЕТЕ ТОВА НА УМНИ ЖЕНИ , НА КОИТО ЩЕ ИМ Е ПРИЯТНО ДА СЕ ПОСМЕЯТ ....

... и на мъже, които според вас биха преглътнали това..

# 284
Момичета,имам предложение за новата тема  Flushed не ми се смейте много smile3521
Ноемврийче във количка спинка под върбичка

Общи условия

Активация на акаунт