🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 30 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ти много, Фло Kissing Heart

Сега се сещам къде още е носила тези обувки Kissing Face Sign Underage

От бразилските фенки на Демет:

Радвам се, че се запознахме, Тайлан. До нови срещи в други истории Hands Pray

# 616
Кате, а който няма навършени 18? Smile
Демет често заема от гардероба си на нейните героини.

Стигнах до посещението на Ешреф и Нисан у комисарката. Там ли трябваше Нисан да чуе признанието му,  равнодушно и не на място ми прозвуча. Освен това той е направо жесток на тази тема над Чийдем. Не я харесвам, нито пък Бюшра, но го критикувам. Smile

# 617
Привет.
Не спирам да гледам сериала, но със закъснение всяка седмица.  Започна в едни от най-натоварените месеци от годината и трудно намирам време за онлайна. Тази вечер ще го изгледам с бг буквички, ако успея.
Доволна съм от развитието  и динамиката в историята.  Демет и Чаатай стоят чудесно един до друг...А Нисан и Ешреф имат все по-красиви сцени.  Скоро трябва да дойде красивото признание  и от двете страни...

# 618
Нинка, Heart

Готова е вече  Joy

Учудих се колко лесно Ешреф се съгласи да я остави след преследването, не се ли притесняваше? 
И цяла серия никой не отиде да види Йомер.

# 619
Нинче, много се радвам, че въпреки натовареността ти намираш време да наминеш през градинката Kissing HeartFlowers Cherry Blossom

# 620
Снощи късно изгледах епизода. Ами хареса ми, имаше раздвижване, имаше и хумор, много и се отдава на Демет, просто си личи с каква лекота изпълнява такива сцени.
Сега ще видим на къде ще завият сценария и дали сезона ще свърши с разкриването, че Нисан е Руя. Върти ми се и главата, че може и само Нисан да научи, във втория сезон ще се чуди как да каже на Ешреф, имат варианти попринцип.
Та да, чакам следващият епизод с нетърпение. Blush

# 621
Нина Цветкова Flowers Cherry Blossom

Остават ни 3 епизода до края на сезона, да видим до къде ще стигнем с историята. Мисля си, че големите разкрития ще ни ги оставят за втория сезон. Дано добре да си преценят нещата. Наесен ситуацията ще е съвсем различна и няма никава гаранция, че ще се задържат добрите рейтинги Hands V

Демет изглежда, че има почивен ден. Какво прави в тази бахча, само тя си знае Joy

Все пак си е открила една черешка, скрита между листата Flowers Cherries

Любимецът ми Бора Дженгиз веднага е попитал дали с всяка година се подмладява Kissing Face Много ми се гледат двамата отново, нищо че са си партнирали вече в три проекта (SBSV, Ягодите и С кого танцуваш) Heart Exl

# 622
Ех , че хубави и свежи  снимки на Деметчето сред природата . Heart Eyes Дори и черешка си е откъснала . Как ми се приядоха .. ама егати и цените 15 -  20 лв килото . Open Mouth Ягодките са по евтини и са вкусни и ябълките също полезни са много и си рупам и дори и печени са вкусни .

Мисля, че в края на този сезон ще се разкрие коя е Нисан или че работи за полицията и шпионира,  или поне ще почне сериозно да подозира, ако и вече не е много ме обърква какво знае или не Ешко и прикрива и мълчи. Rolling Eyes Това посещение при Чийдем не беше случайно да си признае любовта и каже да стои далеч от любимата жена иначе ще я "нарани" и не отговаря за последствията.  Дали знаеше че Нисан е в стаята и слуша разговора и си тръгна въпреки това. Rolling Eyes Може и Ешреф да намери досието ей така случайно няма да се въздържи този път и ще го отвори и прочете.  Може снимките от детството да види при поредното ревностно служебно посещение или че просто му липсва нищо, че от сутрин до вечер са заедно.
Нещо не ми се връзва това , щото нали ще се  местят с Афра  в имението за по безопасно и да я държи под око .

Ще споделя превода и гифчетата от нашата тема ... Превода е от руски сайт .

Eşref Rüya

Епизод 11

Специално въведение

— Такава е съдбата на онези, които се забъркват със Сираците.
— Помисли за онези, които те предадоха, татко.
— Знаеш ли кой съм аз? Ще ти кажа всичко, което знам, но имам едно условие.
— Какво общо има всичко това с комисар Чийдем, започни първо с това.
— Доведох ти някого.
— Кого?

— Мога да ти помогна, ако ти ми помогнеш.
— Признай си, докато още има време. Тази история ще свърши зле за теб.
— Направих неща, които никога не съм искал да правя, знаеш ли, когато човек
направи нещо и след това всичко се променя?
— Звучи ли това като предателство?
— Като да се родиш.
— Или да умреш? Има нещо в това... Ще разбера.
— И какво ще направиш ти, когато разбереш?

Продукцията се сбогува с Нусрет Ага
Цитат
„Кажи хайде“ аплодисменти за Нусрет Ага!

Благодаря ти, Hüseyin Soysalan. ❤️

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 18:59 от femmi2

# 623
Нинка Цветкова, Демет винаги много интересно оживява ролите си, а в тази трагична история глътка въздух е необходима, иначе даже ще е скучно.
Финалната сцена на сезона ще е - Ешреф разбира, че Нисан е Рюя, колебая се и за предателството /тя май никаква информация за мафията не е предала на полицията засега/.  Дано да е нещо впечатляващо, а не като признанието му пред комисарката.  Може Чаатай да се загаджи с Бюшра обаче. Heart Eyes

Кате, това е хубаво, даже може да се потърси и символично значение.Демет ще изкара и някой лев, ако намери и друга Flowers Cherries

# 624
Феми, благодаря ти много Hands Raised Hands За финала на сезона ще взривят някоя бомба, за да се чудим за следващия как ще продължат, но да отбележим, че полицейското досие на Нисан, което Чийдем прочете и детективското, което Ърмак поръча са две различни, т.е. дори и Ешреф в някакъв момент да се сети, че има такъв документ и да го разлисти, може да не му помогне много да навърже нещата, защото има сериозни липси на информация...

От друга страна, едно евентуално съюзяване на Кадир с Чийдем е наистина опасно, защото единият иска Нисан, а другата Ешреф, освен това, ако комисарката издаде, че Нисан е Рюя, нещата може много да ескалират...

Само по себе си обаче разкриването, че Нисан е Рюя или че е сътрудничила на Чийдем не може да движи цял втори сезон. Трябва да има нови герои, които да донесат свежи конфликти. Миналото на Нисан би било благодатно за тази цел. Също така може да вкарат малко повече сцени със същинската работа на Ешреф и Сираците, защото образите им до момента са доста декларативни. Нищо не видяхме от хазартния му бизнес, например...

И Джерен (Ърмак) коментира Демет: Този почивен ден си се превърнала в бебе, светлина на моята любов Heart Eyes

# 625
Те че ще взривят някоя бомба накрая на сезона  ще го направят и после цяло лято до началото на новия дизи сезон ще се чудим и размишляваме.  

Точно тая коалиция между Чийдем и Кадир е доста странна, щото имат различни основания, интереси и мотиви. Rolling Eyes  И това че почти нищо не дават и говорят повече за хазартния бизнес  и изобщо работата на Организацията е минус в сценария. Тия милиони , милиарди и тоя стандарт на живот не е е просто ей така, но имат правила и принципи не се занимават и пласират наркотици и дрога и на жени не посягат .  Дано във втори сезон повече открехнат завесата .

На 3 - ти юни предстои благотворителното изложение в Азърбайджан на снимките с Демет и Чаатай, които деца аутисти снимаха и направиха специално на сета. Ще се радваме и двамата да присъстват, ако имат време и продукцията разреши. Красиви не само външно но и душевно и то не е само в този случаи.

Арабите пишат, че сериала е възможно да се излъчи и по платформата Шахид.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 18:21 от femmi2

# 626
Зависи колко серии ще е ER, ако е  до 16, ще им стигнат героите, за 26 може и да им потрябва още някой. Периодично се цитират разни имена, последно четох за Толга Саръташ.
Гледах във фрага за 11-ти епизод комисарката и шефа й са насочили пистолети един срещу друг в нейното жилище. А той отвън пък си слага ръкавици, но е с гръб към вратата? Какво ли е направил?
В серията като взривиха колата, къде се очаква да е трупа на Нимет, гасиха с пожарогасители, ама нищо не казаха?
Годежът много ми хареса и хубави реплики им бяха написали. Чаатай, ако се поразчупи, може да поддържа  забавните сцени.  Участвал ли е в нещо по-комедийно? Heart Eyes

# 627
По - късно  ще отговоря на въпроса сега  ще пусна снимчици зад камера в сцената от гората. Голяма забава е било.  Пу , пу. Невероятна атмосфера. Heart Eyes и двамата обичат да се шегуват , смеят и забавляват. SmileИдеално си паснаха. Също и музиката обичат. Чаатай е много музикален. Демет си пее също за удоволствие.

Има и видео клипче пуснато от продукцията но в момента не мога да го донеса. В Туитър видях откъси.

# 628
Благодаря, Феми! Ето го и видеото, за което говориш:

В момента могат да се включат авт.бг субтитри.

# 629
Видеото е разкошно Heart Eyes Направиха ни истински подарък Gift

Някои избрани моменти Kissing Face

И малко снимки от майката на Бюшра, двете с нея вече съм ги споделяла, слагам новите:

Общи условия

Активация на акаунт