Отговори
# 240
  • София
Майчета, забравих какъв беше онзи препарат, който чистеше петната от ябълка. Право да си кажа отдавна беше и го забравих. Моля пак да ми припомните Praynig

# 241
Клюки, не болеше много вземането на биопсията - чувстваш нещо като щипане, не е много приятно, но се преживява.
Бубалинче, радвам се че ти е харесала кухнята ми, аз отдавна съм я показвала в темата за кухните във форума Дом и семейство, мислех, че темата вече е в архива.

# 242
бебонина - и Гери цока всичко, което докопа... или пък го лиже - ето и доказателство:

- а това мече само да го докопа го излизва цялото  Laughing. И аз мисля, че по-скоро е от сърбящите я венци.

Веси1, Клюки - успокоих се, че не само на мен ми хрумват такива неща  Peace. Веси - радвам се, че и на теб ти допада песента!

И понеже миналия път забравих /този път ме домързя да водя бележи/ - Ивиче, Мишенце, Роня - значи и Гери е по-скоро сред изключенията, защото е по-мързелива от кака си... и по-дебеличка де, предполагам, че е от това - кака и, милата, като се размрънкваше посред нощ и давах не цица, а шише с вода... какво да правиш - бяхме млади и зелени... Ето доказателството за дебелината и:

Мисля повече днес да не пиша, че ще ви втръсне от мен  Sunglasses. Ще трябва да ходим и без това да взимаме каката - подходящо опаковани, разбира се.

# 243
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мамиии, умрях си от смях с тези животни, ей! Като си напиша името така Mariyana излизам мишка,  като го напиша така Mariiana излизам котка, ха сега? А иначе в леглото съм ТИГЪР  Mr. Green А Емка е кокошка  Grinning Виктор пък е....................ЕЛЕН ( с гоооооолеми рога  Joy)

Един бърз въпрос, че дзверО няма мира. Мая цока всичко, до което се докопа-раменете ми, шията, ръцете, бузите... ВСИЧКО  Sick
 Вашите бебоци така правят ли?  Thinking  Почвам да си мисля че кърмата не ми стига. Излизаме да си купя лактогонно средство, а и се надявам Мая да заспи, че дори не мога да ви изчета  Embarassed
Мислех да захранвам 7-ми месец, но от 1 седмица бебата проявява завиден интерес към манджите ми, дори ми бърка в чинията и следи движенията на ръката ми между масата и устата, все едно гледа тенис върти глава наляво, надясно...
Айде до после че вече реве с пълно гърло.
Бебонина, Алекс е същия. Просто го сърбят венците (така поне си мисля) и смуче всичко, до което се докопа, включително и нас - врат, коса, нос, буза, всичко!!! А сега следи всичко с интерес - всяко движение - как ядем, какво правим, къде пипаме и т. н.

И Ема взе да ме зяпа в устата, и не само зяпа, ама и примлясква - направо ми присяда като я гледам, замалко да й бутна малко зелце със свинско да пробва душата  hahaha

# 244
  МИНА ИСКАМ И АЗ ДА ВИДЯ КУХНЯТА-НА МЕН ТОВА МИ ОСТАНА ЗА РЕМОНТ!!
Извинявам се че не пиша на лични ама може и други да искат да видят,а и е хубаво да си говорим и за други неща освен за бебоци ,а и да обменяме идеики-може и такъв албум да си направим кое как е у дома

# 245
Момичета, внимавайте като готвите спагети и пици! Вижте това - моята фобия и без кетчуп.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

http://www.dariknews.net/view_article.php?article_id=131451

# 246
  • София
Вижте на какво попаднах и после кажете, че не съм инспектор Дюдю Laughing

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2468358

А те нашите хубавици Горис и Мерилин си траят и не казват, че торта са яли. Сега чак и на мен ми се дояде.Ами така е днес не ми остана време - цял ден съм бибоподавачка и навъртях километраж между спалнята и хола.

# 247
  • София

А те нашите хубавици Горис и Мерилин си траят и не казват, че торта са яли. Сега чак и на мен ми се дояде.Ами така е днес не ми остана време - цял ден съм бибоподавачка и навъртях километраж между спалнята и хола.
Мони, те си казаха момичетата!!! Ха сега, кой не чете Shocked

# 248
  • София

Мони, те си казаха момичетата!!! Ха сега, кой не чете Shocked

Леле пропуснала съм туй нещо. Засрамих се и отивам наказана в ъгъла (т.е. в спалнята да подам поредната биба) Embarassed

# 249
Привет от нас!
Мале колко сте изписали
Само се разписвам и отивам да чета и предната и тази темичка(ако ме остави малкото скорпионче,че днес е направо е в стихията си на мрънкане), че тя и тази тема вече е на финала.
 Joy

# 250
 МИНА ИСКАМ И АЗ ДА ВИДЯ КУХНЯТА-НА МЕН ТОВА МИ ОСТАНА ЗА РЕМОНТ!!
Извинявам се че не пиша на лични ама може и други да искат да видят,а и е хубаво да си говорим и за други неща освен за бебоци ,а и да обменяме идеики-може и такъв албум да си направим кое как е у дома
Клюки, пуснах ти малко снимки на лични.

# 251
Хелоу и от нас  Hug

Днес от 6:30 се опитвам да приспя мойто малко шушонче и преди 20-тина минутки най-накрая успях с безценната помощ на Сешоара - нашия пръв другар. Сега не смея да го спра (а моля ви се харчел колкото нашия радиатор, но нейсе ... да бръмчи там)

хе хе, вижте Габи като пробва на татко си маратонките :
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2515996 http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2515997

Мина, радвам се за теб! Ще стискам палци и за другите 2%, но съм сигурно, че всичко ще е ОК!

Ейнджи, надявам се да ти се е оправило настроението  Peace masha, много хубаво ти го е написала  Laughing

Един бърз въпрос, че дзверО няма мира. Мая цока всичко, до което се докопа-раменете ми, шията, ръцете, бузите... ВСИЧКО  Sick
 Вашите бебоци така правят ли?  Thinking 
и Габи така прави  Peace

# 252
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, моля ви се -  искам и аз да видя кухнята на Мина. Мина пусни снимки и на мен, че и нас ни очаква ремонт  Praynig

# 253
Съгласна съм, Вени, ама напоследък ми прави впечатление, че всеки мой пост се подминава, каквото и да напиша, все едно досаждам! Не е приятно. Няколко пъти дори съм си казвала, че ще спра да посещавам темата, защото ми е някак обидно. Наясно съм, че няма начин да съм сред отбора на сприятелените мами, поради простата причина, че не се познавам с никой лично, но все пак ..
Между другото това ме гложди отдавна и ето, най-накрая си го признах.
Както и да е, може би вината е в мен.цитат на Angelyes
аз също,като теб забелязвам  ignore2 на някой мами тук във форума.по-същата причина,вече избягвам да пиша тук.само чета.но ми е много болно,че се получава така.не мисля,че съм по-глупава от другите.мойте постове,явно не са интересни.а,когато съм изказвала мнение по даден въпрос даже съм била и нападана.затова предпочитам да си мълча,така е по-добре.исках да изкажа мнение по много въпроси,но с писк да бъда нападната или да предизвикам безразличие си мълча.
само искам да кажа,за един пост на Sophi,за майката,която дала кисело мляко на детето си още от 2 месец:АЗ СЪЩО ДАВАМ КИСЕЛО МЛЯКО!и те уверявам,Sophi,че на детето ми нищо му няма.бъдете здрави,вие и вашите семейства!  bouquet

# 254
ей здравейте и от мен,
от една камара време не съм ви писала,ама покрай мен е леко натоварено.
Утре влизам в болница за лапароскопия,ще ме резнат няма начин  Mr. Green
Един път да я махна тая киста и да не го мисля повече.Нещото което ме мъчи обаче,не е самата операция,а това че няма да съм до бебка за няколко дни  Cry
Не знам как ще издържа без нея,просто сърцето ми се къса.Та днес цял ден си я гуша.
Иначе се оказа че сме с атопичен дерматит и мажа с разни кремове ама освен тези на кортизонова основа нищо друго не помага.

Момичета исках да ви попитам за захранването.Тул захранването е малко различно от това в БГ.В смисъл започва се с настъргана ябълка после банан и круша и така за 15 дни.После следва приготвяне на бродо,което ще рече вариш в 250 гр вода картоф,морков и тиквичка.После прецеждаш булиона и в него слага6 2 лъжички от едно като брашно което би трябвало да е оризово или царевично.

та да питам има ли ги тези брашна в БГ,че лятото ще си идваме и да не мъкна от тук излишно.

много цунки за всички и моля ви бъдете с мен утре  Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт