За момента обаче нямам проблем да го правя, докато беба спи - изобщо не се впечатлява от шума. Парцал на пода 1 път седмично и не мисля, че с толкова прахосмучене е необходимо повече.
Прах - не мога да преценя. Докато седя на компа и чакам нещо да зареди, забърсвам с мокра кърпичка околните мебели. Докато оправям разни документи и сметки, пак околните мебели.
Колко често - не знам. Пере само и изключително пералнята
, аз простирам и прибирам когато мога.
Гладя също когато мога и то само бельото на беба - ританки и бодита.
Обаче не готвя или по-скоро го правя безкрайно рядко - това е изключително задължение на тати в момента. Чинии мие който може. 
Като се замислиш нито едно от тези задължения не отнема повече от 10-15 минути, дори гладенето, защото гледам да не трупам купчини. Всичко опира до организация и малка доза непукизъм - не съм перфекционист и гледам да не си слагам на сърцето нищо от тези задължения. Старая се веднъж седмично да намирам и по половин час за мен - епилация, вежди, поне веднъж да се нагримирам с нещо повече от червило... Но да чукна на дърво беба е кротка. Рядко плаче без причина или може би никога, но аз не всеки път отгатвам какво я тормози
Големият ми проблем е недоспиването.
На нощ не ми се събират повече от 5-6 часа сън и то задължително с 1-2 ставания за хранене. През деня не мога да спя, защото беба у дома не спи дълго и дълбоко, а предпочитам въобще да не лягам, отколкото да задремя за 30 минути и тамън се отпусна и тя е будна. Татито ме отменя нощем, само ако на следващия ден не е на работа. Иначе съм му забранила да става, макар че изявява желание. Като знам, че после ще е цял ден на крак и доста време зад волана, предпочитам аз да съм недоспала, не той. Дори да нямам време за нищо, време за интернет и за 1 душ намирам задължително, дори с цената на 10 минутен бебешки рев. Това за мен е закон и не подлежи на никакво тръшкане и мрънкане.
И без двете изкуквам.

нали бебка много ме слушка 

/ да няма някой татко там,а
/ и иди купи некой подарък на майка ти,че си станала дърта ***********, а още те гледа
Айде - с общите правила ясно, как да е. Ама с неписаните правила на разните му там форуми и темички аз как да съм запозната. Че и тон ми държат.
Веднъж вече си тръгвах, ама се върнах, не устисках без вас. Ма като гледам, ще продължа да си кисна само в Отчетни и нема мърдам повече! Пфуууууу Що не съм непукист като Ивонска, много се връзвам и се нервя на такива разни работи.
Няма смисъл от излишни нерви,споко,душко.
Днес се прибрахме набързо в 16ч.
,че идваха да ни сменят дограмата на куФнята
и нямах време да влезна тук и виж колко сте драскали
Само с гладенето нещо изоставам,че ми е мързеливо да гладя и ми се събира по мноого наведнъж
Те парите са общи и като ми трябват взимам без да искам разрешение от него,но беше друго като си ги заработвах...Освен да му казвам да ми плаща за секса дето му предоставям
На вечер по 20лв.(да не съм мноо алчна,де) добре ще ми дойдат
и май със сексове ша слабеем
Айде отивам да заработя нЕкой леФ и да смъкна малко тлъстинки 
Ти си си убава...