VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 35 041
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 900
ВД казва- на жените им падали бикините като чуели за мъже-рак.  Joy JoyФлиртува с Росито... Joy
Всички ръсят суперлативи по адрес на венета.

Моят мъж падна от стола като му прочетох това  Joy

# 901
  • До хладилника, който обичам
Пак снощи Росица докато беше в басейнчето с Калин, реши да се гмурне и гримът й се разтече. Калин я светна, че е цялата размазана и тя пак се гмурна да се измие под водата. Тогава около нея се образува бял облак   Joy
Joy Кламерче, мерси за веселите описания!
Ако имаш възможност, искаш ли няколко пъти на ден да ми ги пращаш, да ги добавям в първия пост по темата? (Аз или друга колежка, която е на линия)

# 902
Бате Здравко закачи на стената на кухнята огромен плакат с надпис Приморско  ooooh!
Хайде село, наше село ...  Mr. Green
Joy Кламерче, мерси за веселите описания!
Ако имаш възможност, искаш ли няколко пъти на ден да ми ги пращаш, да ги добавям в първия пост по темата? (Аз или друга колежка, която е на линия)
Когато имам възможност ще гледам и ще клюкаря  Mr. Green  Heart Eyes

# 903
здравейте на мен ми е интересно коя ли 6те е бременната вьв випа? тьй като сум на работа ине мога да го гледам и ме е много иад!

# 904
Аз съм покъртена от простотия  Twisted Evil Бахти випа и 4удото  #Cussing out

# 905
здравейте на мен ми е интересно коя ли 6те е бременната вьв випа? тьй като сум на работа ине мога да го гледам и ме е много иад!

Не съм разбрала ,че има бременна ,но ако е така дано да е Венета  Peace

# 906
уф и ние в офиса можем да го гледаме ОН-ЛАЙН но нямам време от много задачи , да ги шпионирам през работно време, а и някак ми е СЪВЕСТНО..да не повярваш..но това не ми пречи от време на време да хвърляп по едно ОЧО  Shocked

# 907
И аз не мога да го гледам, че нащта кабеларка не го пуска. Кламерче  и Монда благодаря ви за хубавите разказ4ета  Hug

# 908
Като стана въпрос за бременни, вчера Деси обясняваше как докато била бременна пила някакви хапчета от Америка, през цялата си бременност. Венета каза че ги взема същите, но не червените, а зелените  Crazy Айде дано  Grinning

Азис се гримирва сега. Венета и Тишо се излежават и обсъждат вчерашното падане на чорапа на Венета при представянето. Чакат отванянето на склада в 9,30  Венета казва че иска да си е в къщи, да си гледат Дарма и Грег, а Тишо да й донесе сандвич в леглото. А Тишо се изцепи - Дарма и Грег, да ми ядат големия шпек  Joy

Опа току що Тишо се изпусна, каза че като.... се случи, той ще е по цял ден на работа  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 09:20 от klamerche

# 909
Lелее  кога успяхте да изпише 46 страници от снощи бе?!?!  Направо ме разбихте... ще почета малко от последните клюки...
Избора на съквартиранти този път е интересен... Когато и каквото мога - ще гледам! И ще чета тук разбира се....

# 910
  • Варна
абе  хора и при мен бтк-то не тръгва бе  Close

# 911
Ако има бременна- то това със сигурност е венета. каза: Чудя се дали да не пропия кафе,ама....като си помисля какви последици може да има...и замълча за миг, после го замаза- главоболие, други ефекти..нали кафето е от червения списък. Може и да си е правила кръвен тест за храните които трябва да консумира, и да не консумира, за да не дебелее, но....ми звучи като бременна. Че в къщи много ядяла,  а тук не и се яде,...спи и се, дали нямало да и пречат инфрачервените лъчи на камерите през нощта..
Било и странно,че се завивали с едно одеало- ето , разписа се в темата" спите ли с една завивка"
Венета: кИ сега какво се прави по цял ден?
Тишо: Свирки
Венета:?
Който си има мъж, проблема му е решен
венета: Е,само аз и Азиз си имаме мъже
 Joy Joy

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 09:36 от monda

# 912
Скоро май ще се разпише в отчетните  Grinning

# 913
....Кламерче и аз това си помислих Mr. Green

Благодаря на Монда и теб за разказите Hug Hug

# 914