Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 492
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Ним, не си свиканала. Я виж Ивонска, изобщо не се дава Mr. Green. Я да не ти пука, не приемай нищо лично Peace

# 61
  • София
Ивонската,ти кво - искаш да видиш дали има и други изключителни мързели като теб ли, що ли hahaha hahaha
/аз понеже съм майка-героиня и няма да се обаждам как ми минава ежедневието,ама то това твоето на нищо не прилича,шъ знаеш  Naughty- вземи сготви поне веднъж,ей така - за разнообразие hahaha, а и да ти кажа прахосмукачката не хапе Joy/ и иди купи некой подарък на майка ти,че си станала дърта ***********, а още те гледа hahaha hahaha hahaha

Това е социологическо проучване: Къде съм аз?  Mr. Green Ако започна да готвя, кръчмите ще фалират и това би довело до увеличаване на безработицата, което е нежелан социален ефект... Не съм такъв човек!  Naughty  Mr. Green
Мама си я мотивирам редовно - тя за т'ва ме трае! Добър лидер съм аз. Успявам да мотивирам.  Wink

# 62
  • Варна
 Включвам се в новата темичка: вчера и ние се отчетахме на доктор- наддали сме 700  гр, не е много, но предни месец бяха 550 гр, така че аз съм доволна. За сметка на това сме дръпнали с още 4 см- и продължаваме да сме с манекенски размери 59см и 4.200кг. Бучнаха ни и Пентаксима.

А за проучването на Ивонска мога да кажа, че аз готвя в 30% от случаи, 30%- си поръчваме нещо за хапване или сме на гости или кръчмичка, а в 30%- майка ми се смилява над нас и ни носи нещо вкусно. Хм, едни 10% ми се изгубиха - ама както и да е... Пере пералнята, за гладенето съм си го поделила с майка ми все още, чистенето се пада на мъжа ми, чинийте според зависи. Не мога да кажа че не съм уморена, но може би започнах да попривиквам с 5 часа съм, а и не мога да се оплача от моята госпожица, и тя иска внимание, но не постоянно. А за работа- за сега все още бягам от отговорност, но онзи ден искарах 5 часа в офиса  newsm78

# 63
Дани, от къде взехте пентаксим? На нас ни казаха, че във Варна няма никъде. Сега чакам да доставят.

# 64
  • София
Много вяло днес върви темата.... и вие ли си губите времето като мен - в чистене...  Mr. Green

Магнолиоооооооооооу, бърсах прах и под, стига ли?  smile3534

# 65
нашето чаве спи за по 1 ч. сутрин и аз успявам да свърша нещо тогава - гладене или готвене или простиране. Винаги само по 1 дейност.

# 66
  • София
... в 30%- майка ми се смилява над нас и ни носи нещо вкусно. ...

Като родих първия месец мама всеки уикенд ми носеше баничка (домашна), печено пиленце и разни други вкусотии. Ама като ми спря кърмата окончателно, мама също спря да носи. Всъщност не знам кое беше първото - кърмата или преустановяването на готвенето на мама?  newsm78 Ще ми идва на гости за Цветница, че нали съм Цвети и аз, та мисля да я ръчна пак, макар че ще си разваля диетата. А и с цялото си нахалство съм си поръчала куп козметика от Avon да ми донесе, ма да видим дали ще е смогнала с поръчката.  smile3508

Ивонска, душо, аз съм ранима душа, чувствителна. Пък и още хормонална. За това и в Клю-то предимно чета, че там ако ме нападнат, требе си сменям после и ника, и доставчика, че да съм с друго АйПи.   newsm43 Там е тежката артилерия, ма може чаавето като спи да намина.

Сега отивам на доФтур да видим микробиологията какво ще рече - гъби ли съм завъдила или нещо по-страшно.  Sick Стискайте палци да не ми изпишат пак некой антибиотик, че вече ще се застрелям ритуално!  Tired

# 67
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Много вяло днес върви темата.... и вие ли си губите времето като мен - в чистене...  Mr. Green

Магнолиоооооооооооу, бърсах прах и под, стига ли?  smile3534

"Не става само с чистеенеее,трябва и акъл"/перефрезирах една реклама,както се досещате/ hahaha hahaha

Не стига сестро, не стигааааа - я метни и една манджичка,та да изненадаш домучадието/всъщност ти въобще можеш ли да готвиш newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 68
По въпроса с домакинството и аз се опитвам да свърша нещо, докато малката спи.Въпреки, че това понякога е 15 минути, но все пак.Научих се да гладя с 1 ръка, защото другата държи беба. Прахосмукачка пускам всеки ден. С готвенето също горе-долу се справям, въпреки че понякога оставам беба да реве.Еми какво да се прави...Пък като си дойде таткото, понякога и той поема щафетата.Особено като дойдат гости, таткото поема бебка, за да мога аз да сготвя и подредя масата.А ми то детето затова има и татко, че няма неговата заслуга за детето да са онези 5 минути април месец миналата година.

# 69
  • София
Не стига сестро, не стигааааа - я метни и една манджичка,та да изненадаш домучадието/всъщност ти въобще можеш ли да готвиш newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

Я да го ****

# 70
  • София
Хайде още една майка героиня да се впише.  Joy
Готвя като ми е кеф и понеже ОБОЖАВАМ да готвя - почти всяка вечер. Но това ми е удоволствие, не задължение. Мия чиниите по веднъж на ден, независимо дали кухнята прелива от неизмити прибори. Чистя по 1 път, понякога 2 пъти седмично. Пера всеки ден по 2 пъти поне, но тя пералнята си пере. Простирам когато смогна, понякога чак на следващия ден или юркам мъжа. НЕ гладя нищо, освен 2 пъти в годината по официален повод - сватба или от рода, или по изключение нещо много измачкано.  Embarassed Не съм изморена, малко съм недоспала само, но не винаги. За университета работя, докато бебето дремва и това е. Тежи ми само това, че не си разполагам с времето, а съм заварена за децата/детето по-често. Ама това е до време и след няколко години ще се връщам с умиление към този период, като са станали самостоятелни и ги целувам по бузките, а те се бършат след това.  Laughing Crossing Arms

# 71
# 72
Стилянке ма,аз откъде да знам че все по парка си висиш hahaha/ да няма някой татко там,а Thinking/

ИИИИИИИИИИИИИИИЙЙЙ старо куче си ти, как ме улепи само tongue
Ивонске, следващия път като чуя "зер си станала" ш'та помолА да ма стимулираш hahaha hahaha hahaha
Иначе чистя, готвя, гладя, деца гледам, пийвам, пари харча, че и секс не отказвам, неам стигане newsm65

# 73
По желание на Ивонска (питане в една друга тема)

Има и фрапантни случаи, помните нана.
Какъв е случаят?

А се оказа, че нана е измислен човек, не съществува, някаква девойка си е измислила виртуална самоличност и е писала из темите.
Накрая разкриха, че всичко е лъжа и измама.

# 74
  • София
Тук поне сме доказано истински...  Hug особено впиянчената софийска група!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт