🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 274
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 145
Коачела, та коачела - какво да му е интересно…
нЕма чалга, наркомани, откачалки от загниващия запад 😉.,. Друго си е Джанъм 😂
Била съм на Кочела преди 10-на години. Хич не бях впечатлена - техническите гафове бяха много, наркотици има доста (половината присъстващи бяха със зеници като палачинки). И беше доста мръсно. Но имай предвид, че аз не съм меломан и обръщам внимание на това. На мъжа ми например доста му хареса - той има способността да се абстрахира от такива неща и просто да се радва на музиката. 😁

# 2 146
  • София
Е, наркомани си има доста.
То къде ли няма…
А по нашите дискотеки?😉
Не са всички - кой каквото търси - това намира 😀

# 2 147
Роси, та Роси. Коачела, та Коачела. Все едно е на червения килим в Кан и ще ѝ връчват оскар.
Хахаха жестоко Grinning
Въпросният фестивал пък за мен е сбирщина на наркомани, да се клатят там като изоглавени.
Принципно това не е далеч от истината. И все пак са други мащаби.
От друга страна, ако я видя на червения килим, тогава мога да я призная Роси Grinning
Тука пак са други мащабите, но пак нов бардак със стари к... Grinning

Коачела не ми е интересна. Около Роси се говореше не само за коачела, а като цяло за това как различният й светоглед и душевност е отразен в инстаграма й. Всравнение с инстаграмите на Косара и Люба например. Естестиката е съвсем различна. Има и разлика в поведението им в предаването.

# 2 148
Също смятам Ивет за може би най-женствена, загадъчна, сексапилна, естествено красива жена там. И може би точно заради това я низвергнаха мъжете защото никой от тях не е там за да си намери любовта. А Ивет беше заплаха, че току виж някой взел, че  се поддал и хлътнал.

# 2 149
Довечера съм НА Кочела, не ме чакайте ...JoyNerd

Е па може оттам да се включа онлайн в коментирането, като се замисля сега ....

# 2 150
М, Ивет и участие "за любов"?! Че тя си каза сама, че не обича да работи. Всички са там за 15 минути слава и каквото могат да оберат после като дивиденти.

# 2 151
  • София
Сигурно е изкоментирано вече, но в подкаста на Ивет, тя казва, че Клаудия я предупреждавала да не дружи Grinning с Роси, защото тя нямало да бъде харесвана от публиката и това щяло да се отрази и на Ивет, ако са приятелки.. такива разсъждения и опити да познаят мнението на зрителите..просто падам...
Роси приятна- неприятна, не знам какво трябва да направи, за да ги задмине по лош имидидж много от тях, пък и може би скоро ще си ходи и тя.
Като нарочат някой така и още по-симпатичен ми става. Имам чувството, че го правят от скука, надушват слаба психика и се обединяват срещу някого като глутница. Ако си мислят, че така изпъкват - голяма грешка, напротив.
То не беше следене под лупа, нападки, защо така погледнала Роси, какво си записала. Нито веднъж това момиче не ги е нападнало директно, а те я дебнат като хиени.

Изгледах части от епизода и ми направи впечатление, че Бранка бързо и уверено се превръща в мърмореща лелка, а е само на 21. Какви бяха тия приказки - топло ми е, подута съм, пред цикъл съм, потя се. Те и бабите пред блока ни са по-позитивни. Ако не харесва Виктор, да излиза, то явно и безплатната почивка вече не и допада. В София няма да се поти.

# 2 152
На Роси инстаграма може и да има друг вайб, различен от тези на Косара и другите чалгарки, но има и българки, които си живеят в България, с естетик инстаграми и с по-различен вайб. Т.е. това не е заради местоживеенето, а лични предпочитания.

И още нещо да си допълня, което пропуснах в предния коментар. Роси може да качва видеа как купонясва и е видимо щастлива и в същия момент, след като камерата спре да снима, да си е със същата забила физиономия, каквато я гледаме в Ергенът. Едното не пречи на другото. По-скоро ми се струва, че сега качва такова съдържание в опит да убеждава, колко не ѝ пука и колко е щастлива. Но човек, който е толкова лесно повлияван от такива дребни неща, каквито виждаме в предаването, не може да ме убеди, че не му пука.

# 2 153
Не знам какви са били опитите да й се махне екранното време, но Роси е от най-коментираните, наравно с фаворитките на ергените.

# 2 154
Понеже при малко по -интересните Иргени , мача е свирен , какво ни остава като интрига - коя ще избере Викиту -Бранка или Любка. При все , че му е на сърце бармана.От сега сън не мога да спя от любопитство . Казвайте коя кой тим ша да е , да почваме войните. И моля ви да влагаме повечко страст в спора , че инак няма гледане

# 2 155
Не знам какви са били опитите да й се махне екранното време, но Роси е от най-коментираните, наравно с фаворитките на ергените.
Което е странно, защото е казала две думи на кръст, които или са оплаквания, или самохвалства.

# 2 156
  • София
Което е странно, защото е казала две думи на кръст, които или са оплаквания, или самохвалства.

Различна е от другите вътре - с по-добър изказ, но все сама, ту неуверена, ту изискваща, с уж хубава фигура, но не съвсем. Сякаш от всичко по малко е съчетала.

# 2 157
  • Обран бостан ;)

Красивите жени, по принцип, няма нужда да говорят много, а и не трябва.

# 2 158
На Роси инстаграма може и да има друг вайб, различен от тези на Косара и другите чалгарки, но има и българки, които си живеят в България, с естетик инстаграми и с по-различен вайб. Т.е. това не е заради местоживеенето, а лични предпочитания.

И още нещо да си допълня, което пропуснах в предния коментар. Роси може да качва видеа как купонясва и е видимо щастлива и в същия момент, след като камерата спре да снима, да си е със същата забила физиономия, каквато я гледаме в Ергенът. Едното не пречи на другото. По-скоро ми се струва, че сега качва такова съдържание в опит да убеждава, колко не ѝ пука и колко е щастлива. Но човек, който е толкова лесно повлияван от такива дребни неща, каквито виждаме в предаването, не може да ме убеди, че не му пука.
Роси е чувствителна, ясно е че й пука засега.
Но факт е, че има разлики в светогледа на момичетата (това не значи непременно пътуване или живеене в чужбина, а буквално как гледаш на света, през книги, през усещане, интереси, емоции, мечти) и това е отразено дори в инстаграмите. Вижда се коя какви аспекти улавя, какви детайли и подобни.

# 2 159
Тук много се коментира как Роси е станала жертва на останалите булита начело с АМ, Косара и Любомира, но в дискусията липсва важен момент, който прочетох още в спойлерите.

А то е, че Роси е коментирала често как така може Виктор да си хареса (най-голямата) грозница в къщата Любомира. Коментирала е също, че гласът ѝ е много грозен. За лицето и гласа съм напълно съгласна.

Това съответно е достигнало до Любомира и всички видяхме какъв беше ефектът. Така де - крушката си има опашка.

Също, въпреки че и на мен отвътре ми идва да защитавам жертвите, не мисля, че Роси е чиста невинна сълза и злобата ѝ понякога си проличава в поведението и коментарите ѝ. Също много я влече да се изкарва такава, каквато не е.

Това беше и проблемът на Ивет - беше се вкарала в ролята на фаталната жена, то пози, цупки, муцки, фокуси. Накрая логично си изхвърча и коментира, че на хубост сила не става и сама е щяла да откаже роза.

Характер се показва по време на предаването. Както се видя, не е трудно да се откаже една роза и да излезеш с достойноство. Като те изкарат, колкото и да се разясняваш, изглеждаш жалко вече.

Общи условия

Активация на акаунт