Синя бенка

• 552
  • 6
  •   1
Отговори
От детските си години имам тази синя “бенка”. Като бенка я слагаме кавички, защото на 99% помня , че като ученичка от любопитство си забих химикал в ръката да си направя “татуировка”. Знам колко нелепо звучи , но … акъл. Според вас какво е ?

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 11:13 от Paula Petrova 730442

# 1
На същото място ли забихте химикалка?
Гледах предаване как момиче си забива молив в дланта и се появява подутина с тъмен цвят. След десетилетия я оперираха и имаше останал графит, който даваше цвят. Бил се е капсуловал.

# 2
На същото място ли забихте химикалка?
Гледах предаване как момиче си забива молив в дланта и се появява подутина с тъмен цвят. След десетилетия я оперираха и имаше останал графит, който даваше цвят. Бил се е капсуловал.

На 99% съм сигурна , че беше там… става въпрос за преди над 10 години😒

# 3
Освен да си направите консултация с дерматолог, друго не се сещам.

# 4
  • София
Най-вероятно си успяла с "татуирането". То е точно това - вкарване на мастило под кожата.

# 5
Най-вероятно си успяла с "татуирането". То е точно това - вкарване на мастило под кожата.

И аз мисля, че си се "татуирала".

# 6
Аз имам две такива, но от молив.
Първата точка е на палеца на крака отдолу- много хубаво се скачаше на пружината на бабиното легло в компанията на моливи, та единият графит се заби отдолу.
Другата мини точка ми е на китката, отново пробождане с графит. Тази втората я чоплих с игла да чистя остатъка, защото имах опит вече и знаех какво ще последва, но не успях- остана и тя.

Общи условия

Активация на акаунт