Отговори
# 195
ми аз съм МАГАРЕЕЕЕ. МАГАРИЦА по-точнооо
а бебето как ще изглеждаа
http://i122.photobucket.com/albums/o271/whatbaby/im012.jpg[/img]

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 13:22 от eli_mama

# 196
  • на странно място ......
Здравейте момичета !!
Ние днес бяхме на консултация и познайте какво сдобили сме се с АТОПИЧЕН /АТИПИЧЕН/ не знам как се пише ДЕРМАТИТ! ooooh! Иначе тежим 7050 и сме 65см май добре се развиваме! Сега ще се мажем с разни мазила пък дано ни мине! Мислех да започвам захранването, но за сега отлагаме момента до излекуването на това чудо на природата!
Клюки върховно, мъжо ти сигурно умира от кеф!!! Mr. Green
Относно животните аз определено съм Маймуна при това Гадна, поне така ме е определил съпругът! Joy

Аз пък не се чувсвам пренебрегната и смятам, че когато питам който може ще ми отговори, който има какво да каже ще каже, също знам че моята беба си е най-хубавата  Crossing Arms - на мама гарджето! Това е форум за споделяне и съветване, не винаги всички имат мнение по всички въпроси!!!!

Аз ви ОБИЧАМ ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ!!!  bouquet

# 197
  • на странно място ......
ха ха ха аз съм ко ко ко КОКОШКАААА!!! Joy

# 198
  • София

Охооооо, Клю, не важи мацка!!! Моите толкова порастнаха, че не мога да вляза в такива с плътна чашка Simple Smile

А не може голословия NaughtyДавай снимка за доказателство.

А за спането Миташки снощи заспа в 21.30 след гушкане с баща му без баня само с измит задник, но и той се буди по няколко пъти през нощта.

Елимира мерси за инфото за чая ще го пробваме.
Цитат на: ronja

link=topic=176687.msg3559468#msg3559468 date=1175076203

Vesi1, и ние пропуснахме полиото - още няма и тук!!!

Сега само убито полио ли ще се слага? Питам, защото скоро трябва да ни сложат втората имунизация, а първото полио беше живо. Може ли след живото мъртво. Ох ама как го написах само.

# 199
Верче, на мен ми се пада СЛОН   261uu  newsm62

Аз пък не се чувсвам пренебрегната и смятам, че когато питам който може ще ми отговори, който има какво да каже ще каже! Това е форум за споделяне и съветване, не винаги всички имат мнение по всички въпроси!!!!

Аз ви ОБИЧАМ ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ!!!    bouquet
newsm10

Днес май няма да има разходка, поне на мен ми се вижда студенко!
Сега ще бягам, че има повикване  Mr. Green
Приятен ден на всички!  Hug

# 200
  • София
Мони, на нас ни сложиха живо полио втория път и то от последните, а следващия път ще е убито Peace

# 201
Ха ха аз съм ПАПАГАЛ Joy. Ама как познават само от името бре. В нашта компания все така ми викаха, щото не спирам да плямпам.
Клюки и аз искам снимков материал в натура. То само със сутиени може да е нагласено. Аз си пазя цицодържател от първи клас.

# 202
And the winner is .....................

# 203
Аз съм КУЧЕ....Хм, така като се замисля - кучка, ша питам мъжо кво мисли по въпроса  Laughing

# 204
Хахах аз съм маймуна Simple Smile
Пам, и Моника яде по 50мл и съм хванала бял вълк вече, не знам какво му става на това дете Sad
Клюки, изкефи ме снимката Simple Smile То май при всички мамита е такава ситуацията Simple Smile

# 205
Клюки, клюки, видя ли сега кво стана...Ако беше дала снимките по-рано, щях да дам моя глас за теб (който дадох на Ивиче) и щеше да спечелиш...Ама по наблюдения от снимките и Ивиче не лъже  Mr. Green Така че честито на победителката  Hug
П.С. Пропуснах да кажа - дайте една анкетка за най-НЕнадарени мами, та да мога и аз да се включа деее

# 206
Внимание! Важно! Днес по обяд се изпълни лелеяната мечта на ИВИЧЕ.....Учени от НАСА, изработиха със съдействито на ЦРУ, ФБР, СЗО, НСА, и много други ОРГАНизации Laughing Laughing Laughingи по молба на мамите НОЕМВРИйки - конструкционно-естетична-анатомо-сексологична

награда за ПЪРВО МЯСТО в конкурса "най-надарена ноемврийка"

..да я ползва със здраве и здрав гръбнак Joy
                                           второ място е за...............Клюки!!
тя получава позлатена статуетка "Необятност" на известният скУлптУр - Межди Плашидов
                                                                                   ТРЕТО място е за двете цунамита ЦВЕТИ и МЕРЕЛИН
те получават шапка невидимка, за да са незабележими по жълтите павета....
                                                 последна в списъка НО НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО е ДЖЕНИ!!!
Като истински любител на цветята, тя получава кактус, поръчан специално от Тексас!!! Носещ горещия полъх на пустинята....

# 207
Аз пък съм муха, а как ги мразя тия твари! Crossing Arms

Мене може да ме обявите за напълно изтрещяла мама, не съм излизала от 15 дни, освен бръм бръм с колата до болницата за превръзка, утре ще ми махат конците и това си е цяло развлечение за мене......... #Crazy

А така ми се излиза на разходка................ Tired
То затворничка да беше щеше да избяга досега... ама нали обувка не мога да обуя с тая превръзка направо съм лудаааааааааааа еййййййййййй smile3511 smile3514 smile3514

А и мъжот вече целия марта работи вкъщи събота и неделя и направоооооооооооооооооооо, вече едвам се нося

# 208
  • София
На мен пък не ми се отваря сайта #Cussing out

То май при всички мамита е такава ситуацията Simple Smile

О не е така ама то вярно, че аз и не кърмя, но и когато го правих не можех да се похваля с такива мерки.

По този повод - Ивиче честито ти първо място, , въпреки опитите на Клю за удар под кръста. Ама късно чадо се сети, късно...

# 209
Баси на мен ми излезе , че съм акула  #Cussing outпък кава съм грозотия да не ви разправям #Cussing outне мога да се съглася , толкожа ми е благ характера .... newsm78 може пък в бизнеса да съм акула.... newsm78
Дуди е тигър , на мама гордостта
Мики маймунка , не се очудвам....

Хе хе , страхотна грамота сте неправили !!!! Joy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт