💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 73 746
  • 869
  •   1
Отговори
# 855
Остана ли някакво предаване, където Денислава да не е  била участник или водеща?
Ами освен в Игри на волята, Един за друг и Къщата на инфлуенсърите, мисля, че беше в Муха в супата, Инфлуенсърски лагер, Елате ми на гости, Черешката на тортата... водеща на Един без друг, друго не се сещам.
Оставя да я видим в Трейтърс, Ергенът: любов в рая, Фермата, Биг Брадър, Ергенът: Марс и Венера, Бърлогата, Свекървата, Къде е златото, Мистър Кеш, Тайната на маските...
И евентуално в Ол старс сезоните на изброените по-горе.

Последна редакция: сб, 27 юни 2026, 14:31 от diziler

# 856
Преди няколко дни беше в Смарт фейс по Нова.

# 857
Ох надявам се че няма да гледаме Денислава цял сезон на Трейтърс. Не съм фен и на майката, но смятам че Виолета е по-добър кандидат за Трейтърс.

# 858
  • у нас
По-добре нито една от тях да не се появяват там.

# 859
На това предаване даже не му дадох шанс, като разбрах, че ще участва Бачорски и балерината от Острова на 100- те гривни. Никакъв шанс да гледам старите мутри.

# 860
Михаела нали ще е водеща в някакъв подобен формат?

# 861
Стела (на Даниел) от последния сезон влиза в "Къщата на инфлуенсърите" 5. Началото е на 14 юли.

# 862
Победителката в четвъртия сезон на "Един за друг" Виктория Кузманова (тогава Виктория Зайн) ще готви тази вечер в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по НОВА ТВ. В куxнята помага и дъщерята на Виктория и Явор Зайн.
Анонс: https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2026-0 … herry-tazi/664286

# 863
Тогава пак си беше Кузманова. Ожениха се след предаването и разведоха доста бързо.

# 864
  • Be realistic - plan for a miracle.
Гадже на Рачков е сега, даже се спекулира, че заради него се е развела. Очаквам сълзлива история в тоя епизод.

# 865
  • София
Гадже на Рачков е сега, даже се спекулира, че заради него се е развела. Очаквам сълзлива история в тоя епизод.

Аз пък не, ако искаха да си развяват бельото, досега да са го направили.

# 866
Тогава пак си беше Кузманова. Ожениха се след предаването и разведоха доста бързо.
Е тогава не беше ли с инстаграм Victoria Zein или Zaуn? То не, че как си се кръстил в инстаграм означава как се казваш всъщност? Май отпреди Един за друг беше така в Инстаграм (без да е била омъжена), после го е променила.

# 867
  • До морето
V_key беше преди, не е била Зайн преди сватбата.

# 868
Така се казва (май) и студиото й. То е много тъпо да вземеш фамилията на мъжа си без той да ти я е дал (подписва се декларация преди да се сключи брак). Дори и само в ИГ да е, пак е жалкарско. Но не мисля, че преди сватбата се е писала Зайн.

# 869
Стела във визитката си Къщата на инфлуенсърите каза, че е осъзнала, че много мрънка и много недоволства. А водещите я кръстиха Богинята на дудненето Grinning
https://www.facebook.com/reel/4468698670082884

Вечерята на Виктория в "Черешката на тортата"
https://play.nova.bg/video/cherry/season-19/cherry-2026-07-14/664332
Детето живеело една седмица при нея, една седмица при Явор...

Общи условия

Активация на акаунт