Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 547
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мам4ета,моля гласувайте в анкетата ! Благодаря ви !

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177351.0

# 136
Ним, стискам палци всичко да се оправи - знам, че ще бъде така! Доколкото те познавам от твоите постинги, съм разбрала, че си силен човек и ще се справиш и с това! Повярвай - след всяка буря изгрява слънце! Е, ред е слънцето да огрее и твоята улица! newsm10

# 137
mimi_81 браво за килограм4ето Peaceпродължавай в същия дух Hug
аз имам още 6 да сваля докато стигна килограмите преди забременяването ама аз искам да са 8 4е да се 4увствам добре.

А ти ,всъщност,колко кила си била преди забременяването,ако не е тайна? Rolling Eyes newsm53

ами 70 кг. бях и бях слаба  Embarassed,но аз съм висока 178.сега искам да стана поне 68 ама да видим newsm78
     Ау!dobito,това е направо манекенски ръст!Супер! newsm10
     Аз си мислех,че съм висока с моите 174 см... newsm62
     Защо си решила,че 68 кг са най-добре за теб?Вътрешно чувство?Някаква таблица? newsm78
И аз съм висока 178, но килограмите нямат никакво значение как изглеждаш според мен, когато са ми казвали,че съм много слаба и даже трябва да напълнея съм била 58кг а на 68 изглеждам много добре /въпреки,че за повечето от вас 68 сигурно звъчи ужасно много. Всичко е относително за това кой колко тежи според височината, има значение и тежината на мускули и кости. Аз в момента съм към 85кг дебела съм, но определено не ми личат.

# 138
По въпроса за домакинстването: Мъжа ми готви, пералнята пере, сушилната суши дрехите аз трябва само да ги сгъна,не ги гладя за да дезинфекцирам, а само когато нещо е много омачкано, съдомиялната мие чиниите, а за мен остава да пускам 2пъти седмично прахосмукачка и през ден да мия пода.

# 139
  • Пловдив
Ним,аз съм микробилог и мога да те успокоя,че  откриването на трихомониазата зависи в каква лаборатория ще се прави и кой ще го прави,дали има насоченост...абе специфика на работата.Така че,спокойно може да си го носила преди това и да не е открит при предишното изследване.От опит знам,че никой не знае какво си носи.Лекува се без ппроблем,но един съвет,лекувай и мъжа си,задължително е!!!

# 140
Аз пък нито готвя, нито чистя, само от време на време, ей тъй от кумова срама hahaha Вече тежа над 80кг, срам ме е да се претегля колко точно,та затова не знам  Mr. Green Ама не ми и пука особено, опитвах да огранича храната, ама кърмата ми и без това не стига, а така съвсем я няма... Днес така ме доядя, вчера не излязох, а времето беше разкошно, а днес едно студено, ветровито - бебето, горкото само в къщи си стои.

Ним, глупости са това с трихомоните и хич да не те притесняват, за една седмица ще се изчистиш, хич да не ти пука, ама и на мен ако са ми лепнали нещо при раждането ще се разхвърчи перушина  #Cussing out #Cussing out

# 141
  • София
tani_p, благодаря ти! Непременно ще се лекуваме и двамата. Обаче ти ме озадачаваш - казваш, че е било възможно да си ги нося тия гадости и преди да родя? А при това положение има ли някаква опасност за беба?  Confused

# 142
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
tani_p, благодаря ти! Непременно ще се лекуваме и двамата. Обаче ти ме озадачаваш - казваш, че е било възможно да си ги нося тия гадости и преди да родя? А при това положение има ли някаква опасност за беба?  Confused

Нимче,гъби се хващат от всичко.......ама наистина от всичко.Въобще не ти е виновна болницата, наистина си ги носим в нас, и те се активират от всичко, а при теб най-вероятно от антибиотиците,така че споко бе жена - лекувай си се, и тва е - не се умитга от тва Mr. Green

# 143
Не стига сестро, не стигааааа - я метни и една манджичка,та да изненадаш домучадието/всъщност ти въобще можеш ли да готвиш newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

Я да го ****

Видя ли , от тоз клюкарник си станала невъзпитана, и обиждаш дружка като мен Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 144
  Трихомонада....това гъби ли са?Абе,нещо се съмнявам.....
  Тани,кажи,моля те!Интересно е!

# 145
mimi_81 браво за килограм4ето Peaceпродължавай в същия дух Hug
аз имам още 6 да сваля докато стигна килограмите преди забременяването ама аз искам да са 8 4е да се 4увствам добре.

А ти ,всъщност,колко кила си била преди забременяването,ако не е тайна? Rolling Eyes newsm53

ами 70 кг. бях и бях слаба  Embarassed,но аз съм висока 178.сега искам да стана поне 68 ама да видим newsm78
     Ау!dobito,това е направо манекенски ръст!Супер! newsm10
     Аз си мислех,че съм висока с моите 174 см... newsm62
     Защо си решила,че 68 кг са най-добре за теб?Вътрешно чувство?Някаква таблица? newsm78
И аз съм висока 178, но килограмите нямат никакво значение как изглеждаш според мен, когато са ми казвали,че съм много слаба и даже трябва да напълнея съм била 58кг а на 68 изглеждам много добре /въпреки,че за повечето от вас 68 сигурно звъчи ужасно много. Всичко е относително за това кой колко тежи според височината, има значение и тежината на мускули и кости. Аз в момента съм към 85кг дебела съм, но определено не ми личат.
   О,момичета,бях много далече от мисълта да оценявам дали са добре тези 68 кг или не.
   Въпроса ми беше кой как определя нормалните за себе си килограмиНали има някакви таблици,системи за изчисления на оптималното тегло........
   И само това! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 146
  • София; Дружбето
И аз на времето имах трихонещоси от басейна, от морето, от реката. При мен се активират от това. Та след всяко лято профилактично си се лекувам с Клотримазол. Даже се зачудих как през бременността нямах newsm78

# 147
  • София
Нимче,гъби се хващат от всичко.......ама наистина от всичко.Въобще не ти е виновна болницата, наистина си ги носим в нас, и те се активират от всичко, а при теб най-вероятно от антибиотиците,така че споко бе жена - лекувай си се, и тва е - не се умитга от тва Mr. Green

Това не са гъби, вЕрвай ми!

# 148
Ним трихомоните съвсем не са нелечима болест и неповлияваща се от лекарства. Преди да забременея ми бяха открили подобно нещо и се лекувахме заедно с мъжа ми. Не сме търсили заразоносителя Simple Smile На следващия цикъл микробиологията ми беше чиста. Така че спокойно лекува се и то не трудно........да не е искала да те уплаши лекарката ти само. Мога да ти напиша ако искаш с какво сме се лекували..........май ще открия рецептата
    да нямаш пред вид свещички Макмиров?Ефекта е моментален!
    Ним,гадно е случилото се с теб!Но има лек.След седмица ще забравиш за всякакви там трихо...Все едно изобщо никога не си ги имала!
     Добито спомена за нещо много по-лошо.Вирус ,който не може да се изгони от организъма,след като е влязъл там.Но твоето е различно.
     Просто няма за какво да се отчайваш,колкото и да ти е криво сега smile3503
Не
пак бяха свещички ама някакви други едното е гино певарил, но за другото трябжа да търся рецептата
в понеделник и аз съм на микробиология и ще видиме дали и аз не съм си донесла нещо от болницата, че с Ним на едно и също място сме раждали

# 149

Това не са гъби, вЕрвай ми!

Е кво да са - листни въшки не са Mr. Green Квото и да са - лекуват се,място за драми няма...ми я ти се възползвай от ситуацията,спретни един импровизиран скандал на милото,обвини го че си има любовница - и си осигури чувството му за вина,нови дрешки и още нещо Mr. Green Ей така,майтап да става - пък после ще му кажеш,че си се бъзикала Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт