Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 525
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Е кво да са - листни въшки не са Mr. Green Квото и да са - лекуват се,място за драми няма...ми я ти се възползвай от ситуацията,спретни един импровизиран скандал на милото,обвини го че си има любовница - и си осигури чувството му за вина,нови дрешки и още нещо Mr. Green Ей така,майтап да става - пък после ще му кажеш,че си се бъзикала Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532
Мръсничкеее, ти така ли се барна с оня панталон от Манго  love001

# 151
  • София
Е кво да са - листни въшки не са Mr. Green Квото и да са - лекуват се,място за драми няма...ми я ти се възползвай от ситуацията,спретни един импровизиран скандал на милото,обвини го че си има любовница - и си осигури чувството му за вина,нови дрешки и още нещо Mr. Green Ей така,майтап да става - пък после ще му кажеш,че си се бъзикала Mr. Green

Забрави за случая просто!  Naughty Нали знаеш, че нещата са двупосочни. Съмнението винаги остава  Thinking А и за капак - осигуря ли му чувство за вина и нови дрешки за мен, значи със сигурност има за какво да се чувства виновен. А аз съм на принципа да не ровя, защото със сигурност нещо ще изровя. Той също. По-добре е да си вярваме и да не задълбаваме в този тип скандали.
Но съм убедена, че на мое място и ти нямаше да приемаш нещата толкова спокойно, колкото звучиш. Все пак - съмнението остава...

# 152
  • Willebroek, Belgium
Klemy виж снаха си колко добре само я храня Laughing

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2517252

4е да не се притесниш нещо 4е ша е кльоштава Laughing

# 153
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Забрави за случая просто!  Naughty Нали знаеш, че нещата са двупосочни. Съмнението винаги остава  Thinking А и за капак - осигуря ли му чувство за вина и нови дрешки за мен, значи със сигурност има за какво да се чувства виновен. А аз съм на принципа да не ровя, защото със сигурност нещо ще изровя. Той също. По-добре е да си вярваме и да не задълбаваме в този тип скандали.
Но съм убедена, че на мое място и ти нямаше да приемаш нещата толкова спокойно, колкото звучиш. Все пак - съмнението остава...
[/quote

Ок,млъквам smile3505,явно опитът ми да те развеселя не се получи smile3506.....Оттеглям се  tiptoe

# 154
  • Willebroek, Belgium
Селма не използвам никакви таблици Peace
просто с тези килограми се 4увствам добре в кожата си както се казва Wink
ина4е наистина съм била манекенка ,но за кратко понеже бившия ми приятел ми разби ме4тите и само4увствието #Cussing outтогава бях 65 кг. Party

ето и малко доказателство

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29655&photo=2
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29655&photo=7
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 155
Еееееееее, Добито, страшни снимки!  Hug И да му кажеш на бившия си приятел, че нищо не разбира от хубави жени  #Cussing out

П.П.: И малката не лъже, обаче, да знаеш Laughing Започвам да завиждам на Клеми, по новому: Мама Мангасарян  Thinking

# 156
  • София; Дружбето
Сомът ни демонстративно се е самоубил и котката го  е изяла. След кратко обсъждане решихме, че не е издържал моето пеене и е сложил край на страданията си bishop

# 157
  • София
Сомът ни демонстративно се е самоубил и котката го  е изяла. След кратко обсъждане решихме, че не е издържал моето пеене и е сложил край на страданията си bishop

newsm78

smile3532 rotfImao rotfImbo

ЖмЪ прощааш, че съм изпуснала клюката, ама от къв зор си гледате сом и защо не сте го изяли, преди котката да го сбара?

ПП - сега се сещам: ако сомът е реагирал така, то това обяснява защо Миша вчера се е драла и пънала от рев. Защо не пробваш да тананикаш, вместо да й пееш, може и да се кротне...  Joy

Шегувам се!

# 158
  • София; Дружбето
Декоративно сомче кака Mr. Green бешИ. Имаме 2 аквариума

# 159
  dobito,много си хубава!Страхотни снимки.
   Разбрах за теглото.... Peace

# 160
Сомът ни демонстративно се е самоубил и котката го е изяла. След кратко обсъждане решихме, че не е издържал моето пеене и е сложил край на страданията си bishop

Олеееееее, умрях от смях, бе, човече  newsm62 newsm62 newsm62 Как ви раждат главите такива бисери  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 161
Да се разпиша най-накрая ...
Домакинствам всеки ден, но не готвя - само по някоя салата /да живее amam.bg Grinning/, но все още съм при мама, така че основно чистене - много рядко.
Аз имам да сваля още 11 кг - да стана пак 58, колкото бях, но едва ли ще стане. Сега съм 69 и не ми е комфортно, че си купувам с 2 номера по-големи дрехи от преди. Упорито мислех да изкарам с бременните дънки и панталони още малко, но емоционално не успях - шопинг терапията действа безотказно.
Само незнам на плажа как ще съм... с някой неопрен може би ... Simple Smile

Важното е дзверо да е доволен и сит!!!! Че от мама му е най-сладко!!! Ние нали се дохранваме с лечебна хумана и въобще не я обича.

# 162
Сомът ни демонстративно се е самоубил и котката го е изяла. След кратко обсъждане решихме, че не е издържал моето пеене и е сложил край на страданията си bishop

Олеееееее, умрях от смях, бе, човече  newsm62 newsm62 newsm62 Как ви раждат главите такива бисери 

Joy newsm62 newsm62

# 163
  • София/Варна
Аз се загубих по трасето, но майка ми е на гости от събота...
Ама днес реших да вляза и да ви се пооплача - мъж ми замина днес в чужбинско за 5 дни и майка ми трябва уж да ми помага. Да, ама успя тая вечер да ме докара до рев (за пръв път след раждането изпадам в подобно състояние). Целия свят трябва да се върти около нея, всички имат за цел да я обидят и наранят. След няколко забележки свързани с реда в нашата къща днес започна да се фръцка, цупи и да заплашва, че ще си ходи, "щом е нежелана". Абе ... ред сълзи и сополи... горката тя неоправдана, аз съм била зла  съм я малтретирала психически. С две думи опит за вменяване на вина и манипулиране. Мен ми писна и сега се тествам дали ще мога дакъпя сама дребния и да се справя с нощните ставания сама (досега мъжо редовно помагаше със смяната на памперси).
Та така ... наоплаквах ви се ... ако успея утре да се откопча от харпията, може и на срещата да ви се пожалвам..

# 164
  • Русе
Здравейте, момичета   wavey Днес Дени става на 3 месеца и искам да започна с една виртуална почерпка   party023
Нимски,няма да се предаваш, ние сме с теб  Hug И около мен не може да се стои от няколко дни  ooooh! Чак аз не мога да се понасям  #Cussing out Толкова съм нервна, че от равновесие могат да ме изкарат дреболии, на които иначе не бих обърнала внимание  Naughty  А за гадовете, дето са те напитили - не се тревожи! Аз от години страдам от всякакви такива гъбички, бактерии, цистити, все не ми е комфортно Tired Добре, че мъжът ми проявява разбиране, иначе досега да е тръгнал по чуждо  luvbed
Доби, изби рибата със снимки - мнооооооооого си готина   love001
Ние вчера излизахме с Дени на разходка. Тя си поспа, както обикновено, ама мама събра студа и сега май съм понастинала  yu5 ама няма да се давам
Айде...  Scatter

Общи условия

Активация на акаунт