От кога захранихте с пюрета?!?

• 1 828
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
Аз захраних малката с плодови пюренца от ябълка на 5я месец, давах й по малко между храненията. В 6 месец дадох пюренце от картоф,постепенно и други плодове и зеленчуци.

# 31
  • София
Захраних след 7 навършени месеца и все още кърмя сина си на поискване. Имаме само 1 обедно заместено хранене. Сокчета и вода до момента е изпил не повече от 200гр. Не мисля, че го ощетявам - цял живот ще пие сокове и ще яде пържоли и кебапчета и затова не бързам със захранването.
Колкото по-късно и по-бавно захраните, толкова по-здрави деца ще имате.

# 32
Дадох пюрета за първи път, когато Виктория навърши 6 месеца. Не съм кърмила, беше само на АМ и въпреки всичко изчаках. Струва си!

# 33
  • София
В края на 3-тия месец

# 34
  • Стара Загора
Дадох му първото пюре след навършването на 4 месеца.Беше ябълка и круша.

# 35
Аз започнах да и давам от 4-тия месец

# 36
4.5 м., със зеленчуково

# 37
  • София
На 5 месеца с зеленчуково пюре!

# 38
Аз лично от 3-я месец-с плодови.

# 39
  • Плевен
Ние захранихме на 4 навършени с пюре от картоф,морков,круша и сок от ябълка,но ми се стори,че го заболя коремчето  и спрях.Сега сме малко болнички,но като оздравеем, ще почна пак и ще дам и каша.Според мен,ако го кърмиш и кърмата му стига, не почвай да захранваш.Аз почнах,защото не можехме да акаме,а и папкането не му бе достатъчно.Решението си е твое,не на педито.

# 40
На 6 навършени месеца с пюре от морков. На три месеца захранване за мен е прекалено рано.

# 41
От 4-ти дадох, но й беше рано.
Ако сега захранвам, ще започна от 6-ти.

абсолютно същото направих и аз.
След 6м. бих захранила сега.

# 42
  Аз още не съм захранила с пюре,дъщеря ми е изцяло на АМ и мисля да започна със зеленчуково след 2-3 седмици Grinning

# 43
Аз започнах на 4.5м. с плодово пюре без да замествам цяло хранене.От скоро започнах да давам само пюре на обед.Смятам тази седмица няколко дни след ваксината да прибавя малко картоф.

# 44
На 4 мес. и половина.

Общи условия

Активация на акаунт