VIP Brother 2 - 1

• 40 210
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 915
Оппа...дадох ти линк към пакетите за онлайн гледане.А иначе е-кард има за 3,6,10,15 лв...
http://www.e-card.bg/ePay/order.pcgi

# 916
Деси плаче за детенцето си...

# 917
  • Варна
A някой да знае Веско Данов има ли син и как се казва?

# 918
  • София
Вчера разправяше как по вестниците набедили сина му за наркоман, но как се казва....

# 919
A някой да знае Веско Данов има ли син и как се казва?
Сори за офф-а но Сергей Безруков като го видиш на снимка....не прави чак такова впечатление,но жестовете и маниерите  му в "Бригада" го правят очарователен  Heart Eyes

# 920
  • София
благодаря за инфото и аз да се запиша

# 921
Азис възхвалява Десислава като певица: "За мен тя е най-добрата"Simple Smile

# 922
Азис пее на цигански и казва, че говори цигански  във всичките му диалекти,които се говорят в България- около 4-5.
Разбирал и индийските песни,защото коренът им бил един и същ. нНо коренът им всъщност идвал от Египет newsm78
Баща му не вярвал, че десикрава е българка- само циганките можели да пеят толкова хубаво Joy

# 923
  • България Сливен
Как пее Азито! Просто не е истина! Тц, тц, тц!

# 924
Обсъждат Сашка васева и мъжът и...
била продала гуми за 500 00 евро- за 200 000 лева. През зимата продавала летни гуми, а през лятото-зимни. Joy Joy hahaha

# 925
Аз тази седмица изпускам 3-ти епизод на ВБ Sad
Направо не знам какво говорите...дори не знам кои са всичките випове  в къщата Joy
Мразим да съм назад с клюките  Crazy

# 926
била продала гуми за 500 00 евро- за 200 000 лева. През зимата продавала летни гуми, а през лятото-зимни. Joy Joy hahaha

rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 927

Joy Joy
кажете, тези е-кард на какъв принцип са , като ваучерите за телефон ли?
изтриваш, номер и ...
 Peace

# 928
Lennie, да на същия принцип сА.

А сега падам от смях с историите на Десислава и Азис - преди много са се мразели и само са се заяждали и злепоставяли, много е весело!
На някакви награди преди 4 години излизат заедно и Десислава казала "Азис го е много яд, че му отмъкнах наградата Певица на годината!"
Азис: "Скъпа, моята публика знае, че съм певица и певец на годината"
Десислава "А, аз какво съм?"
Азис погледнал я пренебрежително и казал "Не знам...Питай майка си!"

Joy
Азис я имитира страшно, обаче!

# 929
Lennie ние си купихме картата онлайн.Изпратиха ни на мейла потребителското име и паролата.

Общи условия

Активация на акаунт