Отговори
# 45

Добро понеделнишко утро ! Simple Smile Благодаря за всичко споделено Flowers Tulip

Доста  Паралели има в дизито и историята в различни моменти и ситуации .

Фенка е посетила любимата си актриса Демет Йоздемир на снимачната площадка.  Ето разказа . Снимала се е и  занесла подарък .Gift Heart
IG| darina.kudrina - Среща с Demet Özdemir 😍
„Тя наистина ми е като приятел.
Това отношение към хората, като цяло е много ценно.
Обичам всички проекти с нея! Много се радвам на такава топла среща. Благодаря на Демет за това ❤️ ”
https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1914093318109090170

Пише, че са снимали епизод 6 в болницата.  ''Имам снимки зад кулисите с актьорите, но ще ги споделя след излизането на епизода. На снимачната площадка имаше 5 актьора, 4 (бандата на  ''Сираците'') и Нисан. Наблюдавах  процеса на снимане от близо'' .

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 13:32 от femmi2

# 46
Здравейте, дами!

С извинение за огромното закъснение и отсъствието ми от темата.
Скачам с освежаваща напитка и поредния анализ от Gözde на епизод 4 "Eşref Rüya".

EŞREF RÜYA – Не говори много, ще бъдеш тествана

Дата:  20 април 2025 г.
Gözde
Eşref Rüya излезе на екран тази седмица с епизод, който беше дори по-добър от предишния. Наистина е голямо постижение, че всеки епизод е по-добър от предишния. Това беше епизод, който умело съчетаваше екшън, драма, романтика и комедия и заслужава цялото внимание, което получи. Определено трябва да поздравим всички, които работиха по сериала, не е лесно да представиш правилно сериал, който се снима всяка седмица. (Нека не бъдете поразени от злото око.)

Ешреф: „Късметлия си, че сме в участъка“
Нусрет: „Ами ако не бяхме?“
Ешреф: „Нямаше да си в полицейския участък.“
Завършихме предишния епизод с Ешреф, който получи новината, че Нисан е отвлечена. С тази новина войната между Ешреф и Нусрет буквално се разпалва. Честно казано, бих искал да видя какво би направил Ешреф с Нусрет, ако не бяха в полицейския участък. Разбира се, Ешреф не полудя от отвличането на Нисан само защото тя беше певица или сираче в неговия хотел. Това са честно казано само оправдания. Всъщност интересът на Ешреф към Нисан беше ясно подчертан през целия епизод. Мисля, че Ешреф каза „Нисан е сираче“, за да убеди останалите. Тъй като през целия епизод видяхме, че след като на някой от организацията Сираците се каже, че Нисан и Афра са сираци, всички други подробности губят значението си. Видяхме това в първия епизод, когато Ърмак се съгласи да наеме Нисан и веднага щом Нисан каза, че са израснали като сираци, охраната на Ърмак падна и я нае.

Бях изключително настроен на първоначалните реакции на Гюрдал, когато научи за отвличането. И какво, ако Нисан не беше сираче, нямаше да си струва да бъде спасена? Безполезни ли сме, когато станем „певици“? Грешка е да се очаква мъж, който е само с жени, да си прекарва добре, да придава човешка стойност на жена, различна от Ърмак. От самото начало на епизода се отдалечихме от темата за Гюрдал и Нисан. Захвърлям всичките си очаквания от миналата седмица, Gürdal не е нещо за присмех.
Обикновено не харесвам увеличаване/намаляване на снимките, това обикновено прави работата посредствена, но в нашите сериали те са използвани толкова подходящо, че никога не ме притеснява. Аз също много харесвам нашата музика, тя не прилича на тоновете, с които сме свикнали в екшън произведенията, пасва много добре на оригиналните теми и носталгичната атмосфера на сериала.
Следва продължение...

"Всеки сам създава своя вътрешен свят с това, което най-много обича."

Топъл, уютен, безгрижен и много спокоен следобед ви желая!

# 47
Оооо ,  на Гюздето определено и харесва сериала и такова дълги анализи не се четат лесно. Трябва си внимание и време. 

Руската фенката , която се е снимала с Демет се е щракнала и с останалите колеги . RelievedSimple SmileHands ClapCamera
https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1914261451016990809

Страхотен нов клип на ЕшСан Cupid

Довечера ще пуснат фраг 2

ЧРД на Улуч Б. BirthdayНай добрият в работата си .  Семейно щастие му желая , здраве и още много професионални успехи!

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 17:48 от femmi2

# 48

ЧРД на Улуч Б. Birthday Най добрият в работата си.  Семейно щастие му желая , здраве и още много професионални успехи!

Честит да е Улуч и да продължава да ни радва с чудесните си продукции.

Миналата седмица се оплаках от липсата на екшън сцени, за щастие се наситихме на екшън в този епизод. Операцията на Ешреф и неговите приятели за спасяването на Нисан беше толкова успешна във всяко отношение, че няма нужда да ги изброяваме един по един. Но има нещо, което увенчава сцената, което не може да бъде пренебрегнато. Това е песента, която придружава сцената. Песните на Cem Yıldız също придружаваха сериала Maraşlı, чийто сценарий беше написан от Ethem Özışık и чийто монтажист беше Ömer Cebeci, и паснаха много на атмосферата на сериала. Тук също избраната песен е интегрирана със сцената. Сигурен съм, че всички са намерили и слушали тази песен в края на епизода като мен. Видяхме, че всеки има свой собствен стил в операцията. Бях най-развълнуван от момента на Фарук, когато той застреля мъжа от вътрешността на колата и след това посегна да провери главата. Гюрдал е много забавен човек сам по себе си. Толкова е смешно, че дори сцената с операцията някак те кара да се смееш. Персонажът, който буквално носи комедийния товар на сериала. Попаднахме в спасяването на Нисан от Ешреф, как той нежно я прегърна и я изведе от колибата. Но да не забравяме за Нисан, ако не беше ухапала човека може би щяха да я вземат с тях и нещата щяха да се забавят и за Нисан.

Ешреф е човек с дебели стени. Не мисля, че някой друг освен приятелите и близките му приятели може дори да предположи какво преживява във вътрешния си свят. Ето защо през целия епизод станахме свидетели на това, че Нисан се опитва да бъде до нея и да я подкрепя, и стените й се разрушават малко по малко с всяко изречение и всяко нейно движение. Да, влияе на Нисан, но все пак останах малко изненадан и разбира се доволен от това, което гледахме. Харесвам също, когато двойките се развиват бавно в телевизионните сериали, но нека не забравяме, че Ешреф е влюбен в Нисан, която нарича „Руя“, от 14-годишен. Така че е неизбежно нещо да се случи бързо и неволно. Докато Нисан говореше за сестра си в хотела, след като беше спасена, тя неволно държеше ръката на Ешреф. Първата ми изненада беше, когато Ешреф сложи другата си ръка върху ръката на Нисан. Колко притеснен беше за Нисан… Ешреф каза  : „Можеш да плачеш и до мен.“  Линията също беше много ценна за двойката; Това беше друг начин да каже на Нисан, че Ешреф я вижда като близка и че може да сподели всичко с нея.

Въпреки че напълно разбирам Нисан, която искаше да направи нещо, защото сестра й беше отвлечена и не искаше просто да седи и да чака, Ешреф беше прав да я заключи в онази стая със стъклени врати в хотела, за да я предпази. И двамата са толкова упорити характери, че постоянните им караници са неизбежни. Жена като тази би подхождала на мъж като Ешреф. Те изглеждат толкова добре заедно, че екранът пламва, особено в сцени, в които повишават глас един на друг и се карат. Имаме такава двойка, че са красиви по различни начини. Колкото по-добри са споровете им, толкова по-добри са сцените, в които могат да говорят нормално и да споделят проблемите си по наивен начин.
Следва продължение...

# 49
Ново от сета пред болницата от еп 6 .  Моделския опит и походка си казват думата . Строен , изпънат , втален  и сексииии ... Походка за милиониииии. Мъж след който се обръщаш !  
https://x.com/MDTargayen/status/1914298817777655965

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 22:23 от femmi2

# 50
Привет,момичета ! Hug
Със закъснение ,но от Heart !

Много се радвам за успеха на сериала...Супер са и двамата ...и Чачо и Демет. Heart Eyes
В момента нищо не гледам...скучая...може и да погледна какви ги вършат Ешреф и Нисан... Thinking

Наш убавец си почива,разхожда се из Левента и ходи по мачове,наслаждава се на самотата и чете сценарии,не излиза много нощем и любовният живот не му е приоритет в момента... така казал  в едно интервю преди дни...

# 51
Наш убавец си почива,разхожда се из Левента и ходи по мачове,наслаждава се на самотата и чете сценарии,не излиза много нощем и любовният живот не му е приоритет в момента... така казал  в едно интервю преди дни...

Честит Великден и на теб, Свет!
Крепко здраве, щастие и благополучие ти желая! И красавецът Алп да не се мотае, а да се впуска отново в проект.
Преди година беше последвал Толга и аз тайно се надявах, че заедно ще участват в някой сериал, но не ми се усмихна щастието. Обаче аз продължавам да очаквам...

# 52
Свееет Heart Eyes много се радвам, че намина при нас. Flowers Tulip
Тази градинка от лаленца от твоя личен архив ли е ?Heart Eyes Наскоро беше и в Истанбул и затова питам. Аз те навестявам при Алпчо така че съм в час какво се случва с убавеца. Нямаше късмет , но се е ориентирал на платформи и това е добре и всеки ще е спокоен.
Хич не му трябват кадъни и гаджИта да го разсейват. Добре си е и без тях има време за всичко.

Чаатай и Деметка са невероятни двамата, като тандем и е удоволствие да им се наслаждаваш  и като визия и като талант и изпълнение. Чаатай в Ешреф няма нищо общо с предишни роли и изяви. Просто съм със зяпнала уста и се чудя на нерде повече.... Всеки път те изумява и изненадва. Сериала е много добър и си заслужава. Всичко е професионално изпипано и Етем сценариста е във вихъра си.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 20:21 от femmi2

# 53
Преди да продължа с гифките и анализа на Gözde нещо за разтоварване:
Адмирации за креативността на феновете!

# 54
Не е зле да ни изтанцуват нещо двамата. Демет е много добра в това ,но и нашичкият си го бива и е пластичен. Пък и защо не и дует да заформят или да ни посвири на инструмент.  

Народа полудяяяя наистина. Утехата е че не сме само ние така . Направо е за реееев и умирачкаааа ScreamSobSob 🥹Толкова красота и сексапил че не знам какво да сложа, като авче. Но тая снимка с тая секси черна риза и сексуален мощен огнен  поглед направо крещииииии:scream:

🖤🖤🖤🖤🤯🤯🤍🤯🫦🫦🫦❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😯🍷🍷❤️‍🩹🔥🔥🔥👌🤩 Стайл мъж та дрънка! Как оцеляват тия хора около него? И мъжете му завиждат и копират. Ама това ангелско лице и дяволска красота и харизма и светлина ,която притежава и излъчва няма как да се копира или таланта му да имитират и с мъжките прически диктува модата.  

Демет е много хубава и в тон😍 👌🖤🖤🖤
В Туитър коментират че "сексуалното напрежение" ,  химията и флуидите между двамата е толкова силна че в новия епизод ще се мрееее и ша ни трябва линейка и питиета да гледаме и преживеем епизода.  

Вдъхновение и творчество😍

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 21:36 от femmi2

# 55

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 22:09 от x BlackRose x the guardian team :)

# 56
Доволна съм двата сериала, които гледам онлайн и с удоволствие са на първите места. Чачо и Арас ми пълнят душата, екранните им половинки също много ми допадат.
Като сценарий, режисура, актьорски състав и изпълнение също ги поставям на челна позиция. Не мога да кажа кой от сериалите повече ми харесва.
Единствената разлика е, че в „Eşref Rüya” краят е предизвестен, а в "Deha" очаквам happy end.
Цитат
🚨 Ешреф, Нисан и сираците зад кулисите на снимки в болницата.
Чудя се кой е ранен?!🙃🖤🖤🖤🔥🔥🥶🥶
#EşrefRüya #çağatayUlusoy #DemetÖzdemir #EşSan  ❤️‍🔥 

# 57
Някой е ранен  по видеото и гифчето е видимо, че не е Ешреф.

Айде, кога ще го пуснат фраг 2 по нощите ли ?

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 23:54 от femmi2

# 58

Нисан:Ако научат цялата история с версията ,че не съм умряла.Полицията няма да има общо с нас.
- Сега с Нисан ли ще се занимаваме? Кое е това момиче? Ще я проучиш ясно?
Нисан:Според теб би ли ми дал отчет?
Чийдем:Тогава бъди такава на която може да се даде отчет.
Ешреф:Ти ли повика Кадир?
Нисан:Ти сметка ли ми държиш?
Ешреф:Проблем ли има?
Нисан:В твоята глава няма ли мисъл за дълъг и спокоен живот?
- Ако искаш непременно да приключиш с Ешреф ще му счупиш крилете първо.
+ Не е ясно по кого и кога ще се вманиачиш Ешреф!
Нисан:Какво е това разследване? В нещо ли се съмняваш?
- Очите ти ушите ще бъдат на щрек!
+ Ешреф може ли да се е осъмнил в нещо?
Ешреф:Трябва да поговорим за важен въпрос.
Нисан:За какво?
Нисан:Той знае ,че съм информатор...

# 59
Дидкооо , Мерси джанъм. Kissing Heart Все по опасно е и вълнуващо.  Екшън след екшън. Няма скука. Тоя сериал и образ на Чачииии в  Ешреф ми се превръщат от любимите. Притеглящо, пристрастяващо и зашеметяващо и красиво , огнено и с финес. 👏💥💥💥💖🔥🔥🤩🤯🤯👌 Дори и предезвистеният финал не може да ни спре да гледаме и да ни е интересно. Това е майсторство и умение.  Ешреф бей не е глупав дори да е заслепен от любов. Опитен е мнителен още повече в такива мафиотски среди. Въпроса е кога точно е заподозрял Нисан ?! Той познава Чийдем и знае, че няма да стои мирна. И преди си мислех и коментирах, че дори да знае нещо ще замълчи и ще продължи играта. Фраговете са объркващи така че няма как да сме сигурни още. Започват и на останалите приятели от отбора лека -  полека да развиват образите. Гюрдал е вихрушка направо... Предния епизод разбрахме и за Фарук имаше ретроспекция.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 23:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт