Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 483
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Ивонска, изтривам постинга, да не плаша мамите Simple Smile

# 76
  • София
Абе хора...мен ме е срам вече с това нашето обедно/следобедно бебешко маменско пиянство.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 77
  • София
Абе хора...мен ме е срам вече с това нашето обедно/следобедно бебешко маменско пиянство.  Embarassed Embarassed Embarassed

Срам, ама търпиш...

Анджи, мерсаж   bouquet

# 78
  • София
Търпя,търпя...и нося на още. Wine Glass newsm43

# 79
Аз съм за разпределението на труда. Свекърва ми готви и даже тя ми носи яденето, майка ми идва да чисти докато сме на разходка. Но гладя всеки ден дрехите на бебо и на мъжо/ риза и панталон/. Мъжа ми мие чиниите вечер докато кърмя.
Абе да ви питам цедите ли се нощем. Всяка нощ гърдите ме болят от това че са пълни - е тая нощ изцедих 220мл и накърмих и Ники. Много ми тежи това цедене. Иначе складирвам във фризера. Чудех се дали защото гърдите ми не са големи и няма място за всичкото мляко. Не се смейте на тая теория-просто се чудех Thinking

# 80
Момичета,от кой месец трябва да се бие 1вия ПЕНТАКСИМ?
И друго,ваксината ми е в хладилника,ама нещо разтвора е мътен,някоя мама купила ли е и как съхранява,нали в хладилник?

# 81
ми то в листовката пише че трябва да е мътен ако не се лъжа

# 82
  • София
Нашата отлежава в хладилника,въобще не съм отваряла кутийката.

# 83
А ми то детето затова има и татко, че няма неговата заслуга за детето да са онези 5 минути април месец миналата година.

smile3501

# 84
Абе защо в този форум гъмжи от хора, които се правят на супер важни, когато дръзнеш да се изкажеш или да попиташ нещо?!?!  #Cussing out Айде - с общите правила ясно, как да е. Ама с неписаните правила на разните му там форуми и темички аз как да съм запозната. Че и тон ми държат.

Аха,Ним!Не дей да се изказваш,мила,особено ,ако си компетентна по въпроса! smile3503В някои форуми,хич не се приветстват компетентните!Там е царството на супер важните всезнайки,дето разбирали от всичко.Такива най-много и тон ще ти държат и акъл ще ти дават!
    Веднъж дръзнах да се изкажа в темата за Мюзик Идол....ехей!какво настана! smile3511 bash tantrumНемам думи!
    Знай си цената,мила!И да не ти пука!

# 85
Понякога като сменям поредния насран памперс/а при нас са мнаго и начесто/ се радвам че гледам бебе в 21 век:
памперси, а не пелени за пране
пералня, а не пране на ръка
микровълнова / стерилизатори - а не изваряване
бебефон, а не бягане до стаята на бебето
газ/тец или ток, а не мъкнене на дърва за печката
полуфабрикати / кръчми, а не постоянно готвене
балкон, а не простиране на двора
свестен мъж, а не да чака да му сложа и вдигна масата/ сигурно има още такива ама се надявам че вашите не са такива/
самостоятелно живущи, а не със свекърва и свекървата на свекървата/ моята е свясна жена, но пак е по добре да сме сами/
топла вода, а не постоянно да затопляш
интернет, телефони  и всякакви др., а не откъснат от света

Така че момичета като ми дотежи се сещам за нещо такова и съм благодарна че нещата са се променили само за едно поколение Joy

# 86
Вече съм -1кг. Ухаааааааа За един ден само на салатки и плодове съм свалила килце....Остават още 31кг.  Crazy

# 87
Здравейте
По въпроса за домакинстването - пералнята я пуска свекървата, яденето пак тя(аз само ако реша да направя нещо по завъртяно за собствен кеф), чиниите тя ги мие, сутрин ни е оправила стаята преди да тръгне за работа. Мойто задължение е да простра прането и после да изгладя дрехите на бебо и да оправя спалнята (макар че понякога и това прави тя) и да гледам бебо. Общо взето златна свекърва си имам. Mr. Green

# 88
Ивонска относно азис - васко. Аз съм от Костинброд и да ти кажа тука никой не го обича - даже всеизвестната му баба щото си е надут пуяк и си е чест педераст, а в нашия град педерастите не ги търпиме. И държа да отбележа, че не е хомусексуалист, а си е ПЕДЕРАСТ.

# 89
Понякога като сменям поредния насран памперс/а при нас са мнаго и начесто/ се радвам че гледам бебе в 21 век:
памперси, а не пелени за пране
пералня, а не пране на ръка
микровълнова / стерилизатори - а не изваряване
бебефон, а не бягане до стаята на бебето
газ/тец или ток, а не мъкнене на дърва за печката
полуфабрикати / кръчми, а не постоянно готвене
балкон, а не простиране на двора
свестен мъж, а не да чака да му сложа и вдигна масата/ сигурно има още такива ама се надявам че вашите не са такива/
самостоятелно живущи, а не със свекърва и свекървата на свекървата/ моята е свясна жена, но пак е по добре да сме сами/
топла вода, а не постоянно да затопляш
интернет, телефони  и всякакви др., а не откъснат от света

Така че момичета като ми дотежи се сещам за нещо такова и съм благодарна че нещата са се променили само за едно поколение Joy
   Ами,ДА!Права си

Общи условия

Активация на акаунт