💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 164
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не мога да се организирам и реаклиматизирам бързо.
Само малкият куфар е оправен.
А и с Малък Муци доста се заплесвам.
Да, лятото не устиска дори втория ден на уйкенда.
Хайде пак дълги гащи, чорапи, жилетки ...
Но да се върна на темата.

В заплесията си пропускам доста неща.
Например за това кой прилича на Къванч.
Ами няма такъв ни в профил, ни в анфас, ни в гръб.
Къванч си е № 1!!!
"бфцццццццццццццццццццццццд" - това е от Малък Муци,
Без превод и редакция го оставам.

Та да продължа.
На баскетбола съм учила крачките,  както казах, и знам правилата.
На волейбол е срамно да кажа, че съм играла, но пък съм печелила мач.
Във факултета имаше отбор и се състезаваха.
За един мач ме извикаха спешно и казаха, че съм регистрирана.
Облякох екипа, изтикаха ме на игрището,
а от другия отбор не бяха се явили всичките състезателки.
И така служебна победа благодарение на мен.
Но да припомня за Къванч >>>
Къванч учи в лицей в Адана и играе баскетбол в различни клубовете.
През 1997 семейството му се мести в Истанбул и той
получава оферта от истанбулския „Юлкерспор“, където играе 2 години.
В Истанбул Татлъту играе още една година в „Бешикташ“
и една година във „Фенербахче“.
Завършва баскетболната си кариера в „Бешикташ“,
поради контузия по време на тренировка.

За "непрежалимия за някои Бехлюл", какво да кажа. Ами харесвам го,
но Къванч непрекъснато надгражда сексапила с времето.
В ДК много ми харесваше с прибраната коса, както и в Якамоз.

За корекциите, детоксите,  и ... Хайде моля ви се само Берен си е правила ...
Разбира се, че за тази професия всички трябва да подържат добра форма.
При някои е сполучливо, при други - не.
Но има и такива случаи, които и с операции не става.
Добре е, че Къванч е природно красив и активно спортуващ,
та му е по-лесно да подържа прекрасна форма.

За Чачо - Изгледах и 13-ти епизод на ЕR, но не съм прочела темите.
Ще се върна да ги чета и ... Обещала съм ...
Но за българския паспорт го поздравявам!!!
Евтино е това за визи, ЕС, пътувания, ...
Мотивите му, според мен, са едно уважение към произхода му,
към родителите му, роднините, ... 
Явно цялото му семейство не забравя откъде е тръгнало.
Да му е честито българското гражданство!!!

Извинете, че толкова се разпрострях!!!
Приятни занимания, дружки!!!

# 451
Привет, дружки! Hug

Вчера за пръв път си спомних някои неща от миналото Smile
Айре Heart Eyes, Терзи, благодаря! Kissing Heart
Пепи, нито аз , нито Терзи не знаехме за съществуването му Smile Едва когато Перла започна да се излъчва у нас го видяхме за първи път и започна Кивоманията за нас Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве, Пепи знае всичко това, искаше да разбере дали сме го виждали на видео или снимки как играе професионален баскетбол.
Тези дни все по-често започвам да искам по-скоро да дойде есента Stuck Out Tongue Winking Eye Много рано ни започна жегата,  нещо не я понасям както едно време, а тя още дори не е започнала, да знаеш, чак малко ти завидях за времето Smile
Напълно съм на твоето мнение Hands Plus1
Цитат
Например за това кой прилича на Къванч.
Ами няма такъв ни в профил, ни в анфас, ни в гръб.
Къванч си е № 1!!!
Това за Берен го споменах, защото фенките и твърдят, че не е мръднала и то без никакви процедури, пък Киво бил остарял повече Stuck Out Tongue Closed Eyes Нямах предвид корекции, няма, но нито тя, нито Туба, нито Башак биха изглеждали по този начин без някакви подмладяващи процедури, все пак не са извънземни.
Цитат
Мотивите му, според мен, са едно уважение към произхода му,
към родителите му, роднините, ...
Явно цялото му семейство не забравя откъде е тръгнало.

Ами дано наистина има уважение към произхода си Чаго, единствено ми стана интересно, че едва сега реши да го направи. Иначе поздравления за решението му, независимо с какви мотиви е приел бг. гражданство е някак приятно за всички нас.
Приятна вечер! Hug

# 452
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Остават ми още три дни и ще щракам с пръсти 😂🤭😛 сега обаче имам работа за целия китайски народ.

Терзи, Диве, благодаря 😍 Търсих и аз, с помощта на "моя приятел", даде ми разни линкове, но трябва да седна на лаптопа и да се поровя. Въобще тази седмица ми е посветена на спорта. Оказа се, че е почти невъзможно да намеря качествено видео от футболните емоции от 1994 г.

Днес Ay Yapim  отбелязват 15 г.от финала на Забраненият плод.

Класика 👌❤️, която все още вълнува и събира публика пред екраните в продължение на толкова години, което е видно и от коментарите в ИГ.
Ето и един Бехлюл с прибрана коса 😍

Аз също съм доста разконцентрира тези дни 🫣 та сега се подсетих. Имението в Тракия, което Къванч и Башак напоследък често ни показват дали не е свързано с майка му? Нали тя е от този район?
И все забравям, Айре, снимката на Къванч и Курт Ефе, която беше оцветила я видях в много от групите посветени на Къванч 😍.

Това е много сладко, кафе машината на семейство Татлъту 😛

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 453

и от мен за 15 г. от финала на ЗП. Heart
Прочетох ви, благодаря за споделеното!

Парламента  гледат последната серия Wink
https://x.com/kivanc_kosovo/status/1937566352144834577

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 20:46 от Airra

# 454

Момичета, имам нужда от помощ 🙏 Нещо хич не ми върви да откривам видеа тези дни 🫣. Имаше едно видео, а може би бяха две 🤔 които Башак беше споделила с всички сериали, на които тя и Дениз са били стилисти. Сетих се за тях и не мога да ги открия. Не, че ми е толкова важно, но пусто инат, не ми дава мира 🫣🫣🫣

# 455
https://www.instagram.com/p/B6lE4QApTpu/?img_index=2
ето го!!

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 21:25 от Airra

# 456
Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Аз пък идвам с превода на 2 част на рецензията.
Цитат

Рецензия на турския сериал Кузей Гюней. Част 2. За любовта.

Темата за любовта в сериала "Кузей Гюней" също е разкрита доста интересно. Има няколко любовни реплики, всяка от които е уникална, любопитна. В една от репликите, може би, ще се разпознаете.

Няма сърцераздирателни страсти, няма борба за любов до гроб, както в "Черна любов". Няма страстни скандали, капризи, както в "Почукай на вратата ми". Любовните истории на героите от сериала "Кузей Гюней" са по-земни. И това ги прави по-близки до зрителя.
В младостта ни вероятно всеки е имал обект на мечти, чувства, за които ни е било неудобно да покажем. Някои забравят за любовта на младостта, след като е срещнал друга любов. А за някого тя остава приказка в душата за цял живот, която си спомняш с приятна усмивка и малко съжаление, че не си посмял да предприемеш решителни действия. Рядко такава любов се проявява в реалността.
Такава - младежка, чиста и плаха беше любовта на Кузей и Джемре. Вероятно една трета от първия сезон не можех да разбера коя е героинята на романа на Кузей. Дори ми се струваше, че това е история за Зейнеп, а Джемре би била типична героиня, която би сложила спици в колелата на влюбените. Но не, оказа се точно обратното. Но какъв интересен ход от сценаристите! И Кузей и Джемре криеха любовта си толкова дълбоко, че объркаха зрителя!

Може би, ако не беше поредицата от последващи събития (все пак това е сериал, а не живота), тогава влюбените щяха да задушат любовта в душите си. Но, ревността и от двете страни (първо Зейнеп, после Баръш) се превърна в катализатор за връзката. Когато Кузей и Джемре се виждат с други, любовта им започва да се проявява по-силно. Повратният момент е ужасната заплаха Джемре да влезе в затвора. Когато Кузей най-накрая разбира, че може да загуби Джемре, той разбира, че не може да живее без нея. Изненадващо, много неща в сериала се случват на принципа - "Всяко облаче има сребърна подплата".

Но, въпреки осъзнаването на чувствата си, Кузей продължава да се бори със себе си. В края на краищата, за него брат му Гюней и неговите чувства са на първо място. О, как страда Кузей! Как сам се е докарал до задънена улица с високите си принципи. И без Джемре няма живот за него, но и не иска да обиди Гюней. Както винаги, Кузей се жертва за брат си.
Никой от героите в сериала не може да разбере Кузей. На края дори баща му казва на Джемре: "Синът ми ще направи още много глупости, докато най-накрая се съберете!" Дори майката на Гюней, която мрази Джемре се помирява с нея. Гюлтен няма търпение за събирането на младата двойка, въпреки че в началото е била много против връзката им. А Джемре го следва по петите и се възмущава: "Гюней ще гледа внуците си, а Кузей все така ще ходи и ще говори - и какво ще каже Гюней ...“. (Простете ми, че цитирам в свободна форма.)

Да, може би инатът на Кузей изглежда идиотски на околните, но Кузей не може иначе. Той просто си е такъв.
Но, "благодарение“ на предателството на Гюней, Кузей разбира, че Гюней го е излъгал за условията на Баръш за освобождаването на Джемре. Това се превръща в точка на кипене и най - на края Кузей и Джемре се събират.
Епизодът, в който Кузей предлага брак на Джемре е любимият ми. Бях готова да плача заедно с Джемре. Най-накрая! Най-накрая!
Джемре е много интересна героиня. Изглежда скромна, но има доста силен характер. Струва ми се, че в началото тя потиска желанията си заради влиянието на г-жа Гюлтен. В края на краищата, тя е много ярка, харизматична жена. Но, постепенно дъщеря ѝ започва да се изправя и в края на сериала виждаме една различна Джемре. Живяла в къщата на Баръш, защитавайки честта си в богатата къща, Джемре е станала по-твърда и самоуверена. "Грозничето“ се е превърнало в прекрасен лебед.
Така се случва, всичко, което не ни убива, ни прави по-силни.

Любовта на Гюней е егоистична. Той искрено вярва, че обича човек, когато самият той блести до този човек, харесва се. Вярва, че обича тези, които му помагат да поддържа огъня на любовта към себе си.
Той има няколко увлечения по време на сериала. Джемре "обича“  само за да причинява болка на брат си. Започва връзката си с нея с егоистични цели. Използва Бану, за да се утвърди във висшето общество. По свой начин се е опитвал да я обикне. В началото за него започва нов красив и богат живот с приветлива красива съпруга, бизнес успехите ласкаеха суетата му, той беше доволен от себе си, от положението си и се създаваше илюзията, че той и Бану са истински влюбени. Но, щом съпругата му започва да има психически проблеми, красивата картина се срина и Гюней започна да я ненавижда. И това не е любов. Любовта е в радост и мъка, в болест и здраве. А Гюней не може да обича така.

Много ми е жал за Бану. Красива, успешна, може да си живее живота и да бъде щастлива. Вероятно е имала много ухажори, освен Гюней. Но срещата с такъв нарцисист, насилник, напълно разруши психиката ѝ. Колко ми беше жал за нея на края ... А пожелавах щастие на тази героиня.
Знам подобни истории от живота, когато красиви, умни момичета се забъркват с грешните мъже и им съсипват живота.
Интересно ми беше да наблюдавам и връзката между родителите на Кузей и Гюней. Едва след развода те осъзнаха колко грешки са направили през целия си живот в семейството си. Че постоянните скандали в семейството влияеха зле на децата им. Проблемите в главата на всеки от братята са свързани именно с ненормалната домашната среда , в която са израснали.
Изненадващо е, че бащата на братята осъзнава грешките си пръв, а не майка им. Той се жени и се опитва да бъде различен в новия брак. Не винаги се получава, понякога той отново показва характера си. Много поучителна история. Много хора на същата възраст ще видят себе си в тях.

В сериала има още много интересни герои. Симай е като изоставено куче, опитва се да се придържа към един или друг. Тя няма цел в живота, тя е паразит. Дори животът с Ферхат не я притеснява особено, засега. Тя винаги се оправдава с думите - къде мога да отида? Тя е много ленива и глупава. Всичко, което прави, няма някакво конкретно зло или добро намерение, просто така е по-лесно.

Друг интересен герой е Баръш. В началото дори харесвах този герой, съжалявах го. Но след това, наранен от новината, че не е син на Синанер, Баръш се опитва да компенсира комплексите си с любовта си към Джемре. А осъзнаването, че тя не го обича, го прави огорчен, обиден от живота и жесток човек.

За много жени, загубили любимия си, историята на Демет ще даде отговори на много въпроси. Как да се живее, възможна ли е нова любов и няма ли да е предателство спрямо паметта на загиналия и любим? В сериала има много дискусии по тази тема. От една страна, любовта ѝ към починалия Али. А от друга страна, той е толкова коректен, истинска стена, комисар. Тя обича Али лудо, но и иска да продължи да живее. Бори се с чувствата си, струва ѝ се, че предава Али, ако продължи да живее. Голямо уважение е, че не се съгласява на връзка, докато Кузей не я благослови.
Добре е, че Кузей постъпва мъдро в ситуацията с Демет. В началото, разбира се, бие комисаря, крещи им. Обиден е на двойката. Но след това той се справя с чувствата си, започва да мисли с главата си, проявява истинска мъдрост.

Сценаристите не са имали достатъчно любов към г-жа Гюлтен. Тя сякаш разсъждава накрая, че се е почувствала отново млада, че душата ѝ е все още жива, но накрая все още остава сама.

Като цяло сериалът е многостранен. С прекрасен актьорски състав. Всички актьори са подбрани толкова перфектно, че няма на кого да се намери кусури. Вече съм гледала много сериали и много от тях ми бяха познати, но не съм правила паралели с други герои, толкова добре всички свикнаха с героите на сериала "Кузей Гюней“.

В най-добрите традиции и тук - красиви пейзажи, страхотна музика. В първата половина на сериала има много кръв и жестокост. Това е може би за мен, единственият минус, който пречеше на гледането. Не харесвам сериали с излишък от криминални престъпления.
А когато Ферхат вече го нямаше, лично на мен ми стана по-приятно да гледам. Като цяло ви съветвам да не подминавате този сериал!

Между другото, последните кадри от сериала са доста значими. Струва ми се, че дори може да се направи продължение, нещо като 15 години по-късно. След излизането на Гюней от затвора. Струва ми се, че може да се получи интересна история. Какво мислите ?
Тази 2 част не ми хареса особено, някои герои изобщо не се споменават, мисля, че от самото начало на сериала се разбира коя е героинята в романа на Кузей, а и съм на много различно мнение за Бану, Симай, та дори и за Гюней.
Лека, дружки! Hug

# 457
Айре, много благодаря 😘
Изгкедах си го с кеф 😛 Най - големите хитове на Ay Yapim  👏👏👏

Башак също сподели за ЗП ❤️

Ново видео с Къванч 😀
https://www.instagram.com/reel/DLS08z5ocWr/?igsh=MWM5MzByemt2OHdseg==

Ще цитирам Дива :"Къванч е в свои води"

Лека 🤗🤗🤗

# 458
Добро утро, дружки! Hug

Къванч е в Бодрум и си сърфира, тези видеа е споделил в ИГ историята си неговия приятел Мурат Казанджиолу.
https://vk.com/feed?z=video-95397133_456247207%2F04ab72eccb553a7 … t_-95397133_58016
https://vk.com/feed?z=video-95397133_456247206%2Fa512bf054cc0fe0 … t_-95397133_58016

# 459
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

В темата на Къванч се чувствам в свои води
и затова си позволявам такива ми ти работи,
като да припомням това онова, от неговата биография.
Знам, че я знаете, но ей така още веднъж.

Знаете и, че съм много чувствителна на тема Берен.
Извинете, ако прекалявам!!!
Но ЗП няма как да е след другите сериали.
Щом дори и парламента не успява да работи,
защото депутатите гледат финалния епизод ...
И пак да кажа, че AY умело създаде след грешниците Бихтер и Бехлюл
невинните и достойни Фатмагюл и Кузей.
За бг. гражданството на Ча прочетох доста от писанията
и наистина смятам, че е от уважение към произхода.
Той не получава гражданство по натурализирания, а по произход.
Ако имаше други причини, щеше да го направи още 2007-ма.
Не съм далеч и от мисълта, че срещата му с бг феновете на сета на ER,
още веднъж  го е накарала да си каже - време е,
и веднага след завършване на снимките да дойде да си получи бг паспорта.
Като приятел на Къванч, смятам, че Ча е стойностен човек.

Иначе, дружки, нашият Къванч си е №1 отвсякъде!!!

Въпреки големите старания, не всеки край морето
може да привлече такова внимание  >>>

Скрит текст:

Приятни занимания дружки!!!

# 460
Привет момичета Hug
изчетох ви, благодаря за споделеното Flowers Hibiscus, имам какво да добавя, но по-късно. /и на мен в жегата ми е Head Band/
завиждам за хладното време при Дивето.
е и на Киво не му е зле Grinning

има ново списание/интервю с Башак

нова визия, много ми харесва!

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 13:54 от Airra

# 461
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Годишнината от финала на ЗП е отразена и от българските медии.

Башак 😍

Надявам се да прочетем интервюто и да получим видео от снимките. Много ми харесва ❤️

И вчера забравих, но сега се коригирам .

🏀 Хронология по години
1997
– Семейството му се мести от Адана в Истанбул заради здравословни причини на баща му .
– Подписва с професионалния отбор на Ülkerspor, където започва кариерата си в първа лига.

1997 – 1999 (две сезона)
– Изкарва два сезона като основен играч в Ülkerspor

1999 – 2000 (един сезон)
– Преминава в Beşiktaş и играе там една година

2000 – 2001 (един сезон)
– Минава в Fenerbahçe, където също изиграва един сезон

Около 2001
– Връща се в Beşiktaş. По време на тренировка получава тежка контузия в крака (прекъсване/изкълчване), която го принуждава да приключи професионалната си баскетболна кариера .

Лека 🤗🤗🤗

# 462
Хелоуу, дружки! Hug

Благодаря за споделеното! Kissing Heart
Би ми се искало да прочета интервюто, което е дала Башак, и аз се надявам да го видя с превод.
Диве, ясно ми е, че Чаго е читав човек след като е приятел на Къванч Hands Plus1

И за Берен не мисля, че има защо да си чувствителна, нещо лошо ли написах за нея ? Thinking Не мисля.
Отново настана суша, разглезихме се тези дни Stuck Out Tongue Winking Eye
Пожелавам ви хубав ден! Hug

# 463

Привет момичета! Blush
Благодаря ви за споделеното!! Flowers Sunflower
Все ще излезе интервюто с Башак, дано е отговаряла и на лични въпроси, най- вече за Ефе Wink
за актрисите, всички използват напредналите методи на съвременната дерматология, но като стана въпрос за Берен, според мен си е и генетично младолика.
Но и нашия любимец си е Топ Hands Plus1 Heart Eyes
За Чачо не мога да гадая за мотивите му, но му се зарадвах на това му действие, свързано с родината на баща му.
Пепи, забелязах, че са споделяли снимката ми!
кафемашината е много сладурска.
Фенче Kissing Heart, на твоето мнение съм за този анализ на КГ.

а Днес в ТТ отбелязват 12 год от финала на КГ Heart

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 13:28 от Airra

# 464
Здравейте Благодаря за споделеното

Общи условия

Активация на акаунт