Цветница, Великден се задават, АВГУСТинчетата все по-щури стават!

• 10 260
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте на всички! Hug
Моята малка буболечка нещо не ще да яде вече АМ.Слагам и в млякото плодово пюре за да я залъжа .Ние  още по 3 пъти на ден сме на АМ.

Имам въпросче - Дали да и махна едно хранене на АМ?И каква друга хитринка мога да правя,за да си яде АМ? newsm78 newsm78 newsm78

Приятен уикенд! Simple Smile

# 241
IrrA_78  ,аз в момента прилагам разни трикове, за да си пие ДАри гадното ХА мляко Crazy.Прибавям бисквитки на прах и ванилови добавки за мляко.Имам успех Peace

# 242
  • Бургас
velmarаз още не съм и въвела глутен.

Знам за едни безглутенови бисквитки Плазмон,но не съм и давала от тях. newsm78

За тях ли говориш и пиши нещо повече за тези ванилови добавки  Hug

# 243
Здраейте и от нас!Да пиша аз по-бързичко ,че малкото диване да не ми изключи пак компа.Ние макар че е дъждовно излязохмен на разходка,че тук по Цветница са едни празненства...панаирии...и олекващи джобове. Grinning
Днес Йоана чукна СЕДМАКА.Одъртя и тя горката.
Снощи се забих тук в някакъв форум за духове и т.н. newsm43Умрях от страх.
Нямам търпение да проходи тоя буболеч,че като пълзи ми се струва по-опасна.Завира се под бюрото,дърпа кабели,мрънка че не може да отиде донякъде....станах такси

cvetyab, много се радвам че резултатите на слудурчо са добри и ви желая да се оттървете от алергията час по-скоро!  :bouquet
marulka_s честита месечинка - едни на 7 други на 8

# 244
днес никакви ви няма newsm78.Писали сте го дъждовен ден Wink
velmarаз още не съм и въвела глутен.

Знам за едни безглутенови бисквитки Плазмон,но не съм и давала от тях. newsm78

За тях ли говориш и пиши нещо повече за тези ванилови добавки  Hug
Ира,то4но за тези безглутеновите бисквитки на прах говоря.ТЕ са в кутия- метална- като на АМ.Добавям 1-2 лзжи^ки и оправям вкуса.
А ваниловите добавки са ми сз+о на прах,но не са купувани от тук newsm78 и не ънам дали ги продават.Ина4е а на Нестлв и пак са в такива метални кутии, специално за мляко.

# 245
  • София
Привет! Hug
Много студ! Брр! По какво личи, че идва пролет? newsm78 Иначе май АБ действа или така си внушавам, но като че ли кашля по-малко. Дано, че вече 2 седмици ми се мъчи детенцето... Cry
cveta80, развесели ме!  Laughing
cvetyab , браво за изследванията на Марио-младши! Peace
Честити зъбчета на Лъчко! Hug
velmar , в тези бисквити пише, че има обезмаслено мляко на прах, не е ли по-добре да си даваш обикновено АМ, вместо ХА с тях. Rolling Eyes
Мама Марго, не сме ходили на хомеопат и честно казано дори не знам къде има - вие къде ходите?
 IrrA_78 , на колко хранения сте?

# 246
  • София
Здравейте момичета! Днес бяхме навън с Дейвид за 3 часа-е,измръзна ми мозъка  Tired Face.Ама поне той поспа!Нещо до преди малко не ми работеха клавиатурата и мишката-какво стана незнам newsm78.Оф тая събота не я обичам нещо-много ревливи предавания бе и Море от Любов и Такъв е живота-особено!Направо се наревах newsm45  и с майчицата която почина  Weary. Тия хормони май още не са ми се регулирали  Confused .Честити месечинки на всички-ама наистина днес няма много активни мамита  Thinking .Относно въпроса на Irra 78 за АМ-мисля,че на тази възраст е нормално вече да пие само сутрин и вечер мляко.Дейвид ми отказа АМ още в 5-тия месец и започнах да му го слагам в пюретата.Така,че няма страшно-компенсира се,я със сиренето ако даваш я с АМ.

# 247
velmar , в тези бисквити пише, че има обезмаслено мляко на прах, не е ли по-добре да си даваш обикновено АМ, вместо ХА с тях. Rolling Eyes
Абе- аз все си мисля 4е не е това, защото давам ....млечни   каши. Така или ина4е ако е АБКМ ХА мляко няма да върши работа и на него би реагирала.От това ,което из4етох разбрах 4е ХА млека са с 4асти4но обрабптена белтъ4на молекула и децата с АБКМ реагират и на него.За тях за специални млека с напълно разградена молекула Crazy.Та- една превенция от моя страна( поне до консултацията след 10 дни), -така или ина4е е предразположена към някакви реакции и с по-4увствителна кожа.
Дари пие по 100 гр. мляко максимум(2 или 3 пъти на ден),което е равно на една и половина доза за деца на нейната възраст ooooh!,така 4е- млякото е важно , но ве4е ядат и друга храна и компенсират явно.
Ох- днес наистина е ку4и студ Sick.Гадното беше 4е имах "дупка" на работа цели 7 часа, които обикновено използвам за разходки с ДАри ,но в това време - просто си повисях вкъщи  Rolling Eyes.ДОве4ера сме на Рожден ден на един приятел на мъжа ми.Той замина ве4е, а аз след работа( към22ч) ще ида-да им гледам сеира Joy.На финала ще возя "трупове"-все за това ме ползват Crazy

# 248
  • софия
Eбаси гадното време!

# 249
Здравейте момичета, бързам да се похвааааааляяяяя
имаме си зъбчеее[/glow][/size][/color]
най-накрая, не мога да повярвам, и ако знаете как го открих...просто проверих ей така...и аз незнам защо,
и опаааааааа- изненадка - долното предно в ляво се е показало.
Това хич и не го усетихме, дай Боже и другите да са така!!!

# 250
dani777k не се депресирай!Моля те!Времето е идеално за гледане на филм,...ако има кой да те остави,за дълги 4атоже или телефонни разговори,за един топъл шоколад....като казах шоколад - яж по повече и да е черен,спасява от депресии и други неразрешени емоции  Peace

# 251
  • София
Tony M браво за зъбчето-да ви е беличко,здравичко  newsm47
dani777 няма да се депресираш сега нали?Че както всички изживяваме заедно с теб емоциите ти......току виж и ние като теб.Та яж повечко шоколад   Hamburger -аз всеки ден го правя и може пък да действа.И сигурно е така щото до сега да съм откачила с тази моята майка дето се опитва да ме тормози afwitch Wink
 nana къде изчезна бе жена?

# 252
  • Бургас
velmar благодаря за съвета Hug

Elwing общо сме на 5 хранения:
сутрин-АМ,предиобед-АМ и 1/2плод.пюре,обед-зел.или месно пюре,следобед-каша на Милупа с ориз и царевица или кисел и 1/2 плод.пюре и вечер-АМ,(като АМ давам от 2 седмици,допреди това бяхме на кърма и още и давам кърма вечер по малко)

ronkis   и аз смятам да преминем вече сутрин и вечер  само на АМ.

# 253
  • София
И така,момичета,след бясно препускане днес и опаковане на 2/3 от къщата под съпровода на ужааааааааасно мрънкащо бебе,ние утре потегляме  car003 afwitch Пожелайте ни лек път,а на вас пожелаваме да ви заварим здрави,весели и загърбили и преодоляли всички проблеми  love001 Освен това ви желая весели празници  easter easter Ако мога утре ще влезна да пусна една почерпка за именния ми ден,но ако не,моля някоя от адашките да поемме ангажимент и към мен smile3503А вие не ни забрявайте и мен утре,и Инка на Великден(че и тя тогава има имен ден).Лека нощ и много целувки newsm51

# 254
  • София
Здравейте момичета!

Днес много гости, много нещо...готвих, слагах, вдигах...знаете как е. Laughing Сега чак успяхме да приспим таласъмчето, та мисля и аз да лягам, че от вчера съм на антибиотик...тогава успях да стигна до лекарката, та съм с доста тежък бронхит на ръба на пневмонията. Сега се надявам антибиотикът да помогне.
Бубче лек път!

Понеже сме накрая на темата да предложа име за новата

Червеничко великденско яйце ще боядисаме за августинското дете!

Общи условия

Активация на акаунт