Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 479
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Прахосмукачка пускам всеки ден, понякога и по няколко пъти на ден заради печката и космите на котката.  newsm79 За момента обаче нямам проблем да го правя, докато беба спи - изобщо не се впечатлява от шума. Парцал на пода 1 път седмично и не мисля, че с толкова прахосмучене е необходимо повече.  newsm28 Прах - не мога да преценя. Докато седя на компа и чакам нещо да зареди, забърсвам с мокра кърпичка околните мебели. Докато оправям разни документи и сметки, пак околните мебели.  newsm75 Колко често - не знам. Пере само и изключително пералнята  wash , аз простирам и прибирам когато мога.  hang Гладя също когато мога и то само бельото на беба - ританки и бодита.  1ironing Обаче не готвя или по-скоро го правя безкрайно рядко - това е изключително задължение на тати в момента. Чинии мие който може.  1dishes

Като се замислиш нито едно от тези задължения не отнема повече от 10-15 минути, дори гладенето, защото гледам да не трупам купчини. Всичко опира до организация и малка доза непукизъм - не съм перфекционист и гледам да не си слагам на сърцето нищо от тези задължения. Старая се веднъж седмично да намирам и по половин час за мен - епилация, вежди, поне веднъж да се нагримирам с нещо повече от червило... Но да чукна на дърво беба е кротка. Рядко плаче без причина или може би никога, но аз не всеки път отгатвам какво я тормози  Thinking

Големият ми проблем е недоспиването.  Tired На нощ не ми се събират повече от 5-6 часа сън и то задължително с 1-2 ставания за хранене. През деня не мога да спя, защото беба у дома не спи дълго и дълбоко, а предпочитам въобще да не лягам, отколкото да задремя за 30 минути и тамън се отпусна и тя е будна. Татито ме отменя нощем, само ако на следващия ден не е на работа. Иначе съм му забранила да става, макар че изявява желание. Като знам, че после ще е цял ден на крак и доста време зад волана, предпочитам аз да съм недоспала, не той.

Дори да нямам време за нищо, време за интернет и за 1 душ намирам задължително, дори с цената на 10 минутен бебешки рев. Това за мен е закон и не подлежи на никакво тръшкане и мрънкане.  Naughty И без двете изкуквам.  Crazy

# 46
  • София
Ми аз съм  като ivonska  Embarassed, само дето нощем кърмя няколко пъти  Mr. Green, но не работя от вкъщи. Абе пълна лигавщина от моя страна и пак съм уморена. Ма нали обещах, че вече няма да се оплаквам  Simple Smile

# 47
  • София
Аз не работя от вкъщи и откакто съм бременна и в болничен, практически не внасям никакви пари в семейството, което адски много ми тежи. За всяко нещо се налага да се обръщам към мъжо и да му искам, това много ме подтиска психически.  Confused

# 48
  • Willebroek, Belgium
мале моми4ета вие направо сте рекордьюрки по писането Shocked
цял ден ма няма и старата тема изписали 4е 4ак в новата ooooh!
аз с домакинството се справям отли4но за сега Grinning нали бебка много ме слушка Mr. Green
яде и спи а когато е будна я слагам в шезлонга и си гука на игра4ките.души4ка мамина Heart Eyes
сега по4нах да ходя на 4астна работа и оставам малката на майка ми да я гледа за няколко 4аса,4е мама да изкара малко пари4ки в помощ за тати,а и да се разнообразявам малко  Crazy
утре съм си вкъщи и ще съм по активна с писането Grinning

# 49
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ние нещо сме кисели от ваксинката,ама поне съм сигурна ,че е задействала  Rolling Eyes Rolling Eyes Иначе се държахме геройски,не плакахме, а даже се усмихна след боцкането Crazy На мама геройчето малко Hug

Стилянке ма,аз откъде да знам че все по парка си висиш hahaha/ да няма някой татко там,а Thinking/

Ивонската,ти кво - искаш да видиш дали има и други изключителни мързели като теб ли, що ли hahaha hahaha
/аз понеже съм майка-героиня и няма да се обаждам как ми минава ежедневието,ама то това твоето на нищо не прилича,шъ знаеш  Naughty- вземи сготви поне веднъж,ей така - за разнообразие hahaha, а и да ти кажа прахосмукачката не хапе Joy/ и иди купи некой подарък на майка ти,че си станала дърта ***********, а още те гледа hahaha hahaha hahaha

# 50
  • София
Абе защо в този форум гъмжи от хора, които се правят на супер важни, когато дръзнеш да се изкажеш или да попиташ нещо?!?!  #Cussing out Айде - с общите правила ясно, как да е. Ама с неписаните правила на разните му там форуми и темички аз как да съм запозната. Че и тон ми държат.

Аааа!  Crossing Arms Веднъж вече си тръгвах, ама се върнах, не устисках без вас. Ма като гледам, ще продължа да си кисна само в Отчетни и нема мърдам повече! Пфуууууу Що не съм непукист като Ивонска, много се връзвам и се нервя на такива разни работи.

Cry

# 51
  • София; Дружбето
Къде се завря та те нервосаха е?
Има си една група хора тука, които са решили че са нещо като най във форума. Тях не ги чета, турам им игнора и с песен на уста

# 52
  • София
Клеми, кое точно от опаковките на памперсите Памперс се изрязва и събира за играчка? На опаковка от 88 памперса трети размер отстрани до баркода има 2 картинки със зелени мечета, над които пише цифрата 3, а под тях пише 44. Това ли е? И колко такива трябва да събера?

# 53
  • София
Леле колко сте изписали, абе вий деца немате ли??? Mr. Green
Аз защо не мога да се организирам незнам...
Почнала съм едно пролетно чистене ама като гледам как върви мога да го завърша другата пролет, просто беба не ме оставя, като изляза от стаята и започва да реве, колко е малка но вече хитра!!!Чистя прозорци с бебефона вече цяла седмица и добре че е мъжа ми да ме съжали.
Къква е тази игра на Памперс, че и ние ги ползваме???

# 54
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе защо в този форум гъмжи от хора, които се правят на супер важни, когато дръзнеш да се изкажеш или да попиташ нещо?!?!  #Cussing out Айде - с общите правила ясно, как да е. Ама с неписаните правила на разните му там форуми и темички аз как да съм запозната. Че и тон ми държат.

Аааа!  Crossing Arms Веднъж вече си тръгвах, ама се върнах, не устисках без вас. Ма като гледам, ще продължа да си кисна само в Отчетни и нема мърдам повече! Пфуууууу Що не съм непукист като Ивонска, много се връзвам и се нервя на такива разни работи.

Cry

Що бе Нимче, кой те нервира , я кажи - безтуй съм яхнала метлата,давай да се развихрим Mr. Green Mr. Green И мен има някои субекти,които мноогооо ме дразнят,ама нали съм си смирена душа ...кво да се праи Flutter Flutter Flutter/ и хич,ама хич да не ти пука от недоклатени форумки,чули  Hug Mr. Green Mr. Green..../

# 55
Айде да се включа и аз в темата за домакинстването: чистя с прахосмукачка и бърша прах поне 3 пъти седмично, пералнята пере сама (рядко пера на ръка), гладя всичко. Колкото до готвенето - рядко, щото и мойто е от породата диванета, дето спат по 20 мин. и после рев, та рев - да й обърна внимание и да стоя при нея да си приказваме. Миенето на чинии - постоянно. За друго не ми остава време. Сега стоя и си правя сметката, че от 24-часа в денонощието горе-долу около 10-12 часа от тях сме на ръце и се носим, гушкаме, люлеем, пеем, танцуваме (за съжаление не разполагам нито с шезлонг, нито с люлка, нито с бебефон).

# 56
НИМ,казано е ,че простотията не ходи по гората   tiptoeНяма смисъл от излишни нерви,споко,душко. newsm66
Ама вие с такива темпове пишете,че не мога да ви изчета. smile3529Днес се прибрахме набързо в 16ч. 1stroller,че идваха да ни сменят дограмата на куФнята  clean  и  нямах време да влезна тук и виж колко сте драскали  smile3523  
Аз също като колежката с добро сърце и крехки чувства ,НИМ ,се опитвам да си организирам задачите,а вечер като се приберат мъжовете от работа готвя.Чинии не съм мила от много време  1dishes просто защото свекър ми не ми позволява... omm  Само с гладенето нещо изоставам,че ми е мързеливо да гладя и ми се събира по мноого наведнъж  1ironing  И аз се чъвствам кофти поради факта,че не работя и разчитам изцяло на мъжа ми  Weary  Те парите са общи и като ми трябват взимам без да искам разрешение от него,но беше друго като си ги заработвах...Освен да му казвам да ми плаща за секса дето му предоставям  smile3501  На вечер по 20лв.(да не съм мноо алчна,де) добре ще ми дойдат  Money Money Money
А мийта диета нещо зацикли  badscale   и май със сексове ша слабеем luvbed Айде отивам да заработя нЕкой леФ и да смъкна малко тлъстинки  smile3532

И аз да питам каква е тая игра с памперсите?  newsm12

# 57
  • София
За играта на памперс се събират мечетата в горния край на опаковката. Лошото е, че вече никъде няма карти на които да се залепят. Раздаваха ги в големите супермаркети още докато бяхме бременни, аз поне оттогава имам една. И така събират се съответно 6, 12 или 18 мечета за играчки на Фишер прайс - пате плуващо в сфера пълна с течност, музикална играчка и един жираф с кубчета - вътре в тях пак има някакви животинки.

# 58
  • София
ето го патето - 6 мечета
http://www.fisherprice.at/fisher-price-baby-Kat408/fisher_price_ … eug-Art10395.html

ето това е играчката за 18 мечета
http://www.fisherprice.at/fisher-price-peek-a-blocks-Kat414/fish … affe-Art8208.html

тази музикаланата не я откривам на сайта, но е малка нещо като плюшено животинче с дръжка, която се дърпа и явно пее

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 00:22 от vicks

# 59
  • София
Ним, ние у клю-то мо'е да сме зли кучки, ма тия, убавиците сестро са още по-... Нали са все гладни и злобни....
Ела стани клюкарка да ти дойде душа наместо - красива мама ше ми става...  smile3516 Ти си си убава...

Сега ще ви пусна линк към един злобен мой скандал в клю-то, с който се гордея! Срещу Азис е.  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176172.0

Общи условия

Активация на акаунт