🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 418
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 320
Обезрозяването ми е скучно.
Сигурно, защото нямам фаворитка за първи път. То и лагери в темата няма.
Ей, какви "войни се водеха" между отбори Александра-Капитонова и Елена-Валерия. Темата гореше и нямаше изчитане.
Сега се чудим какво да коментираме.
точно и на мен ми липсват старите сезони този ми е супер скучен и аз си нямам фаворитка....мъкаааа

# 1 321
  • София
тя не го иска, той ѝ се натиска
Бранимира и Виктор
Тя не го иска и не й харесва този курорт- жега е, поти се, грима й тече ....ама защо изобщо виси там?
Заради приятелките си? Те са се сближили там, почиват си, далече от реалността. Много странно се изказа, не знам, дали е заради годините, дали е характер, не мога да я разбера.

# 1 322
  • Stockholm
Бранка е висока с много добро тяло. Тази вечер беше изключително елегантна. Наистина не е за Виксата. Няма никаква тръпка. Но поне да откаже розата, да спре да го измъчва и да даде шанс на другите.  Или някоя да му отвори очита да пробва с някой от своя пол. Той се чувства добре само в мъжка компания.

Сетих се как натякваше на Любка, че не се била изкъпала преди масажа, а на Бранка потта я приема като златна Joy
Отнсно потенето, представям си каква адска жега е там. Няма да им стъпя Joy

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 22:27 от silsto

# 1 323
Първоначално ми хареса, че има момичета от Америка, очаквах, че ще стане супер интересно, но групата успя да ги отсвири.

# 1 324
Тея взеха да ревнуват и Алекса ще я изпидуркат.

# 1 325
А това от промото за заигравката между 2 жени, беше пълен фейк, нали?

# 1 326
айде тая пак с нейното пържене
не, не, просто са невероятни умници-хубавици всички там

# 1 327
Ивет има леко дълъг и гърбав нос обаче.

# 1 328
Ауч, злобата в очите на Ивет като осъзна, че няма роза за нея… Не я очаквах. Но няма да ми липсва. Иска да е еротична и изкусителка, но не знае как и се получава пошлост. А Алекса нямаше смисъл изобщо да влиза.

# 1 329
Ей за това е дошъл Мартин. Парти, алкохол и мацки. И най-хубавото - някой друг плаща.

# 1 330
Айде, Виктор е целунал Бранимира.. учудващо развитие..

# 1 331
  • София
Според мен е Клаудия, но нека да видим.

Ей за това е дошъл Мартин. Парти, алкохол и мацки. И най-хубавото - някой друг плаща.
Това беше добро, дали ще влезе в ролята на психолог за другите мацки? Живот си живее.

Мартина трябваше да върне роза, хем си казва, че това не е окей за нея, хем продължава да седи и да търпи, не я разбирам. Явно и тя заради приятелките и компанията, която си създадоха вътре.

# 1 332
Аз ли не съм разбрала та нали тия с черните рози трябваше да решат и да си кажат решението....Виктор е супер дечко за мен...

# 1 333
  • here and now
Идната седмица ще целуват Бранка май.

# 1 334
Ауч, злобата в очите на Ивет като осъзна, че няма роза за нея… Не я очаквах. Но няма да ми липсва. Иска да е еротична и изкусителка, но не знае как и се получава пошлост. А Алекса нямаше смисъл изобщо да влиза.
И като каза, че щяла да върне розата. Айде, немаше нужда.

Общи условия

Активация на акаунт