Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 519
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Ние сме на АМ и от време на време на кърма, ама ми е скучно и ще взема участие  Simple Smile Аз предлагам вода, обаче детето я плюе и се сърди и не я иска. Не го насилвам - като не ще, ако ще, все някога ще поиска и ще започне да пие.

# 226
   Момичета,давате ли вода на бебетата си?Да уточня:НА КЪРМАЧЕТАТА?
   Аз не давам.Случайно затънах в един спор,където почти не си намерих подкрепа. Cry
   Интересно ми е,как ли стоят нещата при вас?

Селма, аз наскоро питах същото, даже пуснах тема в кърмаческия форум по този въпрос. Ако ми кажеш как става, ще ти пусна и линк към темата.

# 227
  • В офиса
KayRenn, ще се справиш сама, естествено. Аз бях 1 седмица сама с 2-мата (каката не ходи на ДГ) + злощастни опити да бачкам по нощите. Справих се. Имаше само 2 странични ефекта - къща на вили и могили, а аз се унасях на дивана с бебето на ръце. Сега майка ми е на гости, да ми е жива и здрава, и си работя и се наспивам - рахат. Ама си тръгва днес. И до вторник ще съм пак сама с двамцата. 
Сега за къпането - може да пробваш да го гушкаш и с теб под душа. Или да го къпеш временно без сапун (на мен това ми е постоянното къпане). За смяната на памперсите, аз си зареждам няколко в легълцето и сменям нощем там. До сега го е напишквал само веднъж, или два пъти. Можеш да го вземеш и при теб на спалнята.

# 228
  • София
Вода не давам. Само в началото давах две-три лъжички след ядене за изплакване на устата, но тя правеше такива лоши физиономии, все едно и давам горчиво лекарство, плюеше я, напъваше се да повръща, че и от това се отказах.

Случайно затънах в един спор,където почти не си намерих подкрепа. Cry
   Интересно ми е,как ли стоят нещата при вас?

А за какво точно е бил спора, ако не е тайна?

# 229

Селма, аз наскоро питах същото, даже пуснах тема в кърмаческия форум по този въпрос. Ако ми кажеш как става, ще ти пусна и линк към темата.
    Първо трябва да намериш темата,след като я отвориш ,да копираш горната редица,където се пишат имената на сайтове,когато искаме да влезем в тях.След това пействаш я в един от своите отговори.
   А по-добре ми кажи,какъв ти е извода след пускането на темата?Даваш или на даваш вода на бебето?
    Мен ме закълваха сега в една тема за даването на вода,за дето не давам и се отстоявам.Че чак  на лични ме преследват.Кошмар!

# 230

А за какво точно е бил спора, ако не е тайна?
    Ето го и спора:
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177293.0;topicseen
    Сега не мога да се отърва от една форумка с маймуна на аватара.Преследва ме по темите и  на лични и ме кара да замълча(и език да си режа и не знам си какво още).Направо не знам да плача ли да се смея ли!Е...по-скоро второто разбира се newsm62

# 231
  • София; Дружбето
Пиши на модератор да и резне нейния език Blush

# 232
Пиши на модератор да и резне нейния език Blush
    rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 233
  Ти така и не излезе ли на разходка,tsveta?
   Някой от веселата ви компания да остане и с нас.Че форума гъмжи с разни злобни твари,някой трябва да но повдига тонуса![smilie=smile3521.gif] newsm10

# 234
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174725.0

Успях! Дано да ти е от полза, въпреки че на мен не ми помогна кой знае колко! В крайна сметка - НЕ давам вода!

# 235
Айде де, дайте да си говорим, че аз изкуках  Crazy

# 236
  • София; Дружбето
Ами никой не поиска да ми влезе в положението Rolling Eyes Разходих малко бебето до магазина, обаче духа ужасно и се прибрахме. Добре, че активната гимнастика и е интересна Grinning

# 237
  • София; Дружбето
Абе мойта мома гука на играчките по активната гимнастика само ако и навия да пее песничката от въртележката над кревата Crazy Не стаа само с ядене верно Joy

# 238
Селма, и мисля, че това, че някой си позволява да те преследва, включително и на лични, е недопустимо! Обърни се към модератор - това е форум за споделяне на мнения и обмяна на опит, а не за лични нападки!

# 239
Абе мойта мома гука на играчките по активната гимнастика само ако и навия да пее песничката от въртележката над кревата Crazy Не стаа само с ядене верно Joy
   музикално моме! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт