Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 9 969
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Вие как мерите температурата на бебоците
Embarassedзащо мерите температури ,имаш притеснение ли,иначе най-сигурния начин е с живачен термометър в дупето,малко е извратено ама.....

# 16
Цитат
Embarassedзащо мерите температури ,имаш притеснение ли,иначе най-сигурния начин е с живачен термометър в дупето,малко е извратено ама.....

ей, това с меренето в дупето е много гадно, много ми е неприятно  Sick  и ако не се съмнявам въобще и не я меря

# 17
Цитат

ей, това с меренето в дупето е много гадно, много ми е неприятно  Sick  и ако не се съмнявам въобще и не я меря
аха особено на тез малки дупенца,а термометрите са едни... и аз процедирам като тебе,пу-пу дане ни се налага

# 18
Ей, майчета на пораснали едномесечни бебета, защо не сложите по някоя снимчица в албумчето да ги видим тия големите сладури   Wink   Hug

# 19
  • Пловдив
Много сте изписали пак, бе момичета Simple Smile
За температурата, реших да не се гавря с детето и си я меря под мишничката. Като й го сложа и я гушна и тя си кротува. Малко по-бавно става, ама поне не е толкова извратено. Може да я мерите така и докато спи. Така е най-лесно.

# 20
Честито на всички празнуващи на патерица, много смях и любов им желая!
Ние още не сме излизали на разходка, как започнахте момичета с 10 -15 мин на ден или направо голяяма разходка?

# 21
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, продължавам да нямам нет вкъщи. Сега отскочих до офиса, за да ви драсна.
Ние сме добре, подсеченото дупе взе да се оправя. Коликите биват. Имам много неща да ви питам, ама като бърза човек, забравя. Целувки на всички и до скоро!!

Обещам снимка на Гого, ама май ще е в едномесечния албум

# 22
  • София
.... меря под мишничката. Като й го сложа и я гушна и тя си кротува. ...

И ние след малко ще излизаме на разходка, трябва да си преберем батито от "училище"
Я да питам: Почнахте ли гимнастиката? Нашия бати не му харесваше и бързо бързо зарязахме "спорта"

# 23
Хич и не искам да я меря температурата, но таткото ни от събота е настинал Sad Верно, че ходи с маска и не се вре при детето. Но утре сме на ваксина и трябва да сме сигурни. В тозии ред на мисли, нали при бебетат до 37,5 е нормална температура newsm78

# 24
Честито на всички празнуващи на патерица, много смях и любов им желая!
Ние още не сме излизали на разходка, как започнахте момичета с 10 -15 мин на ден или направо голяяма разходка?

ми ние така вчера за сефте 10-15 минути на двора и се прибрахме,че и гадно времето и днес е такова Rolling Eyes

# 25
Aз знам от моя лекар , че бебетата нямат добра регулация на температурата на кожата , затова най - точна е в дупето като се махат 5 стотни защото вътрешната е винаги по-висока

# 26
  • plovdiv
здравейте и от мен
Малко по малко май вече се местим тук.Ами то си му е време.Хайде необебели се мами,действайте и по-скоро се присъеденете към нас.

# 27
  • София
Да се включи в новата тема и една бъдеща мама още с тумбаче  ooooh!
Първо да кажа, че стискам палци на Манго днес, дано всичко бъде наред  Praynig Praynig Praynig
Второ....и Пчеличката не се е отчела, дано и тя да е на път към срещата с малкото съкровище  Praynig Praynig
И трето, днес бях на запис на тонове, и доки каза че иска малко да го "разбута", беше мноооого гадно. До утре сутринта ако не родя отивам в болницата да го предизвикваме, доки смята, че няма смисъл от повече преносване....до тука съм 4ти ден. Пък и според нея разкритието ми отивало към 4см и не трябвало да седя с такова разкрите в къщи. Така, че днес съм в очакване. Дано след разбутването дребния да се реши да излиза сам, ако пък ли не утре ще го видя най-накрая Hug
Стискайте палци и на мен.  Praynig

# 28
Тука съм и аз, още с тумбак Crossing Arms
Просто като стана към 9-10ч., при вас вече е 16-17ч., затова пиша толкова късно. Аз повече на прегледи не ходя, казаха ми да чакам до 4-ти, и ако няма нищо - хоп в болницата. Тъй че аз ще изкарам дотогава най-вероятно ooooh!
Мишчице и Манго, стискам ви палци Peace
Аз ще съм последна както изглежда, само резултата да е добър, другото е бях кахър Praynig

# 29
  • София
Пчеличке , дано и при теб потръгнат нещата по-рано. Дори ще стискам палци да е тази нощ. Напълно те разбирам какво ти е. Постоянното чакане, и всяко стягане на тумбачето и си мислиш....може би вече....ама то нищо. Аз исках да те питам не те ли карат да ходиш да ти слушат тоновете? Тук е задължително мисля че, след термин всеки ден да се ходи. Дори и малката ти принцеска да излезе на 4ти, само като се замислиш колко малко време остава и ще си видиш творението  Praynig Уф, хайде само ние останахме необебени, малко ни остана, броени часове  Hug
Между другото забелязвам, че от вчера ми се гади малко. Не съм повръщала, но ми е едно смотанко. Аз през цялата си бремнност не съм повръщала... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт