От кога захранихте с пюрета?!?

• 1 829
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
След навършени 5 месеца започнах да давам плодово пюре, а след 6-тия месец и зеленчуково.

# 46
На мен личната ми каза като наближи 4-ия месец тогава да започнем с плодово пюре,а преди това само сокчета от ябълки и моркови.

# 47
На 5 мес за пръв път дадох пюре - първо беше плодово, после (след 2седмици) и зеленчуково.

# 48
Аз в момента му давам сок от ябълка - на 7 лъжички сме. Педиатърът каза, че трябва да стигнем до 12 лъжички (=60гр.) между храненията и после да давам полодово пюре по същата схема. Аз мисля да си продължа със сокчето, докато навърши 5 месеца и после да започна с плодово пюре, а зеленчуковото чак след като навърши 6 месеца и смятам да заместя едното хранене. Иначе сме само на кърма и чай и изглежда достатъчно, защото наддава добре.

# 49
  • София
Захраних с нещо различно от кърма на 7 навършени месеца.
Сега детето яде почти всичко, но не съвсем Wink и още го кърмя.

# 50
На 3 месеца-плодово,а на 4 -зеленчуково пюре.Ама ние от 2-ри месец бяхме на АМ,така че бяхме готови за пюретата

# 51
Захраних на 6 месеца с оризова каша, а пюре дадох 2 седмици по-късно.

# 52
Захраних след 3-тия месец със зеленчуково пюре и ги харесваше толкова много, в последствие и местните, че и до днес ( 2 г и 2 месеца) пред домашна манджа и пюренце, веднага би избрал пюрето:) А започнах да дохранвам от 2-рия месец, защото кърмата ми спря, и с пюренцата се няждаше много добре след това. Peace

# 53
На 4 месеца със зеленчуково пюре-ранни моркови. Peace

# 54
На 3 месеца и нещо с плодово пюре. Дотогава бяхме на АМ.

# 55
Започнахме с плодово след 3 месец, 4 мес. - зеленчуково, а после каша и след 5 мес. - месно пюре. Добре ги възприемаше и не сме имали проблеми.

# 56
5,5 мес-много ви е рано още

# 57
  • Smolyan
Когато стана на 3 месеца  Simple Smile

# 58
На 6 и половина зпочнах с безмлечна оризова каша, а на 7 и няколко дни дадох пюре от морков.
Аз също бих те посъветвала да изчакаш независимо от съвета на педиатъра. Малко е детенцето още! Успех Peace

# 59
Аз в момента захранвам, беба стана на 6 м. преди няколко дни. Започнах със зеленчуково пюре от картоф, а след 2 седмици мисля да включа и оризова каша. Иначе се кърмим

Общи условия

Активация на акаунт