🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 268
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 190
Че за какво ми е успял и богат мъж , който няма да ми дава и на мен , да му цъкам, да се хваля пред комшийките ли . Не се заяждам , чудя се
Защото е умен, интелигентен, дисциплиниран, организиран и още куп други качества, които помагат в живота.

# 2 191
То се подразбира коя ще бъде на индивидуалната среща с Виктор. Още предния път, когато момичетата писаха писма до своето малко Аз, Клаудия се нацупи, след което Виктор я покани на среща. Сигурна съм, че отново ще стане така.
А самата Клаудия е много смешна, като се сърди - уж му говори нормално на Виктор, казва му кое не я кара да се чувства добре, но го прави с един пасивно-агресивен тон, вперила поглед в лицето му. От всичко, казано от нея, чувам единствено - "Внимавай в картинката, момченце!"🙂
Смее ли да не я покани? Като излязат я ще му запали колата, я ще му счупи капачките…

# 2 192
И аз изгледах сторитата и ... ами имам чувството , че слушам едно и също нещо, едни и същи заучени фрази абе все едно пускам бутона риплей и речта тръгва, винаги еднаква.
Нещо обаче трябва да и признаем - вече е научила разликата между пледоария и плеяда и използва правилната дума. 😄

# 2 193
Че за какво ми е успял и богат мъж , който няма да ми дава и на мен , да му цъкам, да се хваля пред комшийките ли . Не се заяждам , чудя се
Защото е умен, интелигентен, дисциплиниран, организиран и още куп други качества, които помагат в живота.
И той ще ходи сам по скъпи почивки , ще си пазаруват двамата , първо на себе си от скъпи бутици, после с жената от пазара , хапването също по отделно, кой колкото може да си позволи и щастие и романтика .
Иначе аз лично смятам, че много от увлечените по богаташи жени , се и влюбват в качествата на преуспелия мъж и не е само до парите

# 2 194
Даниела е върнала старото бижу със сърцето. На сторита изглежда още по-зле в лицето, ноздрите ѝ са гротеска, а все се снима леко отдолу. Отговаря на неудобни въпроси с аргументи от наклонената плоскост - “Не ти ли е неудобно да просиш пари на мъж? - А на теб не ти ли е неудобно да излизаш с мъж, който не може да ти плати кафето?”. Иначе не ѝ неудобно, защото мъжете ѝ дават пари с кеф Joy И нямало да я зареже мъжът ѝ, като стане на 50г., защото щели да са в хармония и нямало да е с нея, за да му удовлетворява само нуждите. Кой мъж, не става ясно.

Ползва филтри и носа става направо ужасен. Тя на 50, Хепи на 70. Няма да я остави. Деца няма да му ражда и ехее пей животе...

# 2 195
  • София
Тоест, да разбираме, че навън и към момента Даниела не е с Марто, така ли?

На мен ми хареса Ивет в Надкаста, каза си честно всичко, както го вижда. Не обичам шикалкавене и лигавене, не знам, хихих, някой ми каза и така... Поне е честна. И има резон в това, което казва за голямата група, кой е лидерът, срещу кого са се обединили, психологически причини за това.
Колкото и да не харесвам Даниела, групата около АМ много си повярва и взе само злоба да бълва. Да се заемат с нещо конструктивно, да го омаят тоя Мартин, да му отклонят вниманието малко от Данито, а не само да се цупят пред камерите и да дуднат, скупчени една до друга. Никой не обича намусени, злобни жени, мъжете най-малко. Мартина поне е усмихната, ама другите...Close

# 2 196
# 2 197
И той ще ходи сам по скъпи почивки , ще си пазаруват двамата , първо на себе си от скъпи бутици, после с жената от пазара , хапването също по отделно, кой колкото може да си позволи и щастие и романтика .
Иначе аз лично смятам, че много от увлечените по богаташи жени , се и влюбват в качествата на преуспелия мъж и не е само до парите
Е точно това казвам и аз. Че се влюбваш в качествата, не само в кеша и дори да не ти го дава, пак ще го харесваш. А иначе почивките, подаръците, дрехите, покриването на сметки  са друго от директното заплащане.

# 2 198
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Е точно това казвам и аз. Че се влюбваш в качествата, не само в кеша и дори да не ти го дава, пак ще го харесваш. А иначе почивките, подаръците, дрехите, покриването на сметки  са друго от директното заплащане.

И слънцето ще изгрява от запад. Wink

# 2 199
Не знам какви са били опитите да й се махне екранното време, но Роси е от най-коментираните, наравно с фаворитките на ергените.
Което е странно, защото е казала две думи на кръст, които или са оплаквания, или самохвалства.

Различна е от другите вътре - с по-добър изказ, но все сама, ту неуверена, ту изискваща, с уж хубава фигура, но не съвсем. Сякаш от всичко по малко е съчетала.
С добър изказ? Буквално ѝ вадят думите ченгел…

Общи условия

Активация на акаунт