Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 9 945
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
easter Христос Воскресе, момичета!   easter
Желая на вас и вашите семейства много здраве и късмет  smile3525

Hug Hug Hug

# 241
  • Пловдив Белащица
Пчеличка, извинявай ама забравих да ти честитя за малката Флоранс. Да ти е жива и здрава, много да те радва и да расте много обичана и послушна.

Ох, нас така ни мъчат коликите. Няма да кажа нищо ново, ама да споделя, че и аз плача с нея. Даже сега майка ми я разнася, че я боли коремчето, а на мен ми се реве тук пред монитора.

# 242
Христос възкресе!
Много щастливи мигове  и незабравими моменти с бебоците!

Пчеличка, честито ти щерка, много да ви радва!   bouquet

# 243
 easter  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!   easter

easter  Во истина воскресе !!!
  Много здраве и усмивки в домовете ви !!!

Когато имам време ще ви разказвам как празнувахме пръвия Велик ден с малката Калина.
Целувки и  Hug  на всички големи и мънички

# 244
Манго, Пчеличке и Мишчице, много се радвам, че пак сте сред нас. Пожелавам ви бързо да влезете в ритъм, скоро да забравите болките и притесненията и да се радвате взаимно със сладките душички   Hug

# 245
 Христос Воскресе!
Вчера няколко пъти се опитвах виртуално да ви почерпя послучай именния ми ден. Но нали Великден е три дни, та не се губи  Laughing  party023
Манго, за коликите  Cry просто нямам думи. То си е казано, че лесно човек не се става! Ама да не можеш да си успокоиш детето 2 часа  smile3518 си е не за рев, ами незнам.
Приятен ден на всички, наслаждавайте се на последния почивен ден с любимите хора Hug

# 246
Манго, Пчеличке и Мишчице, много се радвам, че пак сте сред нас. Пожелавам ви бързо да влезете в ритъм, скоро да забравите болките и притесненията и да се радвате взаимно със сладките душички   Hug
Hug Hug Hug

# 247

ЧРД на Вики на bimba- да ви е жива и здрава каката, да слуша и да помага много и да ви носи много усмивки! Весел празник на малката госпожица!

# 248
Мерси Мини Hug,черпя ви виртуално ,а сега беж,че партито е обедно

По-късно ще ви покажем и истинската торта Heart Eyes

# 249
  • plovdiv
Здравейте момичета,как сте?Ние още имаме пъпки по лицето,дупето ни и то е зачервено а с режим за хранене сме скарани.Кажете като къпите бебоците дупето с какво го мажете.Аз цялата я намазвам с олио и след това на дупето слагам крем против подси4ане.Из4аквате ли да поеме олиото преди да сложите памперса.Козметиката ми е на бюбхен.Сега незнам дали да продължавам с нея или да я сменя.

# 250
Честита малка рожденичка, Бимба! Нека малката Вики да расте здрава и много усмихната!Весело изкарване на партито!

За шишетата - пробвах Кари с Авент и Нук, а и с биберон-залъгалка на Томи Типи(не знам тая марка дали я има в Бг) ама нищо не харесва. Само прави гримаси. Може би сега трябва да пробвам Чико, знам ли  newsm78

с режим за хранене сме скарани.

Фрея, ние също сме така  Blush
Кари също мажем с олио след баня, после редувам - или пудра слагам, или крем за подсичане.

# 251
  • София
Момичета, а всъщност коликите от кога започват. Гледам, че има мами, на които бебчетата още в самото начало са с колики, а пък някои казват, че бебетата са имали една седмица колики и е отшумяло.
Какво всъщност ги предизвиква? Говорих с една лекарка, тя каза че още не е много ясно защо точно се образуват коликите и явно не зависи винаги дали е на кърма или не.
Така или иначе освен чайче от копър и анасон има ли изобщо начин да се облекчи детето?

# 252

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ВИКИ и целувки на мама Бимба, много здраве, много усмивки, много слънчеви дни, много весели игри /след време и със сестричката Стели/, много добри приятели, много късмет и много, много щастие !!!

# 253
  • Пловдив Белащица
Честит Рожден Ден на Вики! Да расте много здравичка, засмяна и щастлива!

Zanda Ksurik, освен чайчетата има и разни капки. Ние сме на Саб симплекс да видим, колко ще ни запекат. Не помагат кой знае колко, но като че ли малко облекчават. Изцяло сме на кърма и рядко да успее да засмуче и въздух и пак имаме колики. Но ние сме много трудни с оригането - мисия невъзможна.
Иначе ми казаха нещо за коликите, което чух за първи път, но определено ме е страх да пробвам. Освен да се консултирам с педиатъра, но... Леля ми каза, че когато родила братовчедка ми лекар й казал да дава по малко зехтин и те са нямали проблем. Коликите били уж от разлепването на чревцата, до сега били слепнали, защото не са били работили   Thinking

# 254
Здравейте мами!И аз преминах във вашия месец с едно хубаво мартенче, родено на 30.03.
Опитвам се да получа някакви съвети за тези упорити колики, споделете опит как се борите с тях.Аз давам в следобедните часове /когато са най-силни/ по малки дози от капките Еспумизан-по 6-7 капки.Казаха ми да не давам повече, за да не свиква и постепенно да ги увеличавам до към 25.при нас положението е горе-долу редуване на дълги часове спане около 12 часа и после 12 часа не заспива и мрънкоти. Много ми е мъчно да го гледам как се гърчи миличкия и се опитвам да не го вземам на ръце. Какво ще кажете за  кенгуру, защото май по-нататък носенето ще е неизбежно?

Общи условия

Активация на акаунт