VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 35 041
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 825

Много ми заприлича на нея и се оказа така Simple SmileПоздрави я    bouquet
И Алексчето е много пораснала и разхубавила се на снимката Peace
[/quote]
Ще я поздравя Simple SmileООО да,Алексче е станала голяма кукла,не само защото ми е племенница Simple SmileПораснала е Simple Smile

# 826
Този сезон определено участниците са много по- ВИП от миналия! Обаче!!! От всички издания на Биг Брадър и Вип Брадър по-голям Келикандзер от таз Росица не бях виждала. Момичето има остра нужда от стоматолог, логопед, стилист и не знам как се казват учителите по етикет и обноски в обществото.

# 827
  • Пловдив
Маги Вълчанова супер жена,голяма фенка съм й. Heart Eyes

Маги Вълчанова е друга, тази е Маги Желязкова.  Еднакво не ми харесват и двете  Embarassed

# 828
  • Варна
Катето е в центъра на вниманието

# 829
...Росица... Момичето има остра нужда от стоматолог, логопед, стилист и не знам как се казват учителите по етикет и обноски в обществото.
              Айде стига вече с тия зъби, гледайте я в часовника (за 20 000) малко  Crossing Arms...

Aко правилно съм чула в новините - утре е Денят на цирка. А Нова го отпразнуваха един ден предварително  Mr. Green...

Аз като добро дете всичко си изгледах, прочетох всеки един ред от тази тема, остана само да си затворя увисналата в 19:30 долна челюст и да си лягам.

# 830
Зори - идвай у нас на гости Hug

Аз харесвам Катето и Деси и се надявам една от тях да спечели Peace

# 831
  • Някъде там...
Абе на този китаец не съм му чула гласчето. Сигурно има забрана от Азис  Twisted Evil
А и Тишо май е така newsm78

# 832
Катето е в центъра на вниманието
Хайде вие,които имате достъп и можете да го гледате онлайн или по Нова+ разправяйте кво се случва,че и на нас ни е интересно Simple SmileМолим ви,дръжте ни в течение Simple Smile

# 833
Аннни, те май всички отиват да псинкат Wink
Поздрави и от мен на сестра ти Wink

# 834
Абе на този китаец не съм му чула гласчето. Сигурно има забрана от Азис  Twisted Evil
А и Тишо май е така newsm78
Ми той милия е толкова зле,че ако проговори ще издаде тайната-веднага ще проличи ,че всичко е измишльотина Simple Smile

# 835
Катето разказва, че снощи е излизала от хотела - синът й имал премиера в театъра. Добре играло момчето и гаджето му също, но да не й ставала снаха ако може. Тук се смяха от сърце.
Разказваха си и как затворени в хотела са си подвиквали през прозорците. Хапват още. Здравко се оглежда за куфарите, но още ги няма.

Азис каза на Венета, че в погледа й се чете тревога, а тя отговори, че просто й се спи.

Куфарите дойдоха. Цигарите също.

# 836
Аннни, те май всички отиват да псинкат Wink
Поздрави и от мен на сестра ти Wink

Ок,непременно ще и предам Simple SmileСамо трябва да ви позапомня,че още не ви познавам  Blush

# 837
               Някой беше питал за най-младата участничка: Росица на 27, срещу Китаеца (най-млад участник) на 22 г. Следва Десислава на 28 г, после Азис и Здравко на по 29.
               А защо в сайта Данов е 'просто' електро инженер  newsm78?

# 838
Колкото и да не ми се ще аз също ви напускам щото ме заболяха очите да гледам в телевизора и монитора Simple SmileА вие продължавайте да ни информирате какво се случва по 24 часовия канал Simple Smile

# 839
Част от интервюто на Китаеца:  "В: Какви са плановете Ви след участието в шоуто? О: Да излетя в космоса."  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт