💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Забелязахте ли, че >>>

Скрит текст:
откакто започнах да ставам рано,
за да "зарадвам"  закованите,
не пропускам да сложа кафето.
Благодаря ви, дружки, за новостите и коментарите!!!

Влизам в залата с Курт Ефе и Къванч >>>

Намерих и един гиф от умопомрачаващите >>>

Серенай е също умопомрачителна >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 227
Добро утро, дружки! Hug

Диве, благодаря ти, отново прекрасни гифчета! Kissing Heart Забелязваме, всичко забелязваме! Hands Clap
Терзи, благодаря, джанъм! Kissing Heart
Пепи, Айре Heart Eyes, благодаря ви и на вас за споделеното! Kissing Heart
Пепи, е, как да определя срок за интервю, когато не усещам, че скоро ще чуем такова ? Thinking Освен, ако не го пресрещнат някъде репортери и да спомене нещичко, ако го попитат за плановете му, друго не чакам засега ... Е, добре, де, нека да е до края на юни Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма да се учудя, ако си имат тренировъчна зала и вкъщи Thinking
Благодаря за линка за сериала на Серка, но видях превод само на 1 серия, а и превода е автоматичен, та ще си го гледам на руски аз. Само да видя кога Grinning
Вчера попаднах случайно на филма за Елвис във Видеоклип. бг, и направо ме потресе, защото почти нищо не знаех за Елвис, освен, че е починал много млад от сънотворни лекарства и наркотици, но сега разбрах кой всъщност е допринесъл за унищожението на този невероятен талант. Вероятно по сходен начин са унищожили и Майкъл ... Не знаех, че никога не е напускал Америка, благодарение на алчния му и безкрупулен мениджър и никога не е пял по цял свят. А актьорът, който изпълнява ролята е великолепен, голяма прилика с оригинала и движенията му на сцената. Ако някой има интерес давам линк, с бг. аудио е :
https://www.videoclip.bg/watch/1910374_elvis-elvis-2022-bg-audio-chast-1
Имайте хубав ден, дружки! Hug
Никой не е писал след мен, затова редактирам, за да ви споделя един превод ВК
Кыванч Татлытуг, получивший огромное признание во всех постановках, в которых он снялся, является одним из самых любимых актеров в стране. Красавец-актер, за каждым проектом которого следят с интересом, в последний раз появился на экранах в сериале «Aile». Мехмет Устюндаг, который был гостем на шоу Gel Konuşalım, сделал заявление о том, когда Татлытуг появится в актерском составе нового проекта.

Также стала известна причина, по которой #КыванчТатлытуг на данный момент не участвует в новом проекте.
Ответы на все эти вопросы дал журналист Hürriyet Мехмет Устюндаг, который был гостем программы Gel Konuşalım. «Он не возьмется ни за один проект до сентября. Устюндаг, заявивший: «Он не принимает никаких сериалов», объяснил, почему знаменитый актер не берется за проекты, следующими словами: «Потому что он всегда говорит: «Я хочу проводить время со своим сыном и видеть моменты, когда он вырастет». Он не будет браться ни за какие проекты до сентября. «На него большой спрос, некоторые вещи даже приходят к нему настойчиво».

Мехмет Устюндаг заявил, что семья Татлытуг будет находиться в Бодруме в течение летнего сезона .

Къванч Татлъту, получил голямо признание във всички проекти, в които е участвал, е един от най-обичаните актьори в страната. Красивият актьор, на когото всеки един проект се следи с интерес, се появи за последно на екран в сериала "Aile". Мехмет Юстюндаг, който гостува в предаването "Gel Konuşalım", направи изявление за това кога Татлъту ще се появи в актьорския състав на нов проект.

Стана известна и причината, поради която Kъванч Taтлъту в момента не участва в нов проект.

Отговорите на всички тези въпроси даде журналистът от Hürriyet Мехмет Юстюндаг, който гостува в предаването "Gel Konuşalım" каза: "Той няма да приеме никакъв проект до септември" И обясни защо известният актьор не поема проекти със следните думи: "Защото винаги казва: "Искам да прекарвам време със сина си и да видя моментите, когато расте.“ Той няма да поема никакви проекти до септември. "Има голямо търсене за него, някои неща дори идват при него настойчиво.“

Мехмет Устюндаг каза, че семейство Татлъту ще бъде в Бодрум през летния сезон.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 18:13 от queen_fenka

# 228
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Диве, как да не забележа 😍, веднага. Винаги е приятно да видя, че има кафенце в темата и сутрешен поздрав за хубав ден, независимо кой го е направил.

И, о, каква изненада, от понеделник започва излъчване на Забраненият плод по KanalD.

https://www.instagram.com/reel/DJ9WiTpIbww/?igsh=MW1vMXI1aWEwN3J5YQ==

Фени, много далече, края на юни 🤭 но щом вътрешното ти чувство е такова ще ти се доверя . Освен това Къванч и Башак май пак са тръгнали на пътешествия.
От Башак

Снимката е от Барселона, сега проверих. Дано този път е по щедра , отколкото в Лондон.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 18:08 от pe04

# 229
Привет момичета Hug
Диве, Терзи, Пепи, Фенче Kissing Heart
благодаря ви за споделеното! чак сега успях да намина в темата. Disappointed
То беше ясно, че Киво не иска да работи заради Курт Ефе, за да не пропусне тези щастливи моменти от детството му. все пак това е най-голямото човешко щастие. Heart 🧿
А интервю виждам да даде, ако го спрат журналисти на улицата и той има желание да отговаря.

от днес пак някакви тъпотии, че се е преборил със сънната апнея/чудят се тия какво да драскат Head Band/ https://www.sonkaleizmir.com/haber/Kivanc-Tatlitug-hastaligini-acikladi/170605
https://www.yenibakishaber.com/kivanc-tatlitug-uzun-suredir-muca … -ilk-kez-acikladi
Къванч го е отрекъл още през 2014 г.

Башак наистина споделя от Барселона

чакаме още снимки като за фенове Wink

любима сцена от започващото 1000-но повторение на ЗП Wink

Фенче Kissing Heart, благодаря за филма за Елвис, отдавна се каня да го гледам.

лека вечер!!

# 230
  • AMS

Кафето днес е люляково.
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Значи отново ЗП >>>

Следва Кузей >>>

И навсякъде Къванч >>>

Приятни и весели занимания, дружки!!!

# 231
Привет, дружки! Hug

Диве, благодаря ти! Kissing Heart
От мен пък едно Джесурско кафенце.

Айре Heart Eyes изгледай го, мисля, че ще ти хареса филма Kissing Heart Особено, ако харесваш песните на Елвис като мен, аз главно заради музиката си го пуснах, но наистина ме докосна. На 3 части е разделен, отстрани ще си намериш и останалите 2 части.
Пепи, честно казано, нямам изобщо никакво вътрешно усещане в скоро време за интервю, но определих някакъв срок просто защото ти пожела Kissing Heart И с уговорката то да е, както и Айрето Heart Eyes е споменала, само ако го спрат Киво на улицата репортери и му зададат този въпрос, а той да има желанието да им отговори. След неговите думи, че иска да се посвети повече време на семейството си, а и думите на Джем, бях сигурна, че няма какво да очакваме  най- малко до септември.
Да, нашите сладури отново са се отправили към много красива дестинация. Дано Башак наистина сподели повечко снимки от Барселона, отколкото от Лондон. Но, не само снимки на красиви сгради, тя много добре знае какво всъщност искат да видят феновете, да се разберем Smile
О, наистина "голяма" изненада, че отново за поредна година ще повтарят ЗЛ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Малко забавни анимационни картинки от ИИ, въпреки, че изобщо не съм му фен Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви споделя нещо, което ме зарадва и очаквам с огромно нетърпение! Heart Eyes
Скрит текст:

"Netflix току-що пусна официалния трейлър на "Приказка за рок бога“, дългоочаквания документален филм, който описва живота, гения и наследството на Фреди Меркюри — и той е спиращ дъха. Още от началния кадър става ясно, че това не е просто почит. Това е възкресение на духа, силата и безкомпромисния блясък.
След месеци на очакване, Netflix официално обяви датата на излизане на дългоочаквания документален филм за Фреди Меркюри. Премиерата на филма е насрочена за 13 юни 2025 г. Феновете по целия свят могат да отбележат в календарите си това значимо събитие, нетърпеливи да получат нова представа за личния и професионалния път на Меркюри. Този документален филм обещава да бъде всеобхватен и сърдечен трибют към Фреди Меркюри.
Фреди Меркюри не беше просто фронтмен. Той беше сила на природата. Изпълнител, който превърна сцените в храмове и направи всяка нота да се усеща като революция. "Приказка за рок бога“ се потапя дълбоко в човека зад мита — наслагвайки сурови, невиждани досега кадри, интимни интервюта и електризиращи изпълнения на живо в портрет, който се усеща едновременно по-голям от живота и обезоръжаващо човешки.
Трейлърът загатва за всичко, на което феновете са се надявали – и дори повече. Откъси от ранните дни на Меркюри като Фарук Булсара, метеоричния му възход с Queen и личните битки, които е водил зад затворени врати. Но това, което наистина прави този филм различен, е неговата безстрашна честност. Той не прикрива болката. Той прегръща противоречията: дивата увереност и тихата самота, екстравагантността и крехкостта.

Разказан от тези, които са го познавали най-добре – членове на групата, приятели, любовници и колеги артисти – документалният филм обещава да разкрие пластовете на човек, който е разчупил бариерите, без дори да се е опитвал, и чийто глас все още отеква през арени, слушалки и сърца по целия свят. Неговото присъствие, десетилетия по-късно, остава ненамалено.

Netflix позиционира "Приказка за рок бога“ като нещо повече от празник – това е равносметка с величието. Напомняне за това какво означава да живееш автентично, да свириш безстрашно и да оставиш наследство, което не избледнява. За дългогодишните фенове това е филмът, който чакаха. За новодошлите това е вратата към разбирането защо Фреди Меркюри все още царува като една от най-могъщите икони в музикалната история.

Той не просто пееше. Той разби очакванията. Той не просто свиреше. Той командваше света. И сега историята на самия рок бог е готова да бъде разказана.

Гледайте трейлъра сега. Усетете магията. Фреди е жив."

За съжаление не ми излиза трейлъра. Много се надявам, че този филм ще разкаже чистата истина за човекът, който всъщност беше Фреди, а не полуизмисления образ, който ни представиха в игралния филм "Бохемска рапсодия", който все още не мога да преглътна.
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 12:49 от queen_fenka

# 232
Привет момичета!! Hug

това е за Дивето и Фенка, те си знаят защо!! Blush
Фенче Kissing Heart, Башак продължава да дразни феновете Stuck Out Tongue Winking Eye
къде си пият кафето
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3638727769780769932/
и аз не съм особено голяма почитателка на тия анимации.
Ехее, страхотно нещо те чака по НФ и то е доста скоро!!
ще компенсира липсата на Къванч!! Wink

готино ново клипче
https://www.instagram.com/p/DJ87HyrCGkY/
Family&Fitness 💥🏃🏋‍♂️💪 Kıvanç❤Başak❤Kurt Efe

хубав следобед!!

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:32 от Airra

# 233
# 234
Браво на Башак, помрънкахме й малко Wink
Heart Eyes

Зейнеп, една от най- добрите й приятелки се омъжва

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 18:39 от Airra

# 235
Пепи моето писане се изразяваше в снимки и статии Аз не обичам много да коментирам а на английски
ми е още по трудно Бях си намерила и измислила система за търсене на новини за Къванч

# 236
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Току що се прибирам и ме чака хубава изненада 😍

Айре , наистина Башак чу този път. Дано да продължи. 🙏
След толкова месеца пълна суша, този месец вече е друго нещо.

Терзи, благодаря за отговора 😘 Опитът ти и сега си личи 😍

# 237
Пепи, да видим какво ще излезе от сватбата
май, че са по-споделящи
Башак с рокля от Дениз

Терзи,
Цитат
Бях си намерила и измислила система за търсене на новини за Къванч
опасна си Wink
със сигурност е било доста по-трудно, без СМ.

# 238
Айре Heart Eyes, Терзи, благодаря ви, милички! Kissing Heart
Брех, Башак взе, че ни чу  Stuck Out Tongue Winking Eye Браво на нея! Heart Eyes Значи затова са отишли в Барселона Hands Plus1
Прекрасни са! Heart

Дано ни споделят сватбарите още снимки! А дали малкия локум е с тях ? Thinking
Айре Heart Eyes Да, благодаря ти! Kissing Heart Много се радвам!
Скрит текст:
Щом е документален филма се надявам, че поне от него няма да ми остане горчив вкус в устата. Още съм им бясна на Брайън и Роджър, че позволиха незнайно по какви причини да покажат в такава светлина Фреди в "биографичния" филм за него, в който двамата се явяваха рецензенти. Защото самите те са споделяли в много интервюта какъв човек е бил Фреди, а нищо от това не показаха във филма, напротив, показаха тъкмо обратното. Оттогава не им вярвам вече ... сега само съм любопитна какво пак ще говорят за него Smile
Пепи, наистина този месец ни се реваншираха за сушата Hands Plus1
Хубава вечер, дружки! Hug

# 239
  • AMS

Честит празник!!!

Благодаря ви за новостите и коментарите!!!
Прекрасно изглеждат КБТ >>>

От вчера има и една лоша новина за Ръза и Халит.
Осъдени са, засега условно, за лъжесвидетелстване.
Приятни занимания, дружки!!!

Общи условия

Активация на акаунт