VIP Brother 2 - 1

• 40 698
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 480
Тая верно е луда  ooooh! Кой ще тръгне да го гърми това 4удовище #Crazy
как кой?? Трапери,кой! Нали каза, че от снайперисти я е страх. е, тя нали е мегаломанка, имала е предвид пушка за грозни животни Joy Joy

# 481
 Аз съм мека мара явно, в мен това момиче буди само съжаление и ми е тъжно за него  Rolling Eyes. Иначе с цифри и факти вербално всеки борави, това нищо не означава всъщност.

# 482
# 483
Не е добре момичето,личи си.Винаги слагат по един идиот

# 484
# 485
На 16 години спечелих конкурс за красота в моя роден град Кюстендил. Организирах курсове за деца-модели. Завърших Моден дизайн в Кюстендил. Създавах дрехи и ги представях на ревюта. Когато дойдох в София започнах да журирам в конкурси като Мистър България, Мистър Менхънт, Кралица на красотата на България. Създадох модна агенция Елит Вижън Моделс и организирах световните финали на Кралица на Бъдещето, в който взеха участие 27 момичета от различни държави.

В рамките на 2 години държах правата за конкурсите Менхънт и Мистър Интернешънъл. От 2001 г. журирам и на световни финали на Менхънт, Мистър Интернешънъл, Мис Интернет, Мис Европа, Мис Модел на Вселената, което ми даде възможност да посетя повече от 20 страни.

Работата ми с г-н Зографски ми даде възможност да се занимавам с хотелиерство и туристически бизнес, които намирам за изключително интересни и може би ще бъдат приоритет в бъдещето ми професионално развитие.

Видяхте ли, който е завършил дизайн в Кюстендил до какви журирания е стигнал. На 27 години.
Вече журира, притежава права за конкурси и напредва с хотелиерстовто.

# 486
То си и личи  hahaha

# 487
Видяхте ли, който е завършил дизайн в Кюстендил до какви журирания е стигнал. На 27 години.
Вече журира, притежава права за конкурси и напредва с хотелиерстовто.

Завистница! Злобарка!

# 488
Майкоууууу ooooh! тя още броди из кухнята, дадоха я за секунда, май и се повръща  Sick

# 489
Вече журира, притежава права за конкурси и напредва с хотелиерството.

Завистница! Злобарка!

Монда, държа да отбележа, че  аз се вдъхновявам ( завиждам и злобея, демек) главно от аматьори  - Жан Пол Готие , например. Той не е ходил на никакво училище по дизайн.

Тази е твърде голяма професионалистка, респектира ме твърде много, просто й се възхищавам  Laughing

# 490
Вече журира, притежава права за конкурси и напредва с хотелиерството.

Завистница! Злобарка!

Монда, държа да отбележа, че  аз се вдъхновявам ( завиждам и злобея, демек) главно от аматьори  - Жан Пол Готие , например. Той не е ходил на никакво училище по дизайн.

Тази е твърде голяма професионалистка, респектира ме твърде много, просто й се възхищавам  Laughing
не съм изненадана от първичността ти. 
Аз искам да знам какъв Университет има в Кюстендил? Къде се учи моден дизайн? Или сигурно е  учила в шивашки техникум

# 491
Роси била гола в басейна, искат да я заключват в склада  Joy

# 492
  • София
Майкоууууу ooooh! тя още броди из кухнята, дадоха я за секунда, май и се повръща  Sick

ами крайно време е да върне погълнатото количество алкохол, та тя май цял ден се налива (така като чета от гледащите 24 часа)

# 493
Росито е влязла пак в басейна с  бутилка вино и чисто гола.В чудо вече се видяха с нея съквартирантите. Joy Joy

# 494

Общи условия

Активация на акаунт