Ранна Бременост

• 388
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Извинете, че пиша тук, но не успях да напиша нова тема. Искам да попитам полов акт на 17 февруари с предпазни средства, но в началото 3,4 мин без след това напълно с предпазни средства, но тъй като съм паник на тема бебе за този момент и се притисних и взех Ескапеле на 24-тия час след половия акт. След 10 дни ми дойде беше обилен. След това се падаше на 3-ти Април да ми дойде. На 31 март направих тест отрицателен беше направих го слетобед не беше с първа урина. На 3-ти вечерта ми дойде и ми продължава 6 дни попринцип. На 4-тия имах леко кървене и спря на 5-тия ден нетипично след това имах зацапване кафеникаво. Винаги на края на цикъла го имам, но е по-обилно. Погледнах за коремче имам надебеляла съм не само в корема де... Но много се притеснявам за цветна бременост. Всеки покрай мен за това говори и ужасно се притеснявам. Гърдите са ми меки при допир. Според вас нужно ли е да си направя още един тест? Благодаря Ви предварително за отговора и се извинявам ако съм натоварила някого...

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 00:06 от AnMary

# 1
На 17 февруари ли е бил последният полов акт?

# 2
На 17 февруари ли е бил последният полов акт?
Да след това съм нямала полови контакти.

# 3
Това е супер дълго време, тест със сигурност ще покаже.

# 4
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт