Здравейте, мами!
Имам нужда от малко помощ и насоки относно кандидатстването в СУ, специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Ще съм много благодарна, ако някоя от вас е минала по този път или просто е по-наясно с нещата.

1. Колко трябва да изкарам, за да вляза в специалността „Предучилищна и начална училищна педагогика“ във Факултета по науки за образованието и изкуствата към СУ?

2. Аз имам годишна оценка 5 от 12. клас и 4 от 11. клас по български език и литература, а ще държа ДЗИ по български и по история. Как точно ще ми се смята бала? Също така правих пробни матури и имам 5 на ДЗИ по български и 4 на ДЗИ по история. В дипломата и по двата предмета имам 5. Кои оценки ще се вземат предвид?

3. С тези оценки имам ли шанс да вляза в специалността?

4. Колко струва кандидатстването?

Имам голям опит със всякакъв вид деца и възраст. Още от малка искам да се занимавам с това и до ден днешен работя с деца. Имам голям ентусиазъм, но все се притеснявам от резултатите и от това, че няма да ме приемат.

Ако някой е учил тази специалност или просто е по-наясно — много ще се радвам на всякакви съвети и информация. Мечтата ми е да стана учителка и наистина ще се радвам да я сбъдна! Благодаря предварително на всеки, който отдели време да ми отговори!