🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 274
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 175
Уф в статията има снимка на дамата на среща с ВикитУ
Няма. Явно са я махнали.

# 2 176
Пуснах си Надкаст с Ивет за фон и не издържах. Хън-мън под носа си… АМ ѝ била много сладка?! Аз съм пас, не мога да догледам. Но пък беше много хубава.

# 2 177
Роси, ако беше по-намахана, с чувство за хумор и перде за чуждото мнение, щеше да е сладка, дългокрака мацка..но уви не е .Въпреки чаровната ѝ усмивка и природните дадености, отблъсква много с това лабилно поведение и сама се поставя в позиция на аутсайдер..Нормално да се приобщи към другите аутсайдери - Данка и Ферай. Интересно те с какво точно я обогатяват обаче.
Ивет ми е чудно защо всички я изкарват топ красавица, за мен няма нищо открояващо се в нея, нормално момиче, чудещо се как да привлече внимание и да се прави на фатална. Ако я видя по клин и тениска, няма да я забележа сигурно. 
Клаудия има ужасен стайлинг, ако се пооправи и обере малко тази дързост, граничеща с досада, може да стане симпатична.
Синтия има добри дадености, но недодялана в маниерите, прегърбена походка, има потенциал и върху какво да работи.

# 2 178
Ама ние не ги сравняваме момичетата с цялото женско население, а с тези, които са там.

# 2 179
  • София /Абсурдистан
Простете невежеството, но кого наричате Гретхен?

# 2 180
Скрит текст:
Коментар за последния излъчен епизод 17.04.

Малко закъснял, но все пак.

Целия епизод мога да сведа до две неща:

1. Гретхен за пореден път получи роза.
2. Отпадна една от най-харизматичните за мен жени - Ивет.

Вече ми е трудно да намеря логика защо една пълна егоистка продължава да е сред фаворитките на, уж не толкова глупавия, Виктор.
Една от причините може да е подкрепа от продукцията за да има коментари като този.
Признавам, че това работи.

Другото, за което не съм много сигурен е, ако Виктор е поканил другите жени като масовка. Може би в разговорите в къщата се е разчуло, че Гретхен има 6 месечна предистория с Виктор. Учстничките поканени от Виктор може да са всичко, но не са тъпи. Предполагам доста лесно са достигнали до извода, че са масовка, а няма жена, която да приеме ролята на фон за любовната история на мъжа, който харесва. НЯ МА !
Това обяснява донякъде "миграцията" на Викториянките към Васил. Не, че е кой знае колко по-красив и харизмитичен, но там поне ще са на равни начала, а не като при Виктор.
Иначе Виктор търсел отговори. Ще ги намериш Викторе, ама вече няма да ти трябват.

Доколкото за Ивет - ще има да я сънуват ергените. Знам, пристрастен съм донякъде, но поне за мен, няма логика мъжете да не забележат такава жена, пък било и между 20 други жени.

Такива мисли се въртят в главата ми. Дали съм прав - не знам.
И за мен няма логика, освен хубавото тяло има и хубава усмивка, спокойна е, нежна, приятна компания и не е злобна.
Синтия може би не е точно мой тип човек (не съм видяла много от нея), но е много симпатична в лице, интересна е, има какво да каже ..чак ми се щеше да чуя/видя повече от нея, но тя също не е била фаворитка до сега.
Ива също е красива, готина, разбрах за нея повече от подкаста, отколкото от предаването и ми беше много забавно като каза, че те всички не са съвсем наред, щом са се записали за такова риалити Grinning
Имам чувството, че по-свестните и интересните ги изолират просто и не се вписват в тази среда на скандали, интриги и борба за популярност или надмощие, не знам.

# 2 181
Даниела здраво нахейти Неделчо в няколко сторита,че бил слаб и несигурен мъж,и още подобни неща

# 2 182
  • Обран бостан ;)
Простете невежеството, но кого наричате Гретхен?

Бранимира - прилича ми на Грета Тунберг. Wink

# 2 183
  • София /Абсурдистан
Благодаря Simple Smile нямаше са се сетя за Бранка Simple Smile

# 2 184
По сторитата съдя, че Даниела сега ще маже, че всъщност търси любов, но гледа и парите., което е съвсем различно от това, което говореше. Най-вероятно ще успее, защото има дар слово, а и границата е тънка.
Иначе всяка иска да има успял и богат мъж, това означава че има съвкупност от качества, дори и да не й дава пари.

# 2 185
Че за какво ми е успял и богат мъж , който няма да ми дава и на мен , да му цъкам, да се хваля пред комшийките ли . Не се заяждам , чудя се

# 2 186
Даниела е в пъти по-симпатична от Анна Мария, Косара, Мартина. Не знам защо отнеся такъв хейт. То и другите отнасят, но не чак толкова.

# 2 187
Трябва нещо да не са и се вързали на глупостите дето ги лее в Надкаст😀

[[/i]
Даниела здраво нахейти Неделчо в няколко сторита,че бил слаб и несигурен мъж,и още подобни неща

# 2 188
То се подразбира коя ще бъде на индивидуалната среща с Виктор. Още предния път, когато момичетата писаха писма до своето малко Аз, Клаудия се нацупи, след което Виктор я покани на среща. Сигурна съм, че отново ще стане така.
А самата Клаудия е много смешна, като се сърди - уж му говори нормално на Виктор, казва му кое не я кара да се чувства добре, но го прави с един пасивно-агресивен тон, вперила поглед в лицето му. От всичко, казано от нея, чувам единствено - "Внимавай в картинката, момченце!"🙂

# 2 189
Даниела е върнала старото бижу със сърцето. На сторита изглежда още по-зле в лицето, ноздрите ѝ са гротеска, а все се снима леко отдолу. Отговаря на неудобни въпроси с аргументи от наклонената плоскост - “Не ти ли е неудобно да просиш пари на мъж? - А на теб не ти ли е неудобно да излизаш с мъж, който не може да ти плати кафето?”. Иначе не ѝ неудобно, защото мъжете ѝ дават пари с кеф Joy И нямало да я зареже мъжът ѝ, като стане на 50г., защото щели да са в хармония и нямало да е с нея, за да му удовлетворява само нуждите. Кой мъж, не става ясно.

Общи условия

Активация на акаунт