Зелен чай Сание-има ли доволни?

• 61 806
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
И днес пих,ефект Йок Shocked
Защо не ми действа нямам идея dontknow

Вчера ми казаха за прочистване на организма,отвара от коприва.смятам да опитам.има ли някой пробвап???
Кръвта се пречиства,даже и цикъла ти ставал два дена #Crazy
Само че незнам колко време трябва да се прави,нали все пак в копривата има желязо,да не стане пренасищане в организма newsm78

От колко дена го пиеш, че няма ефект?!?  newsm78

От два дена,днес е трети.Не съм се "разтроила",все още newsm78

Може би ти трябва време метаболизма ти да реагира на билките от чая... При мен започна да действа веднага и определено бях доволна... Бих си го взела пак, но в момента съм на вълна кафе Витаголд и за това не вземам чая, ако видя ''зор'' напълно възможно е пак да го пробвам...  Peace Пиши пак след някой друг ден, дали ефекта се е проявил?!?  Hug

# 31
Миналата година го пих и имаше много добре действие върху мен,за около месец отслабнах към3-4кг. без да има някаква разлика в храненето ми,регулира ми стомашно-чревния тракт,започнах да ходя редовно до тоалетна,в смисъл не ме  разхлабва,а примерно всяка сутрин редовно,докато преди на 2 дни се "отчитах" Laughing

# 32
  • София
И аз съм доволна от чая.
Преди 2 години го пих,но съчетано със спорт и хранителен режим.Отслабнахде,определено.
Преди да пия чая имах нередовен стомах.Благодарение на него от тогава до сега,си посещавам вц-то всеки  д ен.
Аз го пиех вечер,на сутринт започваше да ми действа разхлабително/някъде след 7 часа му идвадействието-знам/.Имх колики-да,но това са само първите 4/5максимум дни,следтова организма привиква явно.Иразхлабването е до време.../поне при мен така стояха нещата/.
Сегасъм си го купила,само се чудя ког да з апочвам.Малко ме е страх,че първите дни не се търпи.

Тъй ,че аз съм от доволните!

# 33
миналата година пих точно този от снимката и отслабнах с 5 кг. без никаква промяна в храната!
спомням си,че 5-6 часа,след като го изпих,посетих тоалетната
сега с японската диета се бях запекла много здраво.6 дни никаква тоалетна-бях подута,нервна,с главоболие от гадостите в червата ми и пак си взех.този път ефекта дойде едва след третия ден.имаше болки но първите 3 дни.ето,днес ходих,но без болка(миналата година болката също беше само първите 2-3 дни)
сега го пия с цел разхлабване
имам познати,които пътуват до Азия и ми носят истински зелен чай,но не знам точко кой-те са над 1500 вида
сега ми е свършил и затова съм на този,но честно не намирам голяма разлика,освен във вкуса

а защо решихте,че този се казва Сание?на моя не пише такова име  Thinking

# 34
  • София
и  аз не открих на моя да пише сание

# 35
  • Варна
и  аз не открих на моя да пише сание

И на моя не пише Naughty.Аз затова го снимах,да го покажа Thinking.
Ако има ефект,ще свиркам Laughing,ама засега ТЦ Tired

# 36
приемай два пъти(сутрин и вечер),ако можеш на гладно-така мисля,че ще стане

# 37
  • Варна
приемай два пъти(сутрин и вечер),ако можеш на гладно-така мисля,че ще стане
Ще пробвам така Peace,мерси  bouquet

# 38
Аз направих огромната грешка една вечер да изпия чайя с 2 пакетчета наведнъж. След около няколко часа през нощта рязко ме заболя корема и ме напъна. При ставането ми причерня и се приплъзвах до тоалетната по стената. После цял ден не излязох от тоалетната. Добре , че нямаше никой в къщи, като си спомня какви звуци издавах...  Tired
 Какво имате в предвид под прочистване на организма с този чай?

# 39
Аз съм го пила този чай и сам доволна  Peace Определено има силен диуретичен ефект но все пак си е прочистващ  Laughing След  една изпита кутия започнах да свалям доста килограми  Rolling Eyes

# 40
pih sanie,3g i bqh super dovolna..po 2paket4eta vsqka ve4er..sutrin si hodi6 bez problem do wc,vqrno 4e leko razhlabva,no puk ti olekva bezkraino..kato zabremenqh,go sprqh i se opasqvah,4e sum priviknala,koeto se okaza nevqrno..hodq si bez problem i sega do wc..smqtam,kato rodq da zapo4na otnovo da go piq,za6toto i se otslabva ot nego,razbira se s podhodq6ta dieta i sport

# 41
аз пиех този чай само вечер и сутрин тичах към тоалетнат..свалих 5 кг и мога да кажа,че съм доволна(пиех го без захар и без мед)

# 42
Aз също съм от доволните. Пиех го и докато бях бременна. Не се е отразило на детето ми по никакъв начин.

# 43
Пиех чай Сание преди около две години. Бях доста доволна от него, но трябва да се внимава с продължителността на приемане, тъй като се получава едно привикване и червата стават лениви. Когато се спре след продължителен прием започват проблемите със затруднено ходене по голяма нужда.

Използвах го за поддържане на теглото. Дават редукция до 4кг, което е доста добре. При постигната някаква цел и при евентуални отклонения, човек не си премисля всяка хапка.)))

# 44
  • Разград
И аз съм от доволните.От около 2 години го пия и се чувствам добре.По-скъпия чай Сание на мен не ми действа.В момента правя почивка и после почвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт