Отговори
# 90
Това ще е хубаво спомням си ,че Пойраз си излизаше на сцената и ми пълнеше душата Илко.Давай Етееем!

# 91

Ето че дойде и нашият ден на екшън сериала  и емоциите.  Отново ще бъде динамично , романтично , горещоооо и вълнуващо и красиво и после няма заспиване.  

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 09:59 от femmi2

# 92
Здравейте, дами!

Настроението е на макс, а очакванията от предстоящия епизод на „Eşref Rüya” огромни.
Сряда е...

🆕#ÇağatayUlusoy | #EşrefRüya Set ✨

“Щастието няма дълги ръце. То прегръща оня, който се доближи до него.“

Светла Сряда!
Светъл и топъл ден!
Бъдете здрави!

# 93
Турският Социопол защо се забави , още ли не могат да наредят точките и изчислят.

Класа ли е елегантност и стил ли е походка ли е красота ли е да я опишеш. Създаден е да бъде актьор да покорява , пленява и разбива сърца. ❤️ Камерата го обича,  притежава завиден усет , новатор е. Знае какво иска кога и как да го постигне и с кого да работи и довери. Лицето му е като произведение на изкуството.  Чаатай излъчва спокойствие , увереност , зрялост, мъжкарство и самочувствие. В такъв период не е бил от Емир и "Ичерде" - Сарп и донякъде  Хакан и Протектор. Много е отслабнал ,като фиданка и струна  е  изпънат.  Брадата му е тамън ,но той я поддържа такава иначе да е обрасъл досега. Здрав , прав , щастлив и в личен и професионален план радва ни с талант и скромност какво повече да искаме. Сериала е супер успешен и си личи по рейтингите,  реакциите и вълнението пише се и шуми в класации сме. Дали ще задържи тази физическа форма и по време на лятната ваканция , щото знаем че си хапва и е чревоугодник. Преди беше по суетен затова ,но сега не толкова и не му пука ще го хейтят ли. " Тялото си е негово ", както  сам казва в интервю. Не е здравословно да качваш и  сваляш често.

Почти съм убедена че ще има нов сезон за да довършат историята. Зависи какво е намислил Етем и за колко епизода е подписал ШЕФА.  Ако са решили могат да го финализират и сега.Rolling Eyes  Ако бяха стартирали през зимният сезон като в "Гаддар" можеше и без продължение, но почнахме през пролетния дизи сезон. Чаатай повече от два сезона на ТВ няма да се съгласи и няма нужда от повече разтягане дори и заради рейтинг и да се съсипва качеството. Той е от актьорите ,които могат да си позволят това и изискват , но има колеги, които сега набират скорост и не са така известни на публиката, които стоят заради заплати и рейтинги да имат работа  ,защото в тая несигурност и криза не се знае нищо. От тая гледна точка се радваме, че"Ешреф Рюя" е успешен и се работи спокойно въпреки политическата обстановка и протести. Само да няма бедствия, че и това се отразява. Бирсен ще пише, като и подшушне, който трябва какво са планирали.  Някои дизита завършват сезона през май и на есен с песен , а други няма да имат продължения.

От ИГ на Деметка.  Много е красива и ефирна с тази черна рокля , прическа и грим и бижута. 🖤🖤👌Може и да не я кичат толкова , ама нали е певица така си я представят , ако са си платили и за продуктово позициониране.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 16:23 от femmi2

# 94
Цитат
Eşref Rüya

Курсът на плановете се променя с Eşref Tek!

#EşrefRüya с новия си епизод.

И докато чакам промяна в курса на плановете да довърша цитатите с анализа на Gözde.

Когато Ешреф взе телефона от Нисан, той знаеше много добре, че човекът, с когото разговаря, не беше Серен. Очевидно е, че Нисан няма да може да говори удобно, дори ако Серен се обади. Ешреф беше сигурен, че Нимет ще се обади отново, а Нисан ще го скрие, затова искаше сам да отговори на звънящия телефон. След това, когато Çiğdem се обади от телефона на Atıf, сигурен съм, че той разбра, че се обажда Çiğdem. Напрежението само на тази сцена беше предадено много добре. Разбира се, Нисан не разпозна номера и помисли, че отново се обажда Нимет. Докато Eşref и Çiğdem чакаха другата страна да каже нещо, видяхме на екрана детайл от ръка, която си играеше с гилзи. Това беше ръката на Атиф. Мисля, че заради този глас Ешреф заподозря, че обаждащият се може да е полицията, Чийдем. В крайна сметка защо Нимет ще се връща на мястото, където е държала в плен Нисан и ще събира кошерите, нали? Или защо ще си играе с кошер там, където е сега? Скоро ще дойде време да чуем това от самия Ешреф. Разбира се, ще разберем дали я е заподозрял в доносничество или че Чийдем следи Нисан.

Сцената, в която Ърмак и Нисан говорят за проблемите си, беше тази, която наистина исках. Ърмак е жена, чийто живот е изграден от работа и има нужда от приятел като Нисан. Ърмак искрено съжаляваше и се тревожеше за Нисан и сестра й и подкрепата й към нея също беше искрена. Но беше ограничено до една сцена, честно казано бих очаквал тя да присъства повече като човек. Ърмак каза на Нисан:  „Знаеш ли какво правим в такива ситуации? Вярваме на Ешреф.“  „Но мога да разбера, че Нисан не можеше да се довери достатъчно на Ешреф, за да намери Афра, и се довери на Чийдем, защото тя беше полицай. Като човек с обикновен живот като Нисан, бих се доверил на полицията, която смятах, че разполага с повече ресурси, и бих потърсил начини да получа помощ от тях, а не от мафия, която не може да доведе сестра ми при мен от часове.

Nisan:  „Аз съм просто певица.“
Eşref: „Вече не си просто певица.“
Ейприл: „Какво съм аз?“
Eşref: „Времето ще покаже.“
Ейприл: "Не разбирам?"
В този епизод Ешреф открито изрази интереса си към Нисан. Мъжът е наясно с чувствата си и ги приема, дори го загатва на Нисан. Но от една страна, това е нещо, което Ешреф никога не иска да му се случи. Защото откакто се помни е влюбен само в един човек и ако се влюби в Нисан, няма да има шанс да отиде при нея, когато намери своята Руя. Дилемата Rüya-Nisan, която чаках в Eşref, най-накрая започна. Иска ми се да мога да отида при него и да му кажа: „Нисан всъщност е Руя.“ Иска ми се да мога да кажа това и да го утеша. Човекът се разкъсва за нищо. В сърцето му има голяма война, тя го изтощава. Обаче, напротив, тази война трябва да приключи, преди да е започнала, защото той е намерил жената, която е търсил от години. За съжаление, Нисан не разбра напълно намека на Ешреф, което е нормално, тъй като тя е съсредоточена върху сестра си. Ако си спомни за момента, когато Афра беше спасена, сигурен съм, че ще разбере. В момента за мен е по-важно Ешреф да разбере чувствата си. Защото аз съм от тези, които искат той да се влюби в Нисан, без да знае, че тя всъщност е Руя. Както казах, Ешреф изигра картите си много открито относно чувствата си през целия епизод. Например той позволи на Нисан да го прегърне, но тя не трябваше да го прегръща. Когато Нисан го прегърна, по лицето и очите й личеше, че много неща минават през ума и сърцето й едновременно. Той беше трогнат от тази прегръдка и в същото време си помисли, че е предал Руя. Искаше да бъде близо до нея, но да стои далеч от нея. Този неочакван момент още повече разпали огъня на дилемата в сърцето му.

„Накратко, най-голямата пречка пред Рюя беше самата Рюя.“
Мисля, че Ешреф знаеше, че искат Нисан да го убие, когато й върна телефона. Би било ненормално за тях да не проверят съобщението, което идва на този телефон. Въпреки че казаха, че няма да гледат личните ѝ неща, много вероятно е да са видели Ç. в записите на разговорите. Така че, когато Нисан се приближи до него, за да го избута от балкона, Ешреф разбра намеренията й, но не ги разкри. Освен това разговорът им за убийството на някого не беше напразен. Когато Ешреф каза на Нисан  : „Не говори много, ще бъдеш изпитана...“  той е знаел, че Нисан се е опитала да го убие веднъж и ще опита отново. Ешреф не е човек, който казва произволно изречение. Той говори малко, но казва нещата по същество.
Следва продължение...

# 95

Тази вечер ще сме на футболното игрище с Лудият Гюрдаааал

Курса на плановете се променя с Ешреф Тек с новият си епизод тази вечер от 20 : 00  

Завесата се повдига. Нисан Акьол излиза тази вечер на сцената.

# 96
# 97

И първият и вторият план на Нимет бяха много глупави според мен. По същия начин нападението на Нусрет срещу къщата на Ешреф. Може ли да съществува такъв неинтелигентен и силен враг? Вие представихте Нусрет като много могъщ враг, но този човек постоянно е побеждаван. Моля, пишете ги малко повече на нивото на Eşrefs, за да е по-приятно за гледане състезанието им. Слава Богу, тези техни глупави планове карат EşSan да се сближи, това им е функцията.
Дори ако Ешреф влезе в капана, поставен от Нимет, той ще свали тези мъже. Когато Нусрет нападна вилата на Ешреф, той дори не беше подозрителен, защото мястото беше напълно празно. Напротив, той е достатъчно арогантен, за да си помисли, че те са уплашени и бягат. Човекът, който изпрати гениталиите на сина си на вашата маса, ще се страхува ли от вас, чичо?

„Всички вие и Ешреф Тек.“
Беше невъзможно да не се възхитим на Ешреф в сцената, в която Ешреф и Нусрет Ага се изправиха лице в лице в кабинета на вилата. Беше великолепна сцена на мистериозен човек с неговото спокойствие, самоувереност, ясна реч, ударение върху думите и психопатично излъчване. Когато Нусрет влезе във вилата, самодоволният му вид се издуха като балон. Пиша това тук, това е една от трите най-обсъждани сцени за сезона и ще видим видеоклипове с имитации на Eşref навсякъде. Надписи по стените и т.н. Не трябва да се учудваме, ако видим нещо подобно. Също така, какво ще кажете за факта, че той рисува картината на Rüya, докато реже racon? Въпреки че Гюрдал вижда любовта като слабост,  „Сърцето на влюбения човек е меко“.  Дори да казва така, това не се отнася за Ешреф. Той е обратното, никога не е мекосърдечен към враговете си и тази любов е едно от нещата, които го правят силен срещу живота.
Хареса ми планът на Ешреф да нарани Нусрет. Това причини финансови щети на Нусрет и също така им попречи да отровят нацията още повече с наркотици, две заека с един удар. Между другото, може ли екипът на Ешреф да бъде толкова смешен във всяка екшън сцена, моля? Един от тях се опитва да научи мъжете на ръководство за правопис, докато краде камиона с наркотици, другият игриво сканира мъжете и позира пред камерите, а Мюслюм е в крак с тези двама луди. Не напразно ги наричаме великолепната четворка.

В този епизод имаше много хубави сцени, но сцената, в която се срещат Якуп и Нусрет, трябва да остане в отделен ъгъл. Можем да кажем, че се превърна в една от легендите на последните години със своята сценична постановка, снимане и методи. Сега Нусрет разбира, че не бива да подценява Сираците. Свидетели сме и колко силни са Сираците. Досега само ги наблюдавахме как вземат решения на масата, имайки предвид казаното от Çiğdem. Всичко на сцената беше отделено с внимание към детайла. Според официалните новини са използвани точно 30 превозни средства, не са спестени средства, за да се направи наистина силно мафиотско изявление. Автомобилите и другите превозни средства се считат за спуснати на позициите си, когато са паркирани. Също така беше подходящо да се подготви публиката, като се покаже пристигането на два автомобилни конвоя на сцената, а въздушните кадри, заснети с дрон, величествената гледка на Истанбул и тематичната музика с цигулка допринесоха за вълнението. Въпреки че Якуп изглежда толкова бащински и непринуден отвън, това също е неговият начин да се маскира. Не се заблуждавайте от сладкия му вид, аз лично приех много сериозно отношението му към Нусрет. Изобщо няма да се изненадам, ако в края на тази война Якуп Нусрет бъде набит на кол, както той казва.
Бях много впечатлен от това как Ешреф и Якуп Баба използваха едни и същи реплики в последователни сцени.
„От това племе са останали само спомени.“
Това беше почти опит да се подчертае приликата на Ешреф с Яков и че той ще поеме ръководството на Сираците след смъртта му. Не мисля, че Ешреф е свързан с Якуп, но нека разберем как е влязъл в организацията. Но преди да забравя, ще кажа нещо много смешно. Като се замисля, толкова е нелепо племе от десет хиляди души и огромна подземна организация да се опитват да се надхитрят заради Афра, че неволно се разсмивам.  Обичам Нисан, но за съжаление Афра е малко тъпа.

# 98
За жалост  е имало трус в Турция но няма жертви. Било е силно. Те преживяха ужас преди време и  никога няма да го забравят.  
В България в някой градове са ги усетили и изплашили.  Но по новините казват че това земетресение е било очаквано от специалистите.  Дано няма повече трусове. Надяваме се нашите хора да са добре и да няма паника.

Аз още не мога да се освестя от магнитните бури.Head Band И на приятели и близки също се отразява.

Изгледах епизода с бг буквички, ами друго си е. Изясниха се доста неща.  На дъх го изгледах просто уникален сериал и история игра и режисура.  Отдавна не ми се беше случвало. Затова трябва да сме благодарни на Чачииии, че избра този проект и този екип и тези продуценти и най добрият сценарист и това че канал D се довери на Чаатай и Демет и като цяло дизито. Капризни сме, но когато партньорката ти е на ниво и опитна и има химия и флуиди и енергия е удоволствие и наслада. Визуално също е важно да си паснеш. Не съм се съмнявала, че любимецът ще ни разочарова напротив и сега го доказа за пореден път. Ролята му и образа нямат нищо общо с други . Цяла Галактика  е тоя човек. Космос!  

Нисан му каза че не може да убие никого ,а той й отговори да не изрича големи думи ,защото ще бъде подложена на изпитание . Така и се случи. В парка с люлките му разказа че онази зла шлиферка иска до го убие и че държи сестра й дала и е нож извади го и тогава Ешреф я нахъса да го направи и показа мястото, където да го намушка.

- Не мога , ако те убия и умреш?
- Това е мой проблем хайде Нисан давай спаси живота на сестра си. Хайде с един удар.  

Кате , какво мислиш за това специално исках да те питам , както и останалите дружки разбира се  как го тълкувате,  когато Ешреф и каза в хотела при разговора че сега вече не е само певица  или че няма да бъде и тя не го разбра и попита какво има предвид ? Мисля, че имаше предвид това че тя занапред ще бъде нещо повече в живота му. Той се влюби в гласът  и песните й. Не мисля че ще й забрани да пее ,защото това е мечтата й живота й.

И той замълча и я остави да си почива. Преди това Нисан му каза че е искала само да пее ,а живота й се е променил за пет минути, когато е срещнала Ешреф и е дошла да работи в хотела.  Той се чувства виновен, че заради враговете му е я преследват. Всички мислят че имат връзка и нещо между тях и двамата отричат и не си признават дори пред себе си. Ешреф се бори вътрешно ,защото не иска да предаде своята мечта и любов заради, която диша и живее и не спира да търси и рисува. Но вече не рисува Рюя ,а Нисан, която не е измислена , а жива и стои пред него. Те всъщност са едно и също лице. Той се влюбва в нея два пъти.  Лоялността на сърцето му. 🥹❤️‍🩹❤️❤️

Дори и близките му приятели и братя  от "Сираците"  виждат и усещат породени чувства , а  той казва да не говорят глупости.  Гюрдал и сърца рисува и бъзика Joy

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 01:38 от femmi2

# 99
# 100

Кадир, който дойде на срещата, вади пистолет и прочие, но всъщност се страхува от Нусрет. Когато Нусрет каза, че ще убие Ешреф и след това хората там, забелязах замисления му поглед. Струва ми се безсмислено Кадир да не вярва на Ешреф и организацията, в която е. Ако не си вярвал на организацията си, не трябваше да причиняваш тези проблеми на Ешреф. Беше очевидно, че Якуп ще подкрепи Ешреф.
Не съм единственият, който не понася Кадир да се разхожда и да казва „Брат“, а Ешреф да прави някакви сложни неща зад гърба му, нали? Кога ще разбере, че човекът, когото иска да изхвърли от Сираците, е гръбнакът на организацията и че на негово място няма да има друг като него? От трейлъра си помислих, че Ахмет, член на Yetimler, ще подкрепи изключването на Eşref, но и той, и Sadık бяха против тази идея. Всички ли са егоисти като Кадир? Но трябва да призная, че планът на Кадир да ги убеди беше доста добър. Иска ми се да беше наложил повече пари на масата, вместо да се опитва да хитрува... Мисля, че Ешреф е наясно, че Кадир го е предал, но го прикрива, защото му е брат. Мисля, че тази ситуация на замитане под килима ще изчезне заради Нисан. Защото Кадир ще играе тук, защото си намери мекото коремче.
Обикновено щях да се ядосвам на Кадир, че помогна на Нисан, като я закара, но тази ситуация накара Ешреф да ревнува на Нисан, така че му благодаря. Колкото и Ешреф да отрича, че е започнал да се влюбва в Нисан, това негово лудо състояние е индикация, че той е влюбен официално. Защото притеснението му не беше, че Нисан е избягала от хотела и е в опасност, а че е с Кадир. Между другото, харесва ми как Ешреф винаги отваря вратата на Нисан, когато тя се качи в колата, без изключение. Машаллах, той е много джентълменски човек. Вземам точки само за това, че не позволих на Нисан да влезе в колата и заключи вратите. Но нашият господин вече разбра, че Нисан е човек, който прави каквото си намисли.

При нормални обстоятелства бих проклинал Чийдем, че остави Нисан и Афра в ръцете на Нимет и не ги спаси. Но не само защото искаше Ешреф да ги спаси, ако полицията ги беше спасила, връзката на Нисан с Чиѝгдем можеше да бъде разкрита. Това означава края на информатора и прекъсване на потока на нашата история, което прави нещата опасни за Афра и Нисан.
В момента, в който Афра ми показа вестникарската статия за Джевахир, почувствах пристъп на страх. Добър ход е, че главният прокурор, който е бащата на Джевахир, се оказва приятел на Сердар и дава на Чиѝгдем задачата да се заеме със случая. Това едновременно притиска Çiğdem и се превръща в стимул за Нисан да не се откаже да бъде информатор. С този ход прикриването на инцидента от Çiğdem вече не е от полза за нас. Има вероятност истината да излезе наяве всеки момент, така че Нисан ще работи, за да помогне на Чийдем да хване Ешреф, преди да бъде разкрит. Çiğdem, с цялото ми уважение, позволи смъртта на човек, който можеше да живее само за нейната лична изгода. Тя никога не е платила цената за това, което е направила и директно се е опитала да накара Афра и Нисан да платят цената. Оттук нататък и тя ще живее в постоянен страх да не влезе в затвора, също като Нисан. Надявам се Сердар да не заподозре Чийдем и Афра, когато трябва да я заведе в полицейския участък, за да даде показания, наистина очаквам с нетърпение да видя как ще се справим с това.
Когато Нисан отиде в къщата на Чийдем, тя не видя тази известна стая, но мисля, че ще се върне в тази къща и ще види тези снимки. Ако не сме го научили преди, ще научим какво се е случило по време на времето на Чийдем сред тях. Чудя се дали Нисан би ревнувала, ако види снимките? И ще започне ли процесът на научаване, че е Руя, когато види собствените си снимки на стената?

Много съжалявах за Фарук в този епизод, не мога да ви кажа. Не изглеждаше забележимо, но неговата любовна болка съперничеше на Ешреф... Най-накрая влязохме в нейната история. Толкова съм ядосан на жената на име Айтен, че искам да изтръгна тази любов от сърцето на Фарук. Човек трябва поне да уважава доброто старо време и да не позволява това да се случва на друг мъж. Фарук е променил коренно живота си заради жена, която е буквално недостойна за него. Мисля, че със сигурност ще видим Айтен в сериала. Айтен трябва да влезе отново в живота на Фарук, за да спре да му липсва тя и хубавите моменти, които е имал с нея. Отделно бих искал да похваля прехода от бъдещето към миналото в сцената, в която отиваме в миналото на Фарук, избрания начин да кажем в коя година се намираме и великолепното изпълнение на стихотворението на Айтен от гласа на Фарук. Обикновено научаваме коя година сме в миналото, като видим какво пише в долната част на екрана, но тук го научихме от сериала, който Фарук гледа след убийството. „В очакване на слънцето“ беше публикуван през 2013 г. Така че, когато Фарук влезе в затвора, Ешреф беше на 26 години и беше в затвора 12 години. Яденето на чипс и гледането на сериали за убийство обаче също е признак на психопатология. Чудех се също защо Фарук имаше пистолет? Семейна реликва ли е или нещо подобно? Докато Фарук си купуваше оръжието, видяхме и джобния часовник, който винаги носеше със себе си в същата кутия. Когато свали часовника си, винаги ми се струва, че спазва времето на около 5 секунди. Чудя се дали това е свързано с тези редове в стихотворението „Милион пъти Айтен“?
„Часовникът ми винаги е пет срещу Айтен
Или пет след Айтен“
Нашият сценарист явно е избрал името Айтен за бившата му жена, за да може стихотворението на Юмит Яшар Огузджан „Милион пъти Айтен“ да бъде идентифицирано с тази любов. Много харесвам този тип движения и цитати в сценариите на Ethem Özışık, за да привлекат вниманието към литературните произведения. Само Ешреф разбира безкрайната любов на Фарук и това, което чувства. Той трябва да е този, който разбира най-добре Ешреф. Изглежда, че Фарук ще бъде нашият най-голям поддръжник, когато приеме любовта си към Нисан и връзката им се задълбочи.

Скрит текст:
Нисан: "Иска ми се никой да не убива никого. Например, аз не мога да убия никого."
Ешреф: „Не говори широко, ще бъдеш тествана.“
Разговорът между Ешреф и Нисан в хотела беше предвестник на това, което ще се случи в края на епизода. В този момент разбрах, че Нисан ще се опита да убие някого или в този, или в следващия епизод, но всъщност го помислих като убиване на някого за Ешреф. В моя анализ на Епизод 3, аз написах, "Ще има и точка на прекъсване при Нисан и ние ще наблюдаваме еволюцията на героя." Както казах, преломната точка беше, когато Нисан намушка Ешреф. Мисля, че оттук нататък ще видим съвсем различна Нисан. Когато Ешреф идва при нея, виждаме, че Нисан всъщност вярва на Ешреф, но от отчаяние тя не се колебае да изтича при всеки, който може да й помогне, като Чийдем. Разбира се, има и това: за Нисан да убие някого, дори за брат й, е против нейната природа; нейният свят е напълно различен. Особено човекът, когото искат той да убие, не е някой, когото той мрази, както си мислят. Да, тя го мразеше преди, но след сцената в сиропиталището между тях съществува неизказана връзка. Не е изненадващо, че той одобрява намушкането с нож на Ешреф, защото както видяхме в целия епизод, ако животът на сираче е заложен на карта, Ешреф може да се откаже от собствения си живот. Когато Нисан каза на Ешреф какво иска Нимет, тя се надяваше, че той ще намери различно решение, но имаше ли време да планира нещо друго в този момент? Ако Нисан не беше избягала, те щяха да измислят план заедно и тази сцена можеше да бъде продукция. Но разбира се, дори и да не ги видим, екипът на Ешреф може да ги наблюдава отдалеч. Може да са направили план, в случай че нещо подобно се случи с него. Въпреки това може да ми е малко тъжно, че мястото, където ЕшСан и аз седяхме заедно на люлката, където можеха да говорят за лични неща, където Ешреф беше съвсем различен човек до Нисан, сега ще бъде запомнено с такова събитие. Люлката вече ще бъде нашата травма, благодаря.
„Той погледна в очите на Нисан за последен път. За момент можеше да се закълне, че човекът пред него е Руя. И наистина беше така.“
Репликите, които започват, когато се споглеждат, след като Нисан постави ножа там, където Ешреф посочи, са знак, че историята ще поеме в нова посока. Нисан вече не може да се спре да не се влюби в този мъж, който се отказа от себе си заради нея. Ешреф несъзнателно се отказа още веднъж за мечтата си. Сега той ще преследва това, защото смята, че Нисан е Руя. Разбира се, тъй като Нисан ѝ вярва и му казва какво става, доверието му в нея ще се увеличи и той ще бъде още по-привлечен от нея.
Съдейки по първия трейлър на Епизод 5, във въздуха витае любов. Какво се е случило след като Нисан намушка Ешреф е мистерия, но по някакъв начин Нисан и Афра дойдоха в хотела. Докато Нисан не можеше да погледне раната на Ешреф във 2-ри епизод, защото имаше твърде много кръв, сега тя е тази, която превързва раната. Не пропуснах факта, че те пиеха вино в сцената с обличането. Ешреф очевидно полудява от любопитство дали Нисан още го мрази. Колко вярно е, че Нисан го описва като тъжен човек, а не като лош. Това е мъка, която може да бъде разбрана от тези, които внимателно се вглеждат в лицето и очите на Ешреф. Съдейки по сцената, в която Нисан се усмихва, Нисан може да е целунала Ешреф по бузата, за да му благодари, че е спасил сестра й. Виждаме Ешреф да рисува картина на тях двамата. Започна да си представя двамата един до друг. Той беше рисувал Руя от години, но никога не го бяхме виждали да рисува млад Ешреф до нея. Те започнаха да разследват Нисан. И така, Eşref преследва миналото на Rüya, защото подозираше, че тя е Rüya в последната сцена. Може би има нещо общо с онези мистериозни телефонни инциденти или с факта, че са прегледали телефона ѝ, за да видят какво носи. Не мисля, че Ърмак ще даде на Ешреф детската снимка на Нисан с бенката на врата. Твърде рано е Ешреф да разбере, че Нисан е Руя. Irmak даде друга снимка с причина. Тя също може да мисли като Гюрдал за любовта. Виждаме, че Ешреф ревнува Кадир, който дойде да слуша Нисан. Скъпи ми Кадир, пази си гърба. Сцената, в която Ешреф изгаря склада на Нусрет, също изглежда доста интересна. Този Нусрет определено е направил голям ход, който не е съобразен с мъжеството. И накрая, мисля, че Нисан изпя песента в трейлъра на епизода.
Браво на всички, които допринесоха.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:34 от Emiliya

# 101
В епизода имаше и хумор:joy: това им е запазена марка и на отбора  и между Ешреф и Нисан. Отговори му  че ако още веднъж й каже да се успокои ще го метне през балкона Joy

Така е Нисан прави каквото си науми и не мисли много. Избяга и потърси помощ от Чийдем. Притеснява се и е изнервена разбирам я , но ме подразни това, че не се довери на Ешреф за спасяването на Афра . ( като изключим това с ножа без симулация и измама и беше истинско). Той е умен, спокоен , опитен е в тези среди и знае как да го направи и действа  без оръжия, но като се наложи го използва и се лее кръв. Всички бяха готови за войната между двата клана и дори Мюслюм каза, че няма да се те, които ще отстъпят. Нусрет се занимава с наркотици и търгува.  Измислиха план  от отбора и Ешреф притисна Нусрет ага и свитата му пиеки спокойно кафето си в кабинета  и беше подготвен за това посещение в имението. Щерка му е непокорна и не го слуша и го иска мъртъв.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:16 от femmi2

# 102
Привет! Hug Тук съм! Heart Чаках линка за озвучката, заповядайте https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456249629, тази вечер е само една с Улкер, другата вече е със затворен достъп.  Приятно гледане! Heart

# 103
Феми, носи благата вест Kissing HeartCamera

# 104
Феми, носи благата вест Kissing HeartCamera

Ето гииии .Heart EyesHeart EyesCamera Селфито на годината и ЧУДОТО!

Пу , пу ! Прекрасни са. Yum🥰😊😊😀😀 Усмихнати и толкова зареждащи. Заслужава да е в заглавния пост на темата!
Браво на колежката изпълни обещанието и успя да го улови и зарадва.Hands Clap той е в настроение само как се е усмихнал естествено и чаровно. И Демет също. В мрежите е екстааааз и голяма радост.  

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 12:03 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт