Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 22

• 48 226
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Търся код за намаление на слънчеви очила от оптики Леонардо. PM, please ✌🏻😎

# 376
  • Ямбол
Вашият промокод Booking.com
DGYH63HUWU 10%
рябва да резервирате за минимум BGN 100 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е BGN 200
Тази промоция изтича на 16 май 2025 г. Само напишете че сте го ползва ли Simple Smile

# 377
DGYH63HUWU 10%
рябва да резервирате за минимум BGN 100 за една резервация, за да получите наградата
Тази промоция изтича на 16 май 2025 г. Само напишете че сте го ползва ли Simple Smile

използван Simple Smile Продължавам да търся Sad

# 378
И аз търся код за букинг на лично. Довечера ще правя две резервации.
Получих един на лично, но ми трябва още един.

# 379
DGYH63HUWU 10%
Използвах го! Благодаря Ви!

# 380
  • Варна
Здравейте! Моля за код за Booking на лично съобщение. Благодаря!

# 381
Здравейте, все още чакам за код за Booking. Моля пратете на ЛС. Благодаря!

# 382
Здравейте! Моля за код за Booking, ако някой има и няма да го ползва, на лично съобщение. Благодаря и хубав ден на всички!

# 383
Здравейте, моля спешно за код за Booking на лично, благодаря много предварително!

# 384
Здравейте, моля спешно за код за Booking на лично, благодаря много предварително!

Моля да ме извините, ако въпросът ми е неуместен, но бих желала да попитам какво точно означава спешно в този контекст? 😃

# 385
Здравейте,

Предлагам Код за Букинг, валиден буквално още час. Дано все пак някой може да се възползва:

lanning on travelling soon? Get 10% back (up to BGN 200) in Travel Credits on your next booking. You can use Travel Credits for future stays at thousands of properties worldwide.
Happy travels!
Your promo code
8EPRKZNMUF

# 386
  • Варна
Здравейте, търся код за cropp.

# 387
Здравейте,

Предлагам Код за Букинг, валиден буквално още час. Дано все пак някой може да се възползва:

lanning on travelling soon? Get 10% back (up to BGN 200) in Travel Credits on your next booking. You can use Travel Credits for future stays at thousands of properties worldwide.
Happy travels!
Your promo code
8EPRKZNMUF

Изписва ми, че е ползван.

# 388
Кодовете като ги пускате така ги вземат и ги продават в групи във фейса. Днес в една група един искаше 50 лв по револют срещу код за 10%. 
Аз все още търся.

# 389
Брей, всякакви мошеници има вече! Без срам са вече хората!

Има ли код за безплатна доставка или отстъпка за Зелен.Бг?

Общи условия

Активация на акаунт