и се надавам вс. Да сте добре
. 

.НИе цял ден бяхме в парка( по едно време вятъра щеше да ме отвее
).Дари спа, игра, бесня....
Абе- стандартнат апрограма. Преди малко хапна и сега е в проходилката.Аз още не съм й взела обувки за прохождане
, и само декоративни й обувам според тоалета
.Но на проходилката не й трябват, тъй катоа не може да стигне до земята
.Буб4е, давай наградата
-аз нямам контузии от този уред
.Нашата проходилка е с някакви силиконови колелца
и отгоре, където е плота е заоблена- ти къде се удряш 
...А така ми се излиза извън тая София 
.МОят се изцепи преди няколко дни жално-жално 4е имал само един по4ивен ден и то не му бил по4ивен щото гледал детето
Ей- полудях ви казвам- ми аз зна4и нямма нито един по4ивен ден. То голямото гледане направил- извеждал я в парка с един приятел, пили и бира,Дари си спала,като се прибрал обърнал къщата с краката нагоре, една 4иния не измил(не 4е не може и не ми помага по принцип, но сега решил да се прави на страдалец).Та- искам да ти кажа- не се ядосвай за глупости
, ами му дай оферта
)
))))) пишете ни и нас към тази група
))))))).
)))))
,хубавата е ,че има начин проходилката да се ''обезопаси''
Тази,която ще ми дадат едни познати скоро е ъпгрейдвана точно за това от таткото.Той продава мотори и с някаква гума,подробно ще разуча утре е обезопасил нивото и така нито боли,нито се чува elia_gg и ти не се ослушвай
абеее чак после си купих пола от неудобство... ама е хбава де
Доколкото си познавам синчето поне още два ще потроши докато проходи.
А-у-у, току- що ме прасна по кокалчето на крака
Давайте скоро ъпгрейдите 

Сега спи, да видим докога. Нещо не можеше да се изака и аз помагах с термометъра.
Утре ще я оставя само на кърма и пюре от сливи. 
/. Щото иначе за какво да иска да ти е гадно, като може да не ти е гадно 

, Гъбка
. А между другото отдавна искам да ти кажа, че на снимката Самуил има страхотни очи!
! Ние се връщане от консултация.Дейвид е надал 200гр. за последния месец и е пораснал с 3см.Но не затова плача.Много съм разтроена,защото педито му забели пацата и той много плака.Гледката беше ужасна.И сега като си помисля,че трябва 3 пъти на ден на му правя промивки и изобщо да пипам там направо ми прилошава.Так ме блъсна галават,че ми се реве вече.
Ще спра до тука,че съм скапана.Лек ден от мен! Препоръчани теми