Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 9 962
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Абе, момичета, как сте с нощното спане? Ние се храним на 3 часа и би трябвало да имаме почивка между 12 и 6 през ноща. Да, ама нашата принцеска точно тогава най-много се размрънква и огладнява Sad И няма спане! Вие как се справяте със ситуацията? Опитвам се да я държа будна през деня, ама то не става. Какво да направя?

# 61
и ние ядем около 2-3 през нощта пробвах няколко пъти да му давам добавка към храненето в 12, и тогава откарва до към 5, т.е пропуска храненето в 3
но при нас проблема е че сложа ли го в неговата кошара не спи спокойно, но взема ли го при нас в леглото, ела да видиш, някой път насила му бутам гърдата си към 5 6 да яде!
На този етап кошарата стои само като декорация към спалнята ни, а с каката изобщо нямах такъв проблем , спеша си там цяла нощ, някой сблъсквал ли се е с подобен проблем

# 62
Аз изобщо незнам как ще си правим режим да не ядем вечер - сега редовно си ставаме на три часа  ooooh!А когато се събуди е толкова гладен и кисел , че незнам с какво бих могла да го залъжа.Напоследък започнахме по - дълго да се храним- то едно кокорене #Crazy балончета прави и си стиска беззъбата устичка сякаш на пук JoyАма ако го оставя недоял след час  и половина пак ме дига на балон. newsm78

# 63
Честито на Манго и Egisihora малки сладки рожби!
Да се оправят бързо и да се прибират у дома!

# 64
Абе, момичета, как сте с нощното спане? Ние се храним на 3 часа и би трябвало да имаме почивка между 12 и 6 през ноща. Да, ама нашата принцеска точно тогава най-много се размрънква и огладнява Sad И няма спане! Вие как се справяте със ситуацията? Опитвам се да я държа будна през деня, ама то не става. Какво да направя?
И ние се храним през 3 часа, няма значение ден или нощ.За сега не се опитвам да премахна нощното хранене, боря се само да уцеля подходящите памперси и да премахна нощното преобличане  Mr. Green

# 65
Момичета не очаквайте още с раждането да не ядат нощем,особено като са кърмени децата все пак незнаеш какво количество е изяло дребното,нормално е да се буди ,пък даже и на шише да е сега имат доста големи нужди от млекце,доколкото си спомням с  Вики нощното хранене го премахнахма окончателно към 2-я месец,аз се придържам към изискванията на Стели не към дебелите книги Grinning.
Това за спанетов нашето легло съм го писала аз,както и мрънкането в кошарата,вземеш ли я на ръце и усмивки пуска,е макар и несъзнателни още де Grinning
Ихаа хубаво е навън и дребната поспа Heart Eyes

# 66
Честито на мама Манго и мама Egisihora   bouquet Много обичани, здрави и щастливи да растат бебоците!

Мини, искам и аз да кажа, че съм пропусната на първата страничка, а в предната тема от отчетни ме имаше  Rolling Eyes

Мами кажете ми моля, ако се наложи някой друг да нахрани беба какво количество трябва да и се дава на едно ядене? Имам замразена кърма, но не знам колко трябва да изяжда едно бебе на няма и две седмици  newsm78  Трябва да ходя да ми свалят конците, така че може да се позабавя, а не искам бебка да стои гладна докато се върна  Naughty

# 67
Честито на мама Манго и мама Egisihora   bouquet Много обичани, здрави и щастливи да растат бебоците!

Мини, искам и аз да кажа, че съм пропусната на първата страничка, а в предната тема от отчетни ме имаше  Rolling Eyes

Мами кажете ми моля, ако се наложи някой друг да нахрани беба какво количество трябва да и се дава на едно ядене? Имам замразена кърма, но не знам колко трябва да изяжда едно бебе на няма и две седмици  newsm78  Трябва да ходя да ми свалят конците, така че може да се позабавя, а не искам бебка да стои гладна докато се върна  Naughty

оставяш около сто милилитра и нямаш дертове,по принцип формулата на педиатрите до10-я ден е броя на дните по10,след това до месец 100 милилитра ориентировъчно може и малко повече може и малко по-малко
За добавянето на първа страничка Мини каза,че не може да се редактира трябва като изпишем темата ,при пускането на следващата тогава ще ви добави

# 68
  • Пловдив
Ние сме главно на хранене на шише. Ралица огладнява между 12 и 6, когато трябва да й почива стомаха, а педиатърката каза, че след първия месец трябва да махнем и храненето в 12. Това значи между 9 и 6 да не яде. А не знам това как ще стане предвид колко е лакома Sad

# 69
Ние сме главно на хранене на шише. Ралица огладнява между 12 и 6, когато трябва да й почива стомаха, а педиатърката каза, че след първия месец трябва да махнем и храненето в 12. Това значи между 9 и 6 да не яде. А не знам това как ще стане предвид колко е лакома Sad
ми така е това е препоръчителното,тя и нашата така казва,ама сега всеки се ръководи според детето си,а кърмените определено последните препоръки са на поискване и на половин час да се буди даваш цица итва е

# 70
бимба, мерси за инфото. Аз обаче дълбоко се съмнявам, че Ния изяжда по 100мл на хранене  newsm78
След като я нахраня изцеждам поне към 20 мл, а и тя не суче повече от 10тина минути... А как сте с оригането? Аз трябва по половин час поне да я чакам да се орига, понякога и повече  Thinking

# 71
Здравейте момичета Hug

аз също съм мартенска майка:)
...до скоро само ви четях, а сега реших и аз да се включа ако нямате нищо против:)
нашият син се роди на 13.03.2007, 3 кг и 49 см и се казва Калоян

Hug

# 72
  • Пловдив
bimba, ама ако не се научи на някакъв режим, а е само на поискване, това означава никакво спане близките 1-2 години  Shocked

# 73
Абе хора, как така децата ви ядат на 5-8 часа през нощта  ooooh! И аз искам. Моята с тоз нос през нощта, дето не й дава мира се буди на 3 че и на 2 часа  ooooh! Омръзна ми вече  Sad

Иначе и тя се научи пусто на ръце, ама ще се отучваме щото от другата седмица няма кой да я държи  Naughty

# 74
  • Пловдив
Zayo, какви ти 5-8 часа ooooh! ?
След последното хранене в 12, най-късно в 3 вече се е събудила и мрънка. Ама и лошото е, че дори и да я нахраня (макар че обикновено я наливам с вода), до към 5 поне се кокори, мрънка, реве, абе с две думи тогава е най-активна. Айде аз мога да подремна малко през деня, ама горкия й баща, който е на работа от 8....Иначе през деня е голяма кротушка. Ама аз и тогава не мога да се наспя като хората, щото пак на 3 часа трябва да се храним. Мечтая си за един поне 7 часов сън без събуждане  Cry

Общи условия

Активация на акаунт