Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 22

• 48 207
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Кодовете като ги пускате така ги вземат и ги продават в групи във фейса. Днес в една група един искаше 50 лв по револют срещу код за 10%.  
Аз все още търся.
Това го подозирам отдавна, без да ми е ясно как точно става.

Има няколко нови потребители, които имат регулярни и чести молби за код, само за това, нищо друго писано в БГ мама, ще кажеш, че живеят на път и спят само в хотели. Нон стоп се искат кодове.

И аз ако ги подозирам неоснователно, те дори не пишат в теми за пътуване, да споделят опит.

# 391
Кодовете като ги пускате така ги вземат и ги продават в групи във фейса. Днес в една група един искаше 50 лв по револют срещу код за 10%.  
Аз все още търся.
Това го подозирам отдавна, без да ми е ясно как точно става.

Има няколко нови потребители, които имат регулярни и чести молби за код, само за това, нищо друго писано в БГ мама, ще кажеш, че живеят на път и спят само в хотели. Нон стоп се искат кодове.

И аз ако ги подозирам неоснователно, те дори не пишат в теми за пътуване, да споделят опит.

Здравейте! Аз също не съм особено активна с писане, по-скоро чета и събирам информация по различни теми. Не бях наясно със “схемата” за продажба на кодове, затова призовавам да се пускат само на лични съобщения. Ако някой има свободен код, който няма да използва, да погледне коментарите, има достатъчно пътуващи хора, които търсят код и биха се зарадвали да им бъде предостъпен такъв.

# 392
Здравейте. Ако някой има излишен код за Booking, моля да ми изпрати на лично съобщение. Благодаря! 😊

# 393
Здравейте. Търся код за озон и нотино, хубав ден!

# 394
Имам мегабайти за Виваком. Ако някой иска да ми пише
дадени

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 08:53 от Marmoleta

# 395
  • пустинята Гоби
Е кой ще купи неактивен код за букинг, като се сложи тук и на секундата се използва? Даже като се пусне на лични, вероятността да се продаде е по-голяма, защото никой друг няма да го види.

# 396
Е кой ще купи неактивен код за букинг, като се сложи тук и на секундата се използва? Даже като се пусне на лични, вероятността да се продаде е по-голяма, защото никой друг няма да го види.

Идеята е, че някой го в използвал без да потвърди тук, тоест, че всеки може да го грабне и пусне където реши (било то за продажба или whatever).

# 397
Давам код за Букинг, валиден  до края на вечерта. Предпочитам на потребител с повече мнения ( не току-що регистриран).

# 398
Давам код за Букинг, валиден  до края на вечерта. Предпочитам на потребител с повече мнения ( не току-що регистриран).
Имам нужда,ако решите ми го пратете Simple Smile Лека вечер Simple Smile

# 399
Код  Pick N Dazzle

# 400
Имам мегабайти за Виваком. Ако някой иска да ми пише
Аз търся за Виваком, ако са свободни.
Предлагам за Yettel - 2000 MB/ за 7 дни.

# 401
Добро утро Simple Smile Ще се радвам, ако някой има код за букинг да сподели на ЛС.
Благодаря предварително!

# 402
Здравейте, търся код за fashion days Simple Smile

# 403
Здравейте, търся код за букинг. Ще съм благодарна някой, ако има да ми го изпрати на лично. Желая на всички прекрасни пътувания!

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 09:48 от Щастлива съм!

# 404
Предлагам код за Reserved за не намалени 10%.

Общи условия

Активация на акаунт