Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 495
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
За пръв път пропускам цяла тема  Shocked ама много сте бързи! Моята пък е друг чешит - държи да обядва в парка (добре, че живеем срещу него). Вчера в най-големия вятър бях на една пейка да я храня... Сега я чакам да се събуди и нищо чудно да се наложи пак в парка да ядем... после сме на консултация да видим как ни се е отразило прояждането, че ми качваше по 100гр на седмица...

# 16
  • София
Ех, момичета  newsm12 май ще пропуснем ние срещата в четвъртък./ако не ми мине черна котка път/ Щото стягам багажа, че утре заминаваме до Смолян.  smile3533Наваляло е сняг на Пампорово и може да намажа някое спускане  Mr. Green smile3508. А къв списък съм заформила само да знаете - то са колички, столчета, сгъваеми кошари, стерелизатори, нагреватели, помпи, шишета............ само се чудя коритото да влача или не  #Crazy.

# 17
  • София
Айде, отпадаме от срещата...
Криската току-що се изрина /има две-три пъпки, по скоро мехурчета/, май ни почва шарката ........

# 18
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Стилянке моме, не ни харесват парка девойките...сами ще си бием бирата,усещаш ли Party Flutter

Та кога да те очаквам?

Отиваме на консултация след час и нещо - за 15 и 30 сме,ама да се придвижим по-раннко,че неша ще ходя..И после мисля да се помоткам около градината, и да изчакам баткото...Вие до кога ще сте в парка с девойката newsm78

Вики,там на хотел ли сте или в къщи? Щото ако сте си в къщи/ама то и на хотел да сте всъщност Thinking/ ,по-добре си купи едно там,кво ще го мъкнеш сега и корито Mr. Green

Тцвета,то пък Заимов едно центро Naughty Stop Mr. Green Ай признай си ,че те мързи,ти и в Заимов толкоз идваш,ама нейсе Crazy Ми като не го знаеш- дай да те представим на Южният парк де,да види че и други дзверове има,не сме само ние със Стилянчевата Mr. Green

# 19
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Айде, отпадаме от срещата...
Криската току-що се изрина /има две-три пъпки, по скоро мехурчета/, май ни почва шарката ........

Ай честито Grinning И аз го чакам моят младеж,да ми мине и тва от главата ама не ще Thinking

# 20
  • София
Ей, туй дребното първо ака, после спа, после яде, сега пак ака - не можем да излезем вече цяла сутрин!  ooooh! То стана ракиено време.

# 21
  • София
Вики[/b],там на хотел ли сте или в къщи? Щото ако сте си в къщи/ама то и на хотел да сте всъщност Thinking/ ,по-добре си купи едно там,кво ще го мъкнеш сега и корито Mr. Green
Eй  doh , ама верно - много добра идея smile3525, че то на мене товарен влак ще ми трябва  bye
Иначе си отивам вкъщи  Mr. Green

# 22
  За тези ,които планират още едно чедо.
 С помощта на следния линк може да се планира и пола на бебето
  http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

# 23
  • В офиса
Да кажа добре дошла на Ралица75 и да я поканя в Нашите деца. Там многодетните си имат специални темички, сдружение, организират си пролетен празник - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173700.0. Но до сега е имало най-много майки с по 4 деца (едната от които е януарка), така че предполагам ще те приветстват бурно.

# 24
# 25
  • София
MagnoliОмм, само ме дебнеш да хвана улиците и почваш да тормозиш колежките! К'во му е на Заимов, ма???  Той гнусният вятър веднъж да утихне - там ще е разкош... в онуй кръчме...
То и Южния си го бива, но аз кат' ходя ти не идваш... Едната Стиляна дето ме уважава.... Mr. Green Я да се спряташ под номер 6.........

# 26
  • София
Хайде да се броим:
1. Цвета Mr. Green
2. Ивонска
3. Нинище
4. Клеми
5. На-къде-без-нас (демек Ним и Симонка)

6.........................

# 27
  Тоз гаден вятър ни развали цялата разходка!Както и да обръщах  количката,все в нея духаше.Горкият Беб започна да протестира smile3514 и....вече сме у дома.
   Да питам майчета пътуващи с градски транспорт:дупчите ли билет за количка?Нещо не мога да се сетя какво пишеше по тези правилници,дето са разлепени по рейсове и трамваи.

# 28
  • София
...
   Да питам майчета пътуващи с градски транспорт:дупчите ли билет за количка?

Тцъ!  Naughty Даже един контрольор ми обясняваше, че и аз не трябвало да дупча билет, защото знаел колко трудно е да гледаш дете, пък и 70 ст за билет. Ама аз гратис не смея да пътувам, защото накъдето и да тръгна, все минавам покрай Централна гара, а там контрольорите са най-големите изверги в цяла София, имам чувството, че с конкурс за простотия ги избират.  ooooh! Все пак до сега никой не ми е искал билет за количката.

# 29
  • София; Дружбето
кръстницата ми работи в градския и ми каза, че не се дупчи, ама ако пътувам с 213 или подобно си дупча

Общи условия

Активация на акаунт