VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 917
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 960
Това постоянно пеене/грачене/ е ужас... няма изтрайване.не мога да ги слушам,пфуууу..как можаха да ги съберат накуп!

# 961
А РоситУ се гласи да става президент!!!
Ето това е извадка от интервюто й в страницата на ВБ.

"Най-голямата Ви мечта
- Да стана президент на България.

Най-скъпата Ви вещ
- Яхтата на мой приятел."

Не ми стана ясно, как така нейната най-скъща вещ, е всъщност на приятел.  newsm78

# 962
На венетка и дали простор #Crazy #Crazy #Crazy
Явно е "простир"-сушилки...Я колко образователно било това предаване...е, и образувателно, ама- трае се все още.

# 963
  • Варна
Извинете, че не мога да прочета тези 48 страници  Shocked, и се извинявам, ако вече сте го обсъждали. Но все пак какво мислите - Здравко дали наистина е бил разделен с жена си или всичко е нагласено?
не са разделени, а просто ще й предлага брак, ще се женят в къщата

# 964
  • Димитровград
Mного са ми интересни на мен.Благодаря на Монда и Кламерче за разказите!
Не вярвах,че Деси Слава ще приеме да участва в шоу на живо,жалко за нея!

# 965
pina, kalinkish, gingerina, mari6a77, Morgy, ELFI56, tanich, СиАтъЛ, eleonora_petrova, mchj, zuziii, Katia_S, verte, tais, electra, МАРИЯНКАА, Ася М, supi4ka, Amar, ika_d, vili_val, MechoPuh, marisha, дикси, *Nikita*, ragtime, DaVinci, Ritta, galia_mi, Мерисън, galiavas, meguu, змейковица, мама_знае, pe6ka, Roxi, evanescent, mariel444e, beborina, Sisssi, stella2005, Божидара, sia, Vienna, Meliss@, etomira, jenjia, една, liony, mebbeth, Дудинка, krasitrud, Giggle, veni_ev (+ 14 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема

Shocked Аз друго подобно стълпотворение на тема май не съм виждала....54 нескрити, 14 скрити и 27 гости. Mr. Green
П.С. Направо ме е яд, че нямам звук на служебния, иначе с икард-разкош.

# 966
Азис разказва за филма"Маймуни през зимата", в който участвала Бони. Играела циганка през 70-те, майка на 3 деца...изграела страхотно!А Блатечки и бил любовника във филма.
А Росито е ходила на кастинг за" Време за жени"- Катето участвала в него.
Азис и той искал да участва във филм.
 Joy Joy

# 967
Извинете, че не мога да прочета тези 48 страници  Shocked, и се извинявам, ако вече сте го обсъждали. Но все пак какво мислите - Здравко дали наистина е бил разделен с жена си или всичко е нагласено?

ма,тя ще влиза ли в къщата  newsm78

# 968
дами, извинете ме, че тъй нахлувам...  Blush
Има ли начин да се гледа предаването on-line в НЕТ-а, без да се плаща?  Twisted Evil

bouquet мерси   bouquet

Да, ако си абонат на БТК, а ние не сме...и ще "гледаме" тук Wink
Mиналата година имаше нещо... Помня, че минаваше през CCTV(така ли беше  newsm78 )

Да имаше....аз даже от Чужбинско гледах, ама сега не става Tired

# 969
Добре де, Тайната стая защо е? Явно ще има още някой вътре? newsm78

П.П.  АзисТ е без мигли днес, явно няма кой да му ги залепи Laughing

# 970
pina, kalinkish, gingerina, mari6a77, Morgy, ELFI56, tanich, СиАтъЛ, eleonora_petrova, mchj, zuziii, Katia_S, verte, tais, electra, МАРИЯНКАА, Ася М, supi4ka, Amar, ika_d, vili_val, MechoPuh, marisha, дикси, *Nikita*, ragtime, DaVinci, Ritta, galia_mi, Мерисън, galiavas, meguu, змейковица, мама_знае, pe6ka, Roxi, evanescent, mariel444e, beborina, Sisssi, stella2005, Божидара, sia, Vienna, Meliss@, etomira, jenjia, една, liony, mebbeth, Дудинка, krasitrud, Giggle, veni_ev (+ 14 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема

Shocked Аз друго подобно стълпотворение на тема май не съм виждала....54 нескрити, 14 скрити и 27 гости. Mr. Green
П.С. Направо ме е яд, че нямам звук на служебния, иначе с икард-разкош.
Все пак това е форум  на майки...по стршно щеше да е,ако е има толкова народ в подобна тема в мъжки форум, в работно време:-)

# 971
  • Варна

ма,тя ще влиза ли в къщата  newsm78
май не, вероятно само за брака - в петък ще се разбере

# 972
Добре де, Тайната стая защо е? Явно ще има още някой вътре? newsm78

или първа брачна нощ... пред десет камери и един милион зрители.

# 973
Ауууу! Как да ви прочете човек? Луда работа.
Мои впечатления:
Азис и Китаеца са гейове колкото аз съм гей!
По предположения на Бг-мами, те ще "правят нещо под завивките" утре вечер и ще получат за тая работа 1000 000 лева. Хм.
След 2 седмици Азис излиза и на негово място се появява "булката" на Здравко, наредена за венчавка както си му е редът. Предполагам ще ги венчае Данов, а ще кумуват Венета и Тишо. Хмммм
Наградата ще бъде дадена на Венета Райкова! Хихихи
Присъединявам се към общото  Sick мнение за Роси НЕзнамкояси.

# 974
  • София
Опустя клю-то, с изключение на тази тема...

Общи условия

Активация на акаунт