Туристическа виза за САЩ /Тема 6/

• 22 675
  • 635
  •   1
Отговори
# 630
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте,
за какво време се променя статуса в сайта при издадена виза и кога се пращат най-често? Родителите ми няха на интервю днес, взели са визи, та затова се чудя за да планувам нататък нещата (за взимането на паспортите от офиса на куриерите, а не за самото пътуване до щатите)
Малко търпение. От 3 до 5 работни дни отнема да бъдат изпратени паспортите като преди това се прикрепя визата.

# 631
  • Варна
При нас дойдоха доколкото помня след 7 дни. Във Варна сме. Имахме проблем с куриера, обаче. Само моят дойде на адрес. Останалите 3 в офис, ама на другия край на града и се наложи да доплатя по 2 евро на паспорт, за да ги донесат в офиса до нас.

# 632
днес звънях в офис на куриера, паспортите са там. Но нямам уведомление по мейл, нито статуса в сайта е отбелязан или променен. Странно. В петък ще ги вземат и ще видим за какъв срок са визите Simple Smile
Между другото, казаха, че още на влизане както се нареди опашката и така минава до самите интервюта. След отпечатъците се нареждали пак на опашка и минавали според реда на нареждане на гишетата с интервюиращите. За мен е ново това, преди години като бях там ни извикваха по имена или номер. И имаше известно разбъркване, помня

# 633
  • Варна
Имаше огромно разбъркване и никакъв ред въпреки часовете, които уж запазват всички. И аз знам, че са ги викали преди на групи по часове, сега някой за 11ч ако е дошъл по-рано минава преди някой за примерно 10.30ч, защото вътре няма ред. Ние бяхме за 10ч, минахме в 11.20 и бяхме сред последните, въпреки че 9.30 влязохме в посолството.

# 634
Ами, то първоначално самите охранители не пускат много по-рано да се влиза в сградата. А след това.. зависи кой преди теб е бърз или бавен. Защото дори на пътечката след секюрити се е случвало да изпреварват Grinning

# 635
днес звънях в офис на куриера, паспортите са там. Но нямам уведомление по мейл, нито статуса в сайта е отбелязан или променен. Странно. В петък ще ги вземат и ще видим за какъв срок са визите Simple Smile
Между другото, казаха, че още на влизане както се нареди опашката и така минава до самите интервюта. След отпечатъците се нареждали пак на опашка и минавали според реда на нареждане на гишетата с интервюиращите. За мен е ново това, преди години като бях там ни извикваха по имена или номер. И имаше известно разбъркване, помня

пиша ъпдейт - паспортите са взети от офиса на куриерите в петък преди обяд, а няколко часа след това чак  получих мейл, че са готови за вземане от там Simple Smile Та.. най-добре звъннете в офиса 2-3 дни след интервюто за да питате

Общи условия

Активация на акаунт