с мъжлето-само с предварителна уговорка!Ние бяхме на вън-поиздуха ме малко,но Дейвид спа 2 часа!
ле леее като се запъна това чудо,ама няма как успях с повече сила да я върна обратно,че ако и му се втвърди пацата ужаш няма връщане.А иначе установих кога го боли и кога не като пишка-когато му сложа пацата надолу в пампито и не го боли,а като я сложа нагоре ад-явно се връща урината вътре и го облива.
))))) и каза да не е като поверитето което се носи че ако се отбие детето по топло време... ще ти се пресече млякото

, май май и от други места съм чувала за киселото мляко и за кърменето...ама нямам отговор на въпроса ЗАЩО Е ТАКА
))))))) - така че мами - чакам хелп от тези които знаят.
))))))) ще видим нашия тате как ще го сглоби, ще снимам и аз

След това от БТК дойдоха да си видят модема, че интернет ату го има - ту го няма. Тоя им техник така миришеше на пор не е истина. Освен това влезе и с обувките.
И докато намери проблема - то беше близане, излизане, проверка на инсталациите и т.н. откара вкъщи от 10.30 - 12.30. Поне да беше свършил нещо, а той... 

като се прибрахме беше много щастлива и превъзбудена и близо 30 минути разказваше на татито за гостито
чудя се дали да показваме снимки на Димана
ооопс
, сега гледай напред и ти пожелавам много хубави моменти от тук натам.
Напоследък и в количката не иска да стои,тия зъби съвсем го измъчиха.Ние спретнахме една скромна русенска срещичка,като аз домъкнах без да искам един татко при това не нашия
(на приятелката ми мъжа)надявам се не е било проблем ама той се самопокани,ето малко снимки: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2532090 Нашите резултати най после излязоха добрата новина е,че нямаме много високи стойности,имаме 2 към краве мляко,домашен прах,плесен,куче,полени на бреза,пшеница и 1ца към картофи,моркови,яйчен белтък,риба и котка,като 1 е ниска,2 умерена,3 висока,4 много висока чувствителност.Също със сигурност знам че цвеклото не му понася защото се обрина след него.Сега 3 мес сме на антиалергични капки и сироп също така безмлечна диета и без моркови и картофи,това важи и за мен т.к кърмя и повече чистене на прах в къщи
.Д-ра каза че най вероятно до годинката ще ядем вече всичко,може да му давам всякакво месо без телешко,на мен най интересно ми е че към пшеницата имаме 2 а към овес,ечемик и ръж нямаме никаква чувствителност а и те са със глутен
така че тях може да ядем.Като се замисля почти всяко пюре е със картоф или морков,но досега никога не ми се е обривал от тях явно стойностите са доста ниски.Обрива ни почти се изчисти да се надявам,че повече няма да се появява.Да попитам мамите на бебчета с АБКМ какви безмлечни каши купувате,че нещо май изчерпах асортимента.Ох май много се разписах ама шъ ма извинявате
и вече нямам сили.След като малкия ми красавец ме изтормози през ноща отново и за пореден път.Станахме в 6.30h..Днес трябва да водя нашето бау бау на доко,че ноктите му са станали гигантски,а и да се обезпаразитиме
.Другото в програмата ни е да ходя да напазарувам пюрета,каши,пампита и всичко за малчо
Ама като гледам днес няма да е много слънчево 
.Това от мен за сега-отивам да приспя малкото тормозчииче и да действам с задачките!Чао от мен!
и като ме види на компа дърпа крачолите ми да го взема
пу...пу...Обаче много огладнява това дете
То повече от 120гр. трудно изпива мляко и нощем започна пак да иска
.Мисля да започна и с попара,че то с това мляко май не се насища вече.
Нори Наско още спи на възглавница,но явно от мазането с Пулмекса се е потил
сега вече нищо няма.
Опатка всичко,и много му хареса 
Аз вкарах глутена точно със пшеница,надявам се да нямаме проблем 

Ние сме до никъде и незнам как ще го заведа да го оправят
милите душички бързо да им минава на тизи,които минаха по тоя път