Обрив?? Алергия??

• 375
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте мами! Чудя се какво е това утре ще отидем при личният лекар но за мое успокоение ще се радвам ако някоя от вас може да ми помогне избиват ни кътници и три четири дни бяхме с температура ходихме до спешното казаха че детето не е болно и че са зъбки бяхме на панадол и нурофен сменяхме си ги на 4/5ч днес няма температура цял ден но тези пъпчици се появиха намазахме ги с финистил гел изчезнаха и след определено време отново се появиха  ....🫶🏻
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 12:17 от Не се сърди, човече

# 1
Имала съм нещо подобно след употреба на Нурофен. От тогава не съм го вземала повече.
Нека обаче лекар се изкаже.

# 2
  • София
Ох, това е много масово от "зъбки" да има температура. От зъбите може да спадне имунитета и детето да лепне някой вирус. Според мен не сте за личен лекар, а за дерматолог с тия пъпки, които не изчезват.

# 3
На уртикария прилича, копривна треска.
Детето имаше в периода 2,5 - 3,5 г. от време на време. Появяват се точно там на сгъвката, над китката от вътрешната страна, на сгъвката на коляното, под очите.
Точно като жулнато с коприва изглежда, изчезват и пак се появяват, после пак изчезват трайно. Вероятно алергична реакция към нещо. Чрез наблюдение забелязах, че се проявяват при един вид бисквити и при един колбас. Избягвах ги и след това не е имало подобно нещо. Може да е също от перилен препарат, допир. Бяха ни изписали антихистаминови капки.
Отидете на лекар и наблюдавайте.

Общи условия

Активация на акаунт