Цветница, Великден се задават, АВГУСТинчетата все по-щури стават!

• 10 274
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дани  Hug Hug Hug Hug spoko

# 226
  • София
Dani777 радвам се че всичко при теб е минало безболезнено.И сега да внимавате  Peace с мъжлето-само с предварителна уговорка!Ние бяхме на вън-поиздуха ме малко,но Дейвид спа 2 часа!
Tony M това е най гадното с връщането на кожичката-и аз същия ден още на забелването реших да му я почистя ooooh! ле леее като се запъна това чудо,ама няма как успях с повече сила да я върна обратно,че ако и му се втвърди пацата ужаш няма връщане.А иначе установих кога го боли и кога не като пишка-когато му сложа пацата надолу в пампито и не го боли,а като я сложа нагоре ад-явно се връща урината вътре и го облива.
А тая проверка за правопис изобщо не бачка!
Mama Igi-и дейв се омаза с боровинки веднъж,но якето и си позволих да го тръкна с  Vanish-излязоха петната,но ми изгоряха ръцете та незнам дали е подходящо за горни дрехи,а камо ли бельо.По скоро не е никак подходящ.

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 17:51 от ronkis

# 227
  • гр.София
 Мамо Иги, в предишните ни теми майките много хвалеха препарата Meglio-вадел идеално петната.  Peace  Използвал се и за миене на автомобилни двигатели.

# 228
  • гр.Добрич
Аз пък въобще не съм доволна нито от Вениш, нито от Мелио.

Дани, всичко е вече зад гърба ти. Важното е че си положително настроена вече. Hug

# 229
Velmar, да, свеки ни е на гости и тя сега го разхожда, а аз ходих на танци. Размазах се!

# 230
  • Бургас
dani777k  Hugмисли за това,че все едно е изпитание през което е било писано да преминеш. spoko

Mama Igi ние също правим номера с прухтенето и то само,като ядем зеленчукови или месни пюрета,които нямат изпиране. Simple SmileАз също ползвам Вениш

bubcheto15 честита месечинка.Да ти е жива и здрава. smile3545

# 231
Здравейте мами,
днес говорихме с една приятелка за киселите млека и за кърменето...и ето ме пак с въпросчета  Grinning
Дори ако не се лъжа, преди време тук някоя мама беше писала,
че ако се захранва с кисело мляко, то трябва да е преди да се е стоплило времето, ако не се лъжа до май месец беше писано.
Ами аз и споделих..и тя се изсмя Simple Smile))))) и каза да не е като поверитето което се носи че ако се отбие детето по топло време... ще ти се пресече млякото  Joy      Joy
Ама мами, аз като се замислих после  #Crazy , май май и от други места съм чувала за киселото мляко и за кърменето...ама нямам отговор на въпроса ЗАЩО Е ТАКА Simple Smile))))))) - така че мами - чакам хелп от тези които знаят.
Blu благодарско за снимките за бънджито Simple Smile))))))) ще видим нашия тате как ще го сглоби, ще снимам и аз  Wink

# 232
dani777k  Hug  Hug   Hug
Момичета днес ми е много гаден ден. Първо от сутринта няма топла вода.  #Cussing out След това от БТК дойдоха да си видят модема, че интернет ату го има - ту го няма. Тоя им техник така миришеше на пор не е истина. Освен това влезе и с обувките.  #2gunfire И докато намери проблема - то беше близане, излизане, проверка на инсталациите и т.н. откара вкъщи от 10.30 - 12.30. Поне да беше свършил нещо, а той...  #Cussing out
Като за капак - Токи цял ден хленчи. Добре че Ния и Блу ни дойдоха на гости, че малко се разведрихме. Е, да но за да е пълен с гадости денят - Ния взе че падна от пристата пред двете ни.  Embarassed Гледка е още пред очите ми. Две жени не можахме едно дете да опазим.  Embarassed Абе ужас - и за капак преди малко се порязах. Не че ме боли, но кръвта спря трудно, пък аз имам още куп неща да върша!  ooooh!
Мама Иги честити ви зъбчета!  Laughing
Tony_M има научно обяснение. Ще потърся статията и ще ти пусна линк.  Peace

# 233
  • у дома
dani777k  Hug

Dreams-че, има още 3 часа и малко и деня ще свърши  Hug  Laughing салатката ли режеше  Mr. Green
на Ния нищо й няма  Peace като се прибрахме беше много щастлива и превъзбудена и близо 30 минути разказваше на татито за гостито  Joy чудя се дали да показваме снимки на Димана newsm78  hahaha ооопс  Mr. Green
Честити зъбчета на Лъчето  Hug

# 234
Tony_M както ти обещах за отбиването:
ETO ТУК

И ТУК

blueeye® не режех салатата, а миех чиниите и приборите!  Laughing

# 235
  • варненка от София
Хоп - троп!
Докато не е свършил деня да честитим на кака Ина месечинката и чакам утре и на нас да поднасяте честитки, че и Шушелия става на 8 месеца, ще я женим  Mr. Green
Утре пак кумуваме и се очертава много напрегнат ден, надявам се детенцето им да издържи сватбата, а после след неделната реанимация в понеделник се понасяме към София.

Дани, нямам думи да опиша колко  ти съчувствам, че и мен ме просълзи, най-трудното решение си взела  Hug, сега гледай напред и ти пожелавам много хубави моменти от тук натам.

Ох, отивам да полагам морни телеса, че след днешното препускане по магазини и след прахосмукачката сили не им останах.

# 236
Здравейте мацки!Аз напоследък не мога да се добера до компа толкова ми е кисело детето като лимонче е Sick Напоследък и в количката не иска да стои,тия зъби съвсем го измъчиха.Ние спретнахме една скромна русенска срещичка,като аз домъкнах без да искам един татко при това не нашия Joy (на приятелката ми мъжа)надявам се не е било проблем ама той се самопокани,ето малко снимки: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2532090 Нашите резултати най после излязоха добрата новина е,че нямаме много високи стойности,имаме 2 към краве мляко,домашен прах,плесен,куче,полени на бреза,пшеница и 1ца към картофи,моркови,яйчен белтък,риба и котка,като 1 е ниска,2 умерена,3 висока,4 много висока чувствителност.Също със сигурност знам че цвеклото не му понася защото се обрина след него.Сега 3 мес сме на антиалергични капки и сироп също така безмлечна диета и без моркови и картофи,това важи и за мен т.к кърмя и повече чистене на прах в къщи ooooh!.Д-ра каза че най вероятно до годинката ще ядем вече всичко,може да му давам всякакво месо без телешко,на мен най интересно ми е че към пшеницата имаме 2 а към овес,ечемик и ръж нямаме никаква чувствителност а и те са със глутен  newsm78 така че тях може да ядем.Като се замисля почти всяко пюре е със картоф или морков,но досега никога не ми се е обривал от тях явно стойностите са доста ниски.Обрива ни почти се изчисти да се надявам,че повече няма да се появява.Да попитам мамите на бебчета с АБКМ какви безмлечни каши купувате,че нещо май изчерпах асортимента.Ох май много се разписах ама шъ ма извинявате Mr. GreenЛека и спокойна нощ на всички Heart Eyes

# 237
  • София
Здравейте! Аз току що сядам на компа-от 7 съм се разшетала newsm79 wash 1dishes hang и вече нямам сили.След като малкия ми красавец ме изтормози през ноща отново и за пореден път.Станахме в 6.30h..Днес трябва да водя нашето бау бау на доко,че ноктите му са станали гигантски,а и да се обезпаразитиме  costumed050  animal037.Другото в програмата ни е да ходя да напазарувам пюрета,каши,пампита и всичко за малчо   car003 Ама като гледам днес няма да е много слънчево Wear Umbrella
Оф,а и гладене ме чака здраво 1ironing .Това от мен за сега-отивам да приспя малкото тормозчииче и да действам с задачките!Чао от мен!

# 238
Здравейте мамита и бебчовци Laughing
   Хич не ми остава време да драсна някой ред Confused моето зверче не спи хич напоследък през деня Sick и като ме види на компа дърпа крачолите ми да го взема Mr. Green
   Поне нощем започна да спи по спокойно  sleepuu пу...пу...Обаче много огладнява това дете ooooh! То повече от 120гр. трудно изпива мляко и нощем започна пак да иска Sick.Мисля да започна и с попара,че то с това мляко май не се насища вече. Tired Нори Наско още спи на възглавница,но явно от мазането с Пулмекса се е потил newsm78 сега вече нищо няма.
   Благодаря и за рецептата за кисела  bouquet Опатка всичко,и много му хареса Peace
  : cvetyab Дано всичко мине с тази алергия,че с тия диети гадна работа SadАз вкарах глутена точно със пшеница,надявам се да нямаме проблем Praynig
   dani777k Радвам се че всичко е минало без проблем,сега само напред Hug
    Ох,като чета за пишлетата се отчайвам Cry Ние сме до никъде и незнам как ще го заведа да го оправят ooooh! милите душички бързо да им минава на тизи,които минаха по тоя път Heart Eyes
        Ставам вече,че то ще счупи клавиатурата от блъскане.
            Лек Уикенд  bouquet

# 239
cvetyab, много се радвам че резултатите на слудурчо са добри и ви желая да се оттървете от алергията час по-скоро!  bouquet
А иначе за таткото нищо против бе злато, той поне човека ни развесели  Laughing  представям си ако беше моя каква картинка щеше да е, щяхте да каталясате да му вадте думите с ченгел от устата...щото е един лъчезарен  hahaha  Joy

dani777k Радвам се че всичко е минало без проблем,сега само напред Hug
И аз така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт