VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 35 038
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 915
  • Някъде на път....
..................
Било и странно,че се завивали с едно одеало- ето , разписа се в темата" спите ли с една завивка"
Къде? Как съм пропуснала  newsm78

# 916
Тази Роси не е добре. Дали ще си проличи до края? Тя държи правата на Мистър Менхън за България. Имах честта да съм близка с един от победителите в конкурса-ами не знам какви им бяха отношенията, но нещо не беше най-нормална.

# 917
Какво е сушилки? венета и катето искат от Биг брадър сушилки.

# 918
  • Варна
monda ти си злато  Hug
сушилки може да са щипките за простиране, незнам

# 919
браво, колко сте изписали!и аз ще чета тук Wink повече отколкото ще гледам
ако венетка е бременна е супер новина Peace

# 920
Азис пак си кична обичките и гледа как мадамите мият чините.
Много работни тези брадърки брях, аз самата още не съм си оправила леглото  Blush

# 921
monda ти си злато  Hug
сушилки може да са щипките за простиране, незнам
А аз колко работа имам да върша? кога ще изляза? Не подозирах,че съм такава  воайорка Embarassed

# 922

Сушилка - това, на което се простират дрехи.

Венета по желание стана да мие чинии, макар че "нали знаеш, кой ще е първия номиниран - който мие чиниите"

Пък това за кафето и червения списък - добави и за това, че като яла октоподи и някакви морски дарове, дето и те били  в червения списък и й станало лошо.

# 923
Пък това за кафето и червения списък - добави и за това, че като яла октоподи и някакви морски дарове, дето и те били  в червения списък и й станало лошо.
Да,да...някак си ме се стори,че го замаза... какво, да не би да яде октоподи за първи път? знам ли... ако не беше подхвърлил някой за бременната, нямаше да и обърна внимание..

# 924
Венета мие чинии, Маги и помага... Еврото се мотка наоколо и другите са извън кадър. Всички изглеждат като смачкани... обикновени и безинтересни, НО...
Обаче мн тъпо стана вече всеки Брадър, бременни, гейове... ма явно това е интересно.

# 925
Уау! Маги изглежда  Sick без грим! Ужас!

# 926
Коя е бременна, вече разбра ли се? Че нямам възможност да гледам

# 927
  • София
сушилки- онези метални нещица ,които се използват за простиране на дрехи вътре -абе така го обясних Embarassed.нещо като разтегателни решетки ,дето пристирахме бебешките дрешки в началото...

# 928
Уау! Маги изглежда  Sick без грим! Ужас!
И аз от снощи я наблюдавам и се чудя.

# 929
Коя е бременна, вече разбра ли се? Че нямам възможност да гледам
мисля,че е венета

Общи условия

Активация на акаунт