Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 529
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Тук съм. Аз предпочитам да сме на открито, в тоя Мол винаги ревем. Не знам дали ще дойда, ще реша по-късно.

А да се похваля - от вчера имаме люлка и Вики вече направи първото си спане в нея. Много я харесва, дори сутринта когато умираше от глад се кротна като я сложих. Модела е ето този:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2011&e=detail&sel … gsw&pid=38314

Ивонска, използвахме ти името и ни направиха отстъпка, тенкю!

# 181
давайте да решаваме. Ако искате 13 ч. мис  Каприз. Ако е слънчево - навън ако вали или нещо друго - вътре. Казвайте. ЗА - ПРОТИВ

# 182
Аз съм за Заимов и ако завали тогава се местим в пицарията.

# 183
  • София; Дружбето
Аз съм за пицарията. Нема да е за разходка, та предпочитам да седна на една биричка някъде.

# 184
  • София
Аз съм за Заимов и ако завали тогава се местим в пицарията.

и аз така

# 185
  • София
Вижте какво, хайде решавайте, че да знам дали да си чукам среща в + на Заимов. Ако се сещате... Mr. Green
Иначе където кажете, идваме. Само дето ще сме в кенгуро и много не ми се иска да го духа вятъра в парка, ако сме на завет да, ама да обикалям ялеите с кенгуро... newsm78

# 186
  • София
ОК, Заимов. Ще се забавя, защото идваме пеша от Св. Неделя. Ако завали, Ивонска поема грижата да ни закара до дома, бензина й го поемам!  smile3534

# 187
  • София
ДОБИТО, браво маце, снахата все повече ме кефи, а и сватята си я бива.
Заимов - в колко часа и къде е срещата?

# 188
  • София
13.30 на дървеното срещу Лиляна Димитрова

# 189
ОК, Заимов. Ще се забавя, защото идваме пеша от Св. Неделя. Ако завали, Ивонска поема грижата да ни закара до дома, бензина й го поемам!  smile3534

и аз ще съм така искаш ли да се чакаме някъде

# 190
  • София; Дружбето
Аз няма да идвам. И аз ще съм с кенгуру и не искам да вали бебето  Naughty

# 191
13.30 на дървеното срещу Лиляна Димитрова

O.K.

# 192

Ако вали нали ще сме в пицарията

# 193
  • София

smile3511 newsm61 smile3513

# 194
  • София
Ама сядаме на дървеното, или?Вътре - вън?
Нимски, и аз мисля като Магнолия, бих му вдигнала един лек скандал на моя - профилактично, дори да знам че никъде не е щъкал. Или пък ще му се ожаля, какви са мъките женски, така де, да спонсорира една шопинг терапия.  Crazy Плюс това, ако аз първа вдигна скандал с обвинения автоматично свалям предполагаема вина от себе си, щото щом се паля толкова, значи съм сигурна, че не съм аз. И си осигурявам алиби по този начин, един вид.  Joy Абе моя е дресиран вече, миналия уйкенд се сдухах, че съм заварена за бебето и не мърдам 2 крачки без него и той вика- виж какво, в неделя ще ги гледам двамата, ти заминаваш на шопинг терапия.  Laughing което естествено не стана, ама яко ме разсмя.

Общи условия

Активация на акаунт