Инсеминация

• 263
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте аз и партньора ми вече 4години караме 5 неможем да имаме дете направихме си необходимите изследвания стана ясно че проблема е от мен нисък яйчников резерв та исках да попитам хора който са преминали през инсеминация дали се е получило при тях за да знам какви надежди да възлагам,също така исках да ви попитам и за финансовата страна на нещата какви средства ще ми трябват за да съм подготвена за това което предстой. Ще съм ви много признателна да ми споделите какво мислите и през какво сте преминали тъй като незнам какво да очаквам.Ако все пак опитите не са успешни разбрах че мога да кандидатствам чрез фонд за инвитро процедура на която възлагам още по-големи надежди.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 23:25 от Geri0019

# 1
Инсеминации са необходими, за да кандидатствате по фонда (до колкото знам). Ние също кандидствахме, но аз съм без тръби и не сме правили инсеминации.
Задължително си набавете информация относно добавки за подобряване на качеството на яйцеклетките, пуснете си изследвания и попълнете депата на вит. Д.
Не е лек пътя по който сме тръгнали, но дано стигнем до крайната цел и всички да гушкане пухкави бебета накрая 🙏❤️

# 2
Трябват Ви 4 инсеминации и ако са неуспешни, тогава може да кандидатствате по фонд. Имайте предвид, че АМХ трябва да бъде над 0.5. Инсеминациите си ги плащате Вие, към тях се изписват и някои медикаменти, както и няколко изследвания. Аз лично не отричам инсеминациите, макар да са с по-нисък процент успеваемост. Лошото е, че някои лекари ги претупват. Въоръжете се с търпение, спокойствие и положителни мисли, защото пътят не е много лек (няма да Ви лъжа), особено за жената.

# 3
Благодаря за съветите ще се вслушам ❤️

Общи условия

Активация на акаунт