🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 30 871
  • 737
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Гледам серията с руския превод.И необяснимо,но Кадир не ме дразни така,както Афра.Той иска всичко което има Ешреф  затова така и постъпва,може да е неправилно ,но е разбираемо.Но Афра,най близкия човек,заради когото Нисан жертва себе си,аз я виждам като едно егоистично,инфантилно човече,живеейки със съзнанието,че сестра и е длъжна.И в тази беда сега,пак Афра я вкара,трябваше един телефонен разговор да проведе,ама не,тя да види ,да не се крие ,и Чийдем я видя и лавината се отлепи,а кога ше се спусне и увлече всичко наоколо е неизвестно.Как само караше Нисан да убие Ешреф,че иначе нея ще убият,сега да  се отървем от Чийдем,но работата е пак на Нисан.При такъв близък,не ти трябва враг.

# 601
Хайде на урок по стрелбааа... 😎😎💥🔥🔥Misc GunMisc Gun🖤🖤💚💚❤️‍🔥🤍🤍

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:35 от femmi2

# 602
"Лара Крофт"

1970's Демет&Чаатай

# 603
"Лара Крофт"

1970's Демет&Чаатай

Уникални, като в добрите стари филми и ленти.

Когато Нисан каза на Ешреф, че иска да се научи на оръжие, той  донесе всички възможни биоприпаси и патрони. Joy Луд е на тема оръжия и му е кеееф да стреля с очи и сърце нали така и каза, като я учи. Всичко е в ума и главата но и правилно трябва да държиш оръжието и да го натиснеш и заредиш.

В Червено е Огън чок гюзел. Красавица. 🔥🔥🔥❤️👌и гримът ми хареса.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 23:17 от femmi2

# 604
Аз се включвам чак сега Animal See No Evil

Отдаване на почит към наскоро починалия Илхан Шешен https://x.com/i/status/1927768256833626503

Майката на Бюшра им се радва Hands Raised Hands

Толга е споделил хубави снимки, освен тази с Демет:

Да видим кой ще ме нервира и на кого ще се кефя Sunglasses

И част от фрага на 11 еп.

# 605
  • София
Хареса ми серията-Коварство и  игри.Тази още не е свършила и  вече съм в очакване на следващата,ако така продължи скоро ще видим хотела на Ешреф в пълния му блясък-а именно  с ново име,,Хотел на Зараждащата се любов,,

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 00:12 от Leddel

# 606
Комисарката я изкараха чисто луда - сега трябва да тръгва, но ще се връща, за да е заедно с Ешреф.

Беше забавно, когато изведнъж се озоваха да искат булка, след като суфлираха и на предложението.

# 607
Но пък ще се съюзи с моя човек Smiling Imp

Да качват епизода, че ми се гледа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Кате, твоят човек от коалиция на коалиция. Joy

Демет беше страхотна! Heart
А как се беше издокарала за кюфтетата...

============================================================

Превод с бг субтитри. Благодарим! Flowers Hibiscus
Sign Clapperhttps://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 0cVDZF0fGbnG.htmlSign Clapper

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 08:32 от Florale

# 609
Благодаря ви за всичко споделено, момичета HugHeart

Вчера по нощите изгледах епизода, затова не знам доколко обективна може да бъде преценката ми за динамиката на събитията. Струва ми се обаче, че фраговете ни обещават по-високо темпо, а в самите епизоди има доста тупане на топката Basketball Независимо от това, 10 еп. беше добър.

Сцените с Ешреф и Нисан си бяха супер Nature Fire Атъф бързо-бързо го занулиха, според мен можеха да му отпуснат още някой и друг ден... Чийдем съвсем превъртя играта, не вярвам да успее да избяга. Планът ѝ за бягство ще е вкаран явно само за да може да се свърже с Кадир, нали той се занимава с каналите за трафик на хора, според първоначалните описания на героите. Гюрдал с неговите гимнастики с мацките започва малко да се изтърква. Открехнаха ни повечко вратата за Ърмак и Мюслюм. Да видим дали ще има някакво развитие между двамата. Ако тя не вземе инициативата, не ги виждам нещата обаче... Малко като ситуацията между Ешреф и Нисан - добре че е тя Hands Nail Care Кадир и неговите велики планове го завряха съвсем в задънена улица. С Нимет и Чийдем могат да заформят доста злостно трио, но дали? За втория сезон трябва да освежат малко коалицията на противниците на Ешреф - тези се показаха като доста несподобни Hands Thumbsdown Обидно е за нивото му Sunglasses

Да отбележа и множеството паралели, които Етем постоянно вкарва в сценария. Има цели фрази, които преминават от устата на един герой на друг. Като изгледам втори път епизода, ще се сетя за конкретни примери, но това явно му е любим похват.

Детайлите обаче малко му убягват. Всъщност можеби на Улуч убягват - полицаят, който посрещна Нисан в участъка е същият, който Чийдем беше изпратила да я снима с Кадир... е, толкова ли не я разпозна, та ѝ каза най-любезно да изчака началника в кабинета му... щеше да е къде-къде по-изпипано, ако беше верен човек на Чийдем и беше известил комисарката за идването на Нисан или беше отпратил Нисан под някакъв предтекст, че те ще я потърсят, или просто да бяха ползвали друг актьор Rolling Eyes

А, да, сетих се за паралелите - след кюфтетата и годежарството, Нисан се прости с Ешреф, така както той с нея преди това, когато отиде да целува ръката на Нусрет бей. Самият Нусрет пък го поставиха в позицията на целуващия ръка... Нисан поиска от Ешреф само да не забравя тази нощ. Някак си и сама знае, че връзката им е обречена и не се надява истински на такава... Пак ни побутнаха към трагичния край, който от самото начало ни обещават... Както и да е, продължаваме да следим всичко изкъсо Nerd

Имаме и рейтинг - добре е, горе-долу стабилни са ни цифрите:

Пих, за една бройка или 0,01 пункта ни се е разминало да сме първи и в Тотала:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:21 от super_katia

# 610

Привет , момичета и Тенкю за коментарите и снимчиците и рейтинга и новия фраг ,който страхотен. И сега Чийдем ще бяга зад граница  или ще се съюзява с Кадирчо.  Между другото преди като разсъждавах го предположих това само че имат различни мотиви. Чийдем иска Ешреф жив и непокътнат и не се спира пред нищо. Кадир иска да му навреди и убие ,но иска Нисан жива и невредима. Чийдем иска точно обратното и я изнудва и дори и убийство и преписа.

Добър е рейта и цифричките и държим позиции и сме достойна конкуренция.  Дори сме по добре от останалите дизита. Те да му мислят. От какъв зор ще правят и продължение на Лейля умът ми не го побира. Съсипана и изчерпана продукция на Ай Япъм. Само ДГ ги държи и се стараят. Добре че имат на платформи успешни продукции.

Епизода чок ми хареса направо свят ми се зави от динамиката и всичко... Имаше и танц и романтика с музика под вечерното  небе и звезди. Много сладки бяха и двамата тя в червено ,той в синьо. Няма случайни неща тука. Може би Нисан мислеше, че ще я заведе на по изискано място и затова се беше понагласила или просто искаше да бъде хубава и още повече да впечатли ШЕФА със служебните отношения JoyStuck Out TongueWink

Тая сцена беше пълнеш за запълване на време но пък е забавно. Добре че е Гугъл на помощ да научат кой е Ешреф Тек. Не е случаен човек да им дойде на крака и да иска булката.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 15:30 от femmi2

# 611
Сцената с годежа, освен да вкара малко хумор, можеби трябваше да ни покаже, че отстрани е много по-лесно да видиш, че двама души се обичат и тогава не се двоумиш как точно трябва да постъпиш. Так-так - Ешреф веднага уреди нещата, докато, когато става дума за него и Нисан, двамата все още имат много страхове и съмнения... да, видяхме признанията им с половин уста и че има някакво сближаване, но по време на танца, Ешреф веднага получи факсове за бенката на Рюя и направо си му стана лошо... Нисан, знаейки че на следващия ден отива в полицията, за да спре веднъж завинаги тая мъка с Чийдем, буквално се сбогува с Ешреф. Във фрага я виждаме в имението му, но не знаем как точно ще се развият нещата, т.е. как ще се озове там и какво ще се спазари със Сердар...

Тук беше много красива Heart Eyes

Като жена мога само да ѝ завидя, че ѝ се отдава да скача на дама с токчета 12-ка Wear High Heel, без да стигне до травматологията Kissing Face

Сбогуване от Тайлан (Атъф) https://www.instagram.com/p/DKPL3zVo_mU/?img_index=10:

И, ей така, малко Гюрдал/ Неджип:

Link https://x.com/esrefruyadizitv/status/1927828148705427508

Link https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1927825690780405780

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:01 от super_katia

# 612
Историята покрай годежа на мен ми хареса, но аз обичам асбурда. Smile
Демет наистина беше умопомрачителна, а обувките! Heart! Макар че е загадка как се е сдобила с YSL,  и на работа не я виждаме да ходи?
Тези сценаристи обичат повторенията - и Ешреф като Кадир неочаквано я заведе на крайбрежната.

# 613
Нисан малко е взела обувките назаем от Демет Kissing Heart

Последните години все с високи колеги си партнира Kissing Smiling Eyes

Зад кадър Movie Camera https://x.com/demetodr/status/1928074564912689194

С екипа:

Както винаги с музикален съпровод:

# 614
Много е хубава песента! Качвах скоро клипа тук, защото феновете горещо апелираха да бъде включена в сериала.

Ешреф & Нисан:

Превод на 10-та серия от Нерон. Благодарим! Flowers Hibiscus
Camerahttps://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/10-neron-angelov-nov.htmlCamera

Фен съм и на кученцето!

Общи условия

Активация на акаунт