💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 153
  • 742
  •   1
Отговори
# 495

Привеет в понеделник! Flowers Cherry Blossom
Благодаря за споделеното- Терзи, Пепи!
голям урожай от нови снимки и видеа Blush
Фенче Kissing Heart Hands Plus1 може наистина да е било за детски отбор.
имало е и някакъв купон.
а, че Къванч няма да играе футбол е ясно, но е бил като звездата на събитието!!
ооо да ти е честит новия четириног ангажимент Wink
да, кефя се на брадата Sunglasses
а малкия наистина е много смел.

май са откривали нов стадион

ей тия аркадаши Hearts

здрава и позитивна седмица!!

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 13:06 от Airra

# 496
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Жегата съвсем ми взе акъла, а и днес ми е много емоционален ден.
Но все пак се сетих как да намеря информацията. Явно трябва да го напиша, за да ми "светне"😂😂😂

Ето подробностите в тази статия.
https://www.odatv.com/spor/fatih-terimden-kivanc-tatlituga-dostl … uldurdu-120104610
От всички видеа и снимки, от всичко, което прочетох едно със сигурност разбрах , Къванч не е само марка, както Дива често казва, Къванч има специален статут  и уважение в турското общество.

Фенче, на един хал сме в момента 🤭 но ще се справим 🤗

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 497
Пепи, благодаря ти за споделеното! Е, ние отдавна знаем каква добра репутация в Турция има Къванч, заслужил си я е с всичко, което е направил и продължава да прави за обществото, освен, че е от любимите техни актьори.
Скрит текст:
Милата ... излезе в отпуска и сега гледаш внука, а ? Е, ясно е, че ще се справиш, но дано поне малко успееш да си починеш, замини някъде, отдъхни качествено, без никакви ангажименти, стига да имаш желание, разбира се. Моето е нищо, аз не работя, не съм преуморена като теб, пък и е само за седмица.
Айре, правилно си предположила Hands Plus1
Цитат
явно и компанията на Йълмаз Е.- ВКМ има общо със събитието.
Цитат
Къванч Татлъту, който присъства на приятелския футболен мач между легендарни футболисти и успешни актьори, организиран от легендарния футболен треньор Фатих Терим, за да отбележи откриването на стадиона и спортния клуб "Дюшбелен Спорт“, чието строителство беше завършено с подкрепата на директора Йълмаз Ердоган и BKM, каза за Йълмаз Ердоган, който взе участие в мача:

"Батко Йълмаз допринесе много за това, обича футбола и знае много за него. Прави впечатление, че допринесе, играейки и на терена. Надявам се, че оттук ще израснат новите турски футболни звезди.“
На въпроса дали самият той ще играе в мача, Къванч отговори с усмивка:
"Аз съм само фен, не съм много добър във футбола. Ако ми дадете топката, няма да мога да вкарам дори в празна врата“

Както винаги е много скромен, видяхме го в клипчето за "Мъж на годината", че и с футболната топка се справя доста добре Stuck Out Tongue Winking Eye
Сладури! Heart Останаха си приятели Hands Plus1

Нещо забавно видях ВК Smile Не го зная кой е този актьор, сигурно половината от изброените играят по-добре от него, но  все пак е приятно, че избра именно нашия ашкъм сред всички Hands Plus1
https://vk.com/al_feed.php?w=wall-170916663_165850
Познахте ли го този актьор, играл е с Киво ? Аз не, добре, че прочетох името му Smile

# 498
аз го познах- Erkan Avcı, брата на Сюхан в ДК

и за теб

Цитат
Нещо забавно видях ВК Smile Не го зная кой е този актьор, сигурно половината от изброените играят по-добре от него, но  все пак е приятно, че избра именно нашия ашкъм сред всички Hands Plus1
https://vk.com/al_feed.php?w=wall-170916663_165850
Hands Plus1

# 499
Още една статия.

https://www.milliyet.com.tr/skorer/acilisa-fatih-terim-volkan-de … irkefligi-7399040

В статията е обяснено какво точно си казаха Фетих Терим и Къванч в този момент. 😛 Прословутото му чувство за хумор.😂

Най -младото момче на снимката е сина на Белчин Билгин и Йелмаз Ердоган.

Има интервю с нея, но ми излязоха много статии, които повтарят едно и също и я загубих.

На тържеството след мача на една маса са Фатих Терим, Къванч, Йелмаз Ердоган, Берен, Кенан и Белчин.

Фени, ама въобще не ти е месец на догадките 😘😛 Кучето и аз гледам 😂😂😂 А до средата на август всичко е планирано, споко 😍

# 500
Айре Heart Eyes, браво, че го позна Еркан Hands Clap Аз не успях, защото помня, че в ДК беше плешив Smile Освен да са му сложили тупе както на Халит Е., или да си е присадил светла коса, но разликата е голяма във всеки случай. Много го харесвам като актьор, но след ДК не съм го виждала, но предполагам, че промяната е само за роля Thinking

О, благодаря за Ойкю! Kissing Heart
Пепи, благодаря! Kissing Heart Колко е пораснал Роман / май така се казваше синът на Йълмаз и Белчин/! Вече си е младеж.
Скрит текст:
Е, твоето куче нали си живее у вас и си го гледаш постоянно, затова не познах Smile А ние с ММ решихме да не ги разделяме, ще си ги гледаме и двете, все ще издържим 7 дни Stuck Out Tongue Closed Eyes Радвам се, че всичко ти е планирано Heart Eyes Браво, доста време ще почиваш, а на моите колеги им дават само по 2 седмици разпокъсано през лятото, а така не могат изобщо да си починат, нито да си ползват цялата отпуска, но нали вече ДГ ги превърнаха в услуга за родителите, това е положението ... Толкова съм доволна, че се отървах навреме Smile
За лека вечер да ви развеселя с това старо клипче Smile

# 501
Добро утро Хубав ден

# 502
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит ни нов месец ☀️ Юни беше щедър към нас, да си пожелаем така да продължи и през юли 😍

Днес Серенай има рожден ден.

Да бъде жива и здрава. След всяка буря изгрява слънце ☀️ Желая и всичко най-добро.

Един от много красиви моменти, които ни подариха с Къванч.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 503
Добро утро, дружки! Hug Честит July Morning!

Терзи, Пепи, благодаря ви! Kissing Heart
Дано и юли ни подари много емоции!
Честита да е Серенай! Много творчески успехи и лично щастие да има! Flowers Four Leaf Clover

И дано ги съберат още поне веднъж с Къванч заедно в проект, невероятна екранна двойка са! Heart
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 504
# 505
Месецът започна с нова снимка, освен да си пожелая да продължи с информация за нов проект.🤭

Като ги видя тези каменни плажове се чудя защо не прескочат до нашето Черноморие 😛😂

Къванч и неговата любов към костенурките

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 15:49 от pe04

# 506
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Забравила съм да сложа още някои кивчета от BLADE.

Благодаря ви за новостите и коментарите!!!
Курт Ефе стои много добре на моторетката >>>

Здраве и успех на Серенай!!!

За футболното събитие да уточня >>>
Йълмаз Е. и Белчим имат един син Родин.
Нищо чудно, както дъщеря му участва в Организето 1,
синът Родин да участва в следващото Организе.
Родин е момчето с екипа дo Къванч >>>
https://x.com/KivoGreekFan/status/1939422773790847281

Винаги харесвам Къванч край морето
2015  >>>

2019 >>>

И сега пак  май с Каретата >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 507
https://www.tgrthaber.com/mavikadin/yilmaz-erdogan-koycegizde-ha … e=chatgpt.com&p=7

Намерих статията 🫣 като че ли е най-подробна.

Диве, не знаех, че дъщерята на Йелмаз Ердоган играе в ОР2.  Може ли малко информация?

# 508

Да е здрав, позитивен новия месец и да ни радват пак с още хубави снимки и новини!! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря Ви за споделеното и красотите!
новата снимка с костенурчето е супер!!

Да е честита Серка!!

и аз не знаех за дъщерята на ЙЕ, но е играла в ОР 1

.......................

Лека вечер!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 19:47 от Airra

# 509
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Айре, благодаря 😍.

Сетих се, че преди време имаше снимки на Къванч и Башак от посещение в имение на Йелмаз Ердоган, където се отглеждат био растения. Дали не беше около снимките на Yakamaz s245 , защото Къванч май беше с дълга коса 🤔

Излизат още снимки от събитието в събота.

Има много споделяния на тази снимка и най- вече на коментара към нея направен от Ерсин Коркут, който също играе в ОР2.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт